Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon FR + חדשה בבריטניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהלאון יותר יפה ויותר מאובזרת אבל וזה אבל גדול

הרכב לא מהנה לנהיגה, הגה לא מתקשר, TURN IN גרועה.

אני לפחות קונה רכב ספורט בשביל שיהיה מהנה לנהיגה מי שקונה לאון כנראה שזה לא מעניין אותו או שבשבילו רכב יפה עם מנוע חזק זה רכב ספורט.

ולגבי הGTI פשוט רכב מעולה ואם היה לו גם יבואן אחר אז הוא גם היה בחנייה שלי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לפחות קונה רכב ספורט בשביל שיהיה מהנה לנהיגה מי שקונה לאון כנראה שזה לא מעניין אותו או שבשבילו רכב יפה עם מנוע חזק זה רכב ספורט.

ולגבי הGTI פשוט רכב מעולה ואם היה לו גם יבואן אחר אז הוא גם היה בחנייה שלי.

כמה זמן יצא לך לנהוג עליה?

אני חולק עליך פה מאוד..

לא מהנה? לא מתקשר?

היה לי תאוטו שנתיים והיום אני עם A1 שנחשבת למתקשרת מעולה.

לדעתי הלאון לא נופלת ממנה היה לה הגה מעולה.

פורסם
כמה זמן יצא לך לנהוג עליה?

אני חולק עליך פה מאוד..

לא מהנה? לא מתקשר?

היה לי תאוטו שנתיים והיום אני עם A1 שנחשבת למתקשרת מעולה.

לדעתי הלאון לא נופלת ממנה היה לה הגה מעולה.

יצא לי המון לנהוג עליה.

לא רק אני חושב ככה אליה אלה כל עיתונות הרכב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

האף אר אכן מגיעה עם ה- XDS המצויין.

קצת קשה לי לתת חוות דעת על הגולף כי כמו שאמרתי, לא נהגתי עליה רבות.

יחד עם זאת, נהגתי על לא מעט רכבים, ספורטיביים יותר וספורטיבים פחות ואני יכול להגיד שהלאון קופרה בהחלט מתנהגת לא רע בכלל.

אגב,

לשם השוואה, מישהו יודע כמה GTI יש באנגליה לעומת FR/CUPRA?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תיקון קל: פוטנציאל השיפורים בGTI (דור 6) יותר גדול מאשר בקופרה בגלל שה2.0TSI מנוע יותר מתקדם ושם מערכת הדלק יותר טובה, לדוגמא ניתן להגיע לסטייג' 3 בלי לגעת במערכת הדלק (מה שלא אפשרי בקופרה).

וגם הקופרה מתבססת עדיין על השלדה של הMK5 להבדיל מהGTI...

פורסם

למה איזה מנוע יש ללאון קופרה 1.2 TSI?

הלאון קופרה היא 2.0 TFSI

ואם אתה שואל אותי הייתי מעדיף לאון קופרה גם מS3 ואל תשאל אותי למה. כי אני יגיד לך ככה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לא יודע על איזה רכב נסעת, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד על הלאון tsi החדשות זה שהטרן אין גרוע.

אחרי שנה עם הרכב אני יכול להגיד לך בוודאות כי האוטו מהנה מאוד לנהיגה, השלדה מעולה והנטייה לתת היגוי הקיימת במהירויות נמוכות מ50 קמ"ש לערך לא מורגשת כמעט כלל במהירויות גבוהות.

להגיד שההגה לא מתקשר זה האנדרסטייטמנט של השנה אבל למה ציפית מהגה חשמלי לחלוטין??

ההגה שווה ערך לg25 ( ליתר דיוק גם בהגה של הלאון ניתן לכוון קשיחות בסקאלה של 1-6 בדיוק כמו בפרופיילר של לוג'יטק).

אני נוסע את כביש עין כרם - צור הדסה פעמיים ביום כל יום (הדרך הכי מהירה להגיע לאוניברסיטה ;) ) והרכב מעלה לי חיוך רחב יותר ויותר מפעם לפעם.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
לא יודע על איזה רכב נסעת, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד על הלאון tsi החדשות זה שהטרן אין גרוע.

אחרי שנה עם הרכב אני יכול להגיד לך בוודאות כי האוטו מהנה מאוד לנהיגה, השלדה מעולה והנטייה לתת היגוי הקיימת במהירויות נמוכות מ50 קמ"ש לערך לא מורגשת כמעט כלל במהירויות גבוהות.

להגיד שההגה לא מתקשר זה האנדרסטייטמנט של השנה אבל למה ציפית מהגה חשמלי לחלוטין??

ההגה שווה ערך לg25 ( ליתר דיוק גם בהגה של הלאון ניתן לכוון קשיחות בסקאלה של 1-6 בדיוק כמו בפרופיילר של לוג'יטק).

אני נוסע את כביש עין כרם - צור הדסה פעמיים ביום כל יום (הדרך הכי מהירה להגיע לאוניברסיטה ;) ) והרכב מעלה לי חיוך רחב יותר ויותר מפעם לפעם.

יקיר.

דובר פה עם גרסת הFR שמכוילת הרבה הרבה יותר ספורטיבי מהTSI הרגילות, שלא נדבר על הקופרה.

ההשוואה הייתה לGTI, הTSI הרגילות לא קרובות להשוואה הזאת.

מה שכן זה אחלה אוטו בלי צל של ספק ושווה שנותן תמורה טובה לכסף.

פורסם

דניאל,

אתה טועה ידידי.

אלא אם אתה מדבר על השקעה מאוד גדולה... שכן בל נשכח כי הלאון מגיעה עם K04 והרבה הרבה יותר קל להביא אותה ל-330 כוח, סה"כ תוכנה, קולר ואוקטן 98 בעוד שב-GTI תצטרך להחליף טורבו.

כמו כן, ראינו בשרשור ב"שיפורים" איך אפשר להביא אותה בלקות יחסית (ובלי להחליף טורבו) גם ל-400 כוח עם ג'יאכ אקסטרים כך שפוטנציאל השיפורים בקופרה פי כמה יותר גדול...

Proniella

אם הן היו עולות אותו דבר, סביר שגם אתה היית מעדיף את האוודי וכך גם אני...

אבל אם בכוח בלבד עסקינן - קופרה לוקחת את האוודי בכל יום בשבוע

בכל מקרה,

סטינו קצת מהנושא.

תגידו מישהו ראה לאון בישראל עם הבקליות לדים האחרויות שבתמונה בכתבה שלעיל?

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
דובר פה עם גרסת הFR שמכוילת הרבה הרבה יותר ספורטיבי מהTSI הרגילות, שלא נדבר על הקופרה.

ההשוואה הייתה לGTI, הTSI הרגילות לא קרובות להשוואה הזאת.

מה שכן זה אחלה אוטו בלי צל של ספק ושווה שנותן תמורה טובה לכסף.

שוב אני לא מתיימר להיות נהג על אבל כיום במצב הסטנדרטי של הרכב (מבחינת כיול מתלים כלומר, מותקנת תוכנה של APR) אני מבטיח לך בהתחייבות שאני נותן פייט מעולה לכל GTI/FR.

אתה לא משווה פה בין אימפרזה STI לאימפרזה ניו אייג', ברורים לי ההבדלים בכיול ואני מודע לשינויים הגדולים שאפשר לקבל ע"י שינוי הקמבר במעלה מסכנה אחת או מ"מ אחד נוסף באנטי רולים, סעו ברכב יותר משעה ובכביש טיפה יותר מאתגר מאשר ההשתלבות ימינה ברמזור הקרוב לעבודה שלכם על כל המכוניות המדוברות ואז תערכו השוואות, בינתיים ההשוואה פה (ושוב אני מתבסס בעיקר על הדעות שחוויתם על הלאון) משקפת דעות מחוויה מצומצמת ביותר ולכן אינה תקפה (לדעתי).

חשוב לי לציין שאני לא תוקף או לא מבטל דעות של אף אחד פה בשרשור אלא מאמין כי החוויות שלכן על המכוניות האמורות או לפחות על חלקן מצומצמות מדי מכדי לחוות דעה עמוקה, אם מישהו מהמגיבים הקודמים אכן נסע על שתי המכוניות בכביש זהה בתנאים זהים אז קבלו את התנצלותי.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
שוב אני לא מתיימר להיות נהג על אבל כיום במצב הסטנדרטי של הרכב (מבחינת כיול מתלים כלומר, מותקנת תוכנה של APR) אני מבטיח לך בהתחייבות שאני נותן פייט מעולה לכל GTI/FR.

אתה לא משווה פה בין אימפרזה STI לאימפרזה ניו אייג', ברורים לי ההבדלים בכיול ואני מודע לשינויים הגדולים שאפשר לקבל ע"י שינוי הקמבר במעלה מסכנה אחת או מ"מ אחד נוסף באנטי רולים, סעו ברכב יותר משעה ובכביש טיפה יותר מאתגר מאשר ההשתלבות ימינה ברמזור הקרוב לעבודה שלכם על כל המכוניות המדוברות ואז תערכו השוואות, בינתיים ההשוואה פה (ושוב אני מתבסס בעיקר על הדעות שחוויתם על הלאון) משקפת דעות מחוויה מצומצמת ביותר ולכן אינה תקפה (לדעתי).

יקיר.

הדעה שלי היא ממש לא על סמך חוויה מצומצמת, הייתה בבעלותי לאון FR במשך שנתיים.

עשיתי עליה כמו כמו 20 אלף קילומטר.

לגבי הגרסה שלך, אין ספק אחרי ציפ, היא חזקה מאוד, במיוחד עם איזה קיט יניקה ודלק 98, אני מאמין שאפילו תעבור ברמזור לאון FR סטוק.

דברנו לגבי ההתנהגות, שפה זה עולם אחר בין הרכבים, לטעמי.

פורסם

שוב אני אומר שאני מאמין שישנם גם יתרונות במתלים הרכים (יחסית לFr) של ה TSI בנהיגה אגרסיבית. אבל זה כבר העדפות נהיגה אישיות.

שים לב שאמרתי חוויות נהיגה מצומצמות על אחד הרכבים.

היתה ברשותך לאון, האם נסיונך עם הגולף שווה ערך?

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
שוב אני אומר שאני מאמין שישנם גם יתרונות במתלים הרכים (יחסית לFr) של ה TSI בנהיגה אגרסיבית. אבל זה כבר העדפות נהיגה אישיות.

שים לב שאמרתי חוויות נהיגה מצומצמות על אחד הרכבים.

היתה ברשותך לאון, האם נסיונך עם הגולף שווה ערך?

יקיר.

הניסיון שלי עם הגולף היא פידבקים של בעלים שהיו לאוטו (אנשים כמוני שלמרות שיש להם את האוטו אוביקטיבים לגביו), ומאידקציות מרובות עם מכוניות מהסוג הזה..

ההבדל הכי גדול (ביצועים) בין הגולף לסיאט היא למרות שהרוב במכלולים זהה בערך ב140 הגולף תפתח פער של מכונית.

פורסם

לא צריך להיות נהג על בשביל להבין שהלאון פחות מהנה לנהיגה מהגולף GTI, בדיוק כמו שלא צריך להיות כזה בשביל להבין שקליאו ספורט יותר מהנה לנהיגה ממיטו. כמובן שמדובר על נהיגה ספורטיבית ולא סתם קרוזינג.

emotion of motion

פורסם
לא צריך להיות נהג על בשביל להבין שהלאון פחות מהנה לנהיגה מהגולף GTI, בדיוק כמו שלא צריך להיות כזה בשביל להבין שקליאו ספורט יותר מהנה לנהיגה ממיטו. כמובן שמדובר על נהיגה ספורטיבית ולא סתם קרוזינג.

אחת ההשואות הגרועות ששמעתי, להשוות בין שתי מוכניות שהן כמעט וזהות לבין שתי מכוניות שהקשר בינהן הוא שיש להן 4 גלגלים זה נשמע לי הזוי.

• תוכן חדש...