Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon FR + חדשה בבריטניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Alexk ההשוואה שלך לא קשורה בכלל להשוואה המדוברת בשרשור, לקליאו ולמיטו אין מכלול משותף אחד באותה מידה יכלת לתת כטיעון נגדי את המיאטה והזד 3.

יקיר.

MX-5 NC

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא צריך להיות נהג על בשביל להבין שהלאון פחות מהנה לנהיגה מהגולף GTI, בדיוק כמו שלא צריך להיות כזה בשביל להבין שקליאו ספורט יותר מהנה לנהיגה ממיטו. כמובן שמדובר על נהיגה ספורטיבית ולא סתם קרוזינג.

אולי לא נהגתי על ה - GTI עשרות אלפי ק"מ אבל כן נהגתי עליה,

ואני יכול להגיד שהיא ממש לא הרגישה לי הרבה יותר מהנה מהלאון...

לפני שאתה יוצא בהצרות כאלו - ספר קצת מה הרקע שלך חוץ מזה שיש לך מיטו עם מנוע 1.4...

האם נהגת על הרכבים הנ"ל מספיק ע"מ לחוות עליהן חוות דעת ולצאת בקביעה כזו חד משמעית?

ואם כן,

הבא סימוכין ודוגמאות, למה לדעתך ה-GTI כל כך הרבה יותר מהנה מקופרה?

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

נב.

הצעה למנהלים,

אולי לפצל את השרשור ולחלק את ההודעות הרלוונטיות לשרשור "השאווה בין לאון קופרה לגולף GTI".

פורסם

זו בדיוק הנקודה שלי, שלא צריך לנהוג במכוניות האלה עשרות אלפי ק"מ על מנת להרגיש בהבדל. גם לא צריך להיות כתב רכב, "נהג על" או לא יודע מה. מי שלא מרגיש שום הבדל או שחושב שהליאון טובה יותר, שיבושם לו, הרוויח רכב טוב יותר שעולה פחות.

emotion of motion

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה,

מאוד אהבתי את הבקלית LED הזו ללאון FR,

אני משער שהיא יכולה להתאים גם ללאון קופרה, מישהו יכול לאשר את זה?

האם מישהו ראה בקלית כזו בארץ או יודע היכן ניתן להשיגה?

תודה,

גיא

FR_2011_04.jpg

פורסם
כן כנראה שאנחנו באמת חיים במדינת ה- GTI רק אל תשאל אותי למה...

נורא פשוט, עושה רושם שחלק גדול מציבור הרוכשים חושב שהלאון מכונית מכוערת.

פורסם

סייגת את עצמך במינוח "עושה רושם" אז ניחא... אבל ללא מדגם מייצג קצת קשה לי להבין את הקביעה הזו.

כמובן שעל טעם ועל ריח ... אבל בל נשכח שה-GTI גם זולה יותר ויתכן וזו סיבה לכשעצמה למה קונים אותה יותר מאשר את הקופרה.

אבל שוב סטינו מהנושא,

הנושא הינו על הלאון FR + ועל הבקליות שלה... ;)

גיא

פורסם

אם כבר אז FR היא המקבילה ל GTI מבחינה מכאנית,אבל משום מה רחוקה מ GTI שנות אור בפרמטרים כמו התנהגות,איכות הרכבה,איכות פלסטיק,הרבה יותר רועשת בשיוט.אם כבר אז הקופרה מקבילה לגולף R מבחינה מכאנית.להמשיך ולהראות מהם ההבדלים ביניהם בנוסף להנעה כפולה.???

סיאט זה מותג הכי זול של הקונצרן ועל כך אתם משלמים בדברים קטנים כמו גימור ואיכות כללית.

ועוד משהו בכדי להביא את קופרה ל330 כ"ס לא מספיק רק קולר ו98.תוסיף לזה משאבה,צנרת,יניקה ובום...זה עוד קרוב ל16-18 אלף,בנוסף לקולר.אם תקח את GTI ותוסיף את אותו סכום ,אתה עם K04 ו 360 כ"ס.

אז...לא רואה סיבה לרכישה של קופרה בכלל

EXEO יושבת על פטפורמה B7 של אודי אבל רבאק...הפלסטיק בפנים כמו בלנטיס...

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא יודע באם מישהו כתב זאת אך יש לאון עם הג'אנטים והפנסים האלה (לא כלד) כבר בסיאט ומה שהגיע כבר לארץ זו הגרסה הידנית.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אם כבר אז FR היא המקבילה ל GTI מבחינה מכאנית,אבל משום מה רחוקה מ GTI שנות אור בפרמטרים כמו התנהגות,איכות הרכבה,איכות פלסטיק,הרבה יותר רועשת בשיוט.אם כבר אז הקופרה מקבילה לגולף R מבחינה מכאנית.להמשיך ולהראות מהם ההבדלים ביניהם בנוסף להנעה כפולה.???

סיאט זה מותג הכי זול של הקונצרן ועל כך אתם משלמים בדברים קטנים כמו גימור ואיכות כללית.

ועוד משהו בכדי להביא את קופרה ל330 כ"ס לא מספיק רק קולר ו98.תוסיף לזה משאבה,צנרת,יניקה ובום...זה עוד קרוב ל16-18 אלף,בנוסף לקולר.אם תקח את GTI ותוסיף את אותו סכום ,אתה עם K04 ו 360 כ"ס.

אז...לא רואה סיבה לרכישה של קופרה בכלל

EXEO יושבת על פטפורמה B7 של אודי אבל רבאק...הפלסטיק בפנים כמו בלנטיס...

תוכנה של ג'יאכ, אוקטן 98 מספיקים לבד להספק הזה... הקולר מוסיף לתחושה ושומר על הכוח גם אחרי שתיים שלוש לחיצות. אבל אני לא אכנס שוב, פשוט אצטט את התגובה של אביחי לנושא:

curpahipressure_k04_98ron_giacandfilter.jpg

הלאון fr אכן מאוד רחוקה מהגולף בכל הפרמטרים אעפ"י שהיא המקבילה שלה מבחינה מכאנית.

בדיוק לאור הסיבה הנ"ל אני לא מבין למה לעזעזאל לקנות בכלל את הגולף שאפשר לקבל רכב טוב יותר (מבחינה מכאנית) בפחות כסף!?

הלאון קופרה יותר זולה ויחד עם זאת יותר חזקה ובעייני גם יותר יפה.

אז אסייג את הדברים ואומר שהסיבה היחידה (לדעתי!) לקנות gti היא בגלל שאתה חושב שהיא יפה יותר... לדעתי היא ממש לא יפה יותר אבל ניחא...

גיא

פורסם

ההבדל העיקרי בין הלאון קופרה והגולףGTI ...

הלאון מגיעה עם מיכלולים איכותיים יותר המאבזרים רכבים יקרים ממנה כמו הs3.

החיסרון בלאון שכל המיכלול לא מרגישים כמיקשה אחת , לא הכל מרגיש מתקשר אחד עם השני.

בגולף שמגיע ממש פשוטה ביחס לקופרה יש הרגשה של תיקשורת מוצלחת יותר . בעיקר ההגה.

ההרגשה יותר בכיוון של בגרות מכנית

ובכול זאת אני עם לאון קופרה ולמה :

פוטנציאל השיפורים טוב יותר במנוע, המעצורים ושילוב הגנטים 18, הבקטים הניפלאים , שילוב דוושות האלומיניום

עם הקסנונים המקוריים ואפילו ה esp המתנתק לחלוטין(שנתון 2008 )

כל זה נותן פלטפורמה מצוינת לבניית רכב מעניין מאוד וגם זול יחסית .

עשיתי זאת ויש לי מכונה מדהימה שמיתנהגת מדהים ונוסעת לא רע ביכלל

וכל זאת עדיין בתקציב יחסית הגיוני.

LIOR RR

פורסם

ידידי, לא חוכמה לשים תמונה של לאון רגילה למול גולף GTI...

יחד עם זאת זהו אכן עניין של טעם.

למען הסדר הטוב, הנה תמונה של לאון למול אותה תמונה של הגולף:

SEAT-Leon-Cupra-R-13.jpg

פורסם

התמונה שאתה העלית איננה של לאון fr אלא של לאון רגילה...

ההבדלים החיצוניים זניחים עד לא קיימים בכלל(!) בין הקופרה r לבין הקופרה הרגילה...

אבל שלא תגיד... הנה לך תמונה של לאון קופרה "רגילה" - הלא היא המכונית הפרטית שלי:

שוב, אסייג, כי זהו אכן עניין של טעם - אבל אם להשתמש בשאלה שלך,

איך?!?!?!?

הלאון קופרה הרבה יותר יותר יפה... לדעתי...

לילה טוב!

קופרה צפון פרופיל.jpg

• תוכן חדש...