Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלא תגידו שחניתי באדום לבן,אז חניתי על-משטרה רבותיי

kentix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עוד מקרה שהמשטרה עושה מה שבא לה...

URL%5D:-D

1. ניידת שחנתה בין 2 מכוניות. במקום לעשות קצת רוורס ואז ליסוע עם סיבוב ההגה ליציאה לכביש. הניידת החליטה לעשות רוורס על המדרכה (חצי האוטו היה על המדרכה) ואז הוא יצא. והמהירות שהוא עשה את זה יחסית לרוורס הייתה מאוד פזיזה, כלומר עם היה בן אדם מאחורה זה היה מאוד לא נעים. ובכלל מקרה מטומטם כזה נותן שם רע מאוד למשטרה.

2. סיפור קצרצר: רמזור בעל 2 נתיבים. אני בנתיב אחד רכב אחר בנתיב השני ומשטרה שבאה ועומדת בינינו ומחכה איתנו ברמזור אדום כי "קשה" לה להיות מאחורי הרכב הראשון ברמזור.

3. אני נוסע ופתאום קולט ניידת תנועה נכנסת בצהוב לצומת ב100-105 קמ"ש ובתוך הצומת באדום. (ללא צ'קלקה פועלת או וויאו וויאו :-P)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

האמת די נמאס והמבט הצר פה של אנשים.

אני לא סנגור של משטרעת ישראל אבל דבר אחד אני יכול להגיד אתה לא יודע מה הסיפור של הרכב ולמה הוא עצר שם אז אם לא ראית אותו עוצר לדפוק סנדוויץ כל הסיפור שלך מיותר.

יכול להיות שזה קשור בפעילות משטרתית ולא בהכרך רק בסנדוויץ, עצם העובדה שהוא יצא מהר מהמקום רק מעידה על כך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משטרת ישראל העמוד הרשמי:

היום בבוקר הועברה אלינו התמונה המצורפת לפוסט זה

העברנו את התמונה לבדיקה מהירה והשוטר שנהג ברכב אותר.

רכבו הוחרם והוא ייקנס כמו כל אזרח אחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

3. אני נוסע ופתאום קולט ניידת תנועה נכנסת בצהוב לצומת ב100-105 קמ"ש ובתוך הצומת באדום. (ללא צ'קלקה פועלת או וויאו וויאו :-P)

ואם יש צורך בהגעה שקטה לאיזשהו מקום?! מה זה הקשקוש הזה לכל הרוחות???

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Balakai, לא הבנתי מה הקשר של 'יצא מהר מהמקום רק מעידה על כך'. יש סרטון שמראה איך הוא יצא משם או משהו שמוכיח על כך ?

וCitroën Visa, יכול להיות אבל התחושה אומרת שממש לא כך הדבר. במיוחד שדבר כזה מסכן מאוד כי זה היה באיזור שבו היו הרבה מכוניות ואחרי שהוא עשה את זה הוא נכנס לרמזור שמוביל ישר לכביש עירוני. והוא בלם חזק ועמד מאחורי המכוניות באותו רמזור. אז גם עם זאת 'פעילות משטרתית' זה אומר שרק הפעולה חשובה והאזרחים שנוסעים על הכביש לא ?? יכלה להיגרם פה תאונת שרשרת. אז חביבי על תתקוף ישר.

שלא תחשבו שאני בא נגד המשטרה ומחפש טעויות, אני עד להרבה מקרים (לצערי) שהמשטרה פועלת באופן מצויין ועל זה ח"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משטרת ישראל העמוד הרשמי:

מה זאת אומרת כמו כל אזרח אחר?

איפה הדוגמא של משטרת ישראל?

רק אני חושב שהוא לא צריך להקנס כמו כל אזרח אלא לעוף מהמשטרה?

בעצם רגע - אם יעיפו כל שוטר על עבירת תנועה הרי שלא ישארו לנו שוטרים.

אני לפחות פעם ביומיים נתקל בעבירת תנועה די חמורה של שוטרים, פשוט אין מילים לתאר :|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משטרת ישראל העמוד הרשמי:

היום בבוקר הועברה אלינו התמונה המצורפת לפוסט זה

העברנו את התמונה לבדיקה מהירה והשוטר שנהג ברכב אותר.

או. לפחות הפעם זה שוטר.

ואני חשבתי שעוד פעם זה יהיה מתנדב ש״נגרע לאלתר מהשירות״

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Balakai, לא הבנתי מה הקשר של 'יצא מהר מהמקום רק מעידה על כך'. יש סרטון שמראה איך הוא יצא משם או משהו שמוכיח על כך ?

וCitroën Visa, יכול להיות אבל התחושה אומרת שממש לא כך הדבר. במיוחד שדבר כזה מסכן מאוד כי זה היה באיזור שבו היו הרבה מכוניות ואחרי שהוא עשה את זה הוא נכנס לרמזור שמוביל ישר לכביש עירוני. והוא בלם חזק ועמד מאחורי המכוניות באותו רמזור. אז גם עם זאת 'פעילות משטרתית' זה אומר שרק הפעולה חשובה והאזרחים שנוסעים על הכביש לא ?? יכלה להיגרם פה תאונת שרשרת. אז חביבי על תתקוף ישר.

שלא תחשבו שאני בא נגד המשטרה ומחפש טעויות, אני עד להרבה מקרים (לצערי) שהמשטרה פועלת באופן מצויין ועל זה ח"ח.

מצטער אבל התחושה שלך שווה אתה יודע למה.

גם לי יש תחושה רעה לפעמים תחושה לא מעידה על דבר.

אני לא תוקף אותך פתחת שירשור בלי הוכחות על בסיס תחושה אישית, נשמע אידיוטי?

בעיני כן, גם אם אתה צודק צריך הוכחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה "התחושה" הייתה נכונה. עובדה שהוא השקיע בלהחנות על המדרכה ולא לצד.

ואם לא שמת לב הוספתי 3 מקרים שהייתי עד אליהם, גורם לך להיות מרוצה??יופי !

מסכים שאי אפשר תמיד לסמוך על תמונות שמופצות באינטרנט/שלא היית עד להם אבל שמסתכלים על התמונה אפשר להסיק עובדות לבד. כמו התמונה המפורסמת של הניידת בחניית נכים. אפשרות אחת: הוא חונה בחניית נכים וכי סתם באלו, אפשרות שניה: אולי הוא בפעילות מבצעית,נחש איזה אפשרות היא הנכונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וCitroën Visa, יכול להיות אבל התחושה אומרת שממש לא כך הדבר.(אתה גם מדיום בנוסף לכל??) במיוחד שדבר כזה מסכן מאוד כי זה היה באיזור שבו היו הרבה מכוניות ואחרי שהוא עשה את זה הוא נכנס לרמזור שמוביל ישר לכביש עירוני. והוא בלם חזק ועמד מאחורי המכוניות באותו רמזור. אז גם אם זאת 'פעילות משטרתית' זה אומר שרק הפעולה חשובה והאזרחים שנוסעים על הכביש לא ?? יכלה להיגרם פה תאונת שרשרת.(אתה סתם מחפש, כמו אזרחים רבים שחלקם שונאים את החוק ואת אנשי החוק.) אז חביבי אל תתקוף ישר.

ברוב המקרים, כשניידת עוברת באדומים - זה מצריך הגעה שקטה בכדי שהחשודים במקום לא יברחו וכו'.

אז הגיע הזמן להפסיק את הטירוף הזה של לחפש את השוטרים. מעניין שפרמדיקים או רכבי כיבוי אף אחד לא מחפש, ואלה לא אחת חונים שלא כחוק, ולא תמיד לטובת ביצוע התפקיד!!!

התופעה העלובה הזאת של צילום ניידות אובססיבי רק פוגע בתפקוד המשטרה ויותר גרוע מסבך את השוטרים באופן אישי - אותם שוטרים שעובדים מסביב לשעון בכדי לשמור על הביטחון האישי שלך, של בני משפחתך והרכוש שלך. (והקשקוש הזה ששוטרים לא עושים כלום ורק רושמים דו"חות תנועה נמאס ופשוט לא נכון)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד Citroën Visa , איפה הבנת שאני בא לרעת המשטרה ורק מחפש ומצלם ?! מישהו אמר שאני שונא את החוק ?!

את השורה הזאת במקרה לא קראת?: "שלא תחשבו שאני בא נגד המשטרה ומחפש טעויות, אני עד להרבה מקרים (לצערי) שהמשטרה פועלת באופן מצויין ועל זה ח"ח."

וטוב מאוד שאנשים מצלמים ומדווחים, אחרת כל שוטר יעשה מה שבא לו, ושיש מעורבות של האזרחים אז המשטרה לוקחת על עצמה אחריות ולא עושה שטויות.

אז אם הבנתי נכון מדבריך, הפעילות המשטרתית יותר חשובה מאזרחים, ממש יפה מאוד !

-אם את מה שכתבתי אתה לא מצדיק ואתה בוחר להתייחס רק לחציי משפטים אז אין לי יותר מה להגיד לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות הוא חנה על המדרכה, לפני חודש נכנסתי לדואר, מאחורי הגיע פקח של כיבוי אש , הלך לשלם חשבון מים.

שיצאתי החוצה , הרכב שלו חסם נתיב שלם תוך שהוא עומד בכביש וחונה באדום לבן בלי בושה, ויצר בפקק של מכוניות.

הרי לכם גם שימוש לרעה של סמכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי תופעת צילומי רכבי משטרה הגיעה עקב הבריונות של השוטרים, כיום השוטרים פשוט לא רואים בעיניים ומה שמעניין אותם זה לחסל את פנקס הדוח"ות וללכת לדפוק שווארמה, כשהרכב חונה בחוץ באדום לבן.

כאשר להערכתי כל נהג שני במדינה כבר קיבל דו"ח מטופש כזה או אחר (ואני מדבר בעיקר על דוחות של מהירות 120 במקום 90 וכ'), כבר אין לאנשים כוח למשטרה והם יעשו את הכל כדי "לדפוק אותה".

בעידן של המצלמות בטלפונים כל אחד פשוט שולף טלפון ומצלם את העבירות של המשטרה, זה עושה טוב בלב...

ולמען הסר ספק:

א. מאז 2004 יש לי רישיון ועוד לא קיבלתי אפילו לא דו"ח אחד (גם לא על חניה).

ב. עוד לא יצא לי לצלם רכבי משטרה עוברים על החוק, אבל כשיזדמן לי אני בהחלט יעשה זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוב המקרים, כשניידת עוברת באדומים - זה מצריך הגעה שקטה בכדי שהחשודים במקום לא יברחו וכו'.

אז הגיע הזמן להפסיק את הטירוף הזה של לחפש את השוטרים. מעניין שפרמדיקים או רכבי כיבוי אף אחד לא מחפש, ואלה לא אחת חונים שלא כחוק, ולא תמיד לטובת ביצוע התפקיד!!!

התופעה העלובה הזאת של צילום ניידות אובססיבי רק פוגע בתפקוד המשטרה ויותר גרוע מסבך את השוטרים באופן אישי - אותם שוטרים שעובדים מסביב לשעון בכדי לשמור על הביטחון האישי שלך, של בני משפחתך והרכוש שלך. (והקשקוש הזה ששוטרים לא עושים כלום ורק רושמים דו"חות תנועה נמאס ופשוט לא נכון)

יש מושג שנקרא דוגמא אישית.

בדיוק כמו שמורה לא מנומס לא יכול לחנך ילדים להיות מנומסים, ומפקד לא חיילי לא יכול לחנך חיילים לחיילות, שוטר עבריין נראה בעייתי בזמן שהוא אמור לשמור עלינו שלא נהייה עברינים.

המשטרה צריכה לתת דוגמה, ובטח שבטח עם רכבי ת"ש, ובזמן שהם לא בפעילות מבצעית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או. לפחות הפעם זה שוטר.

ואני חשבתי שעוד פעם זה יהיה מתנדב ש״נגרע לאלתר מהשירות״

זה לא משנה אם זה שוטר או מתנדב, שניהם לובשי מדים, מיצגים את המדינה ואת החוק בה.

מתנדב יגרע מהשירות, שוטר יקנס, ויקבל הערת משמעת,

וכולם מרוצים.

*אם השוטר נקנס וקיבל על כך דוח, האם זה תקדים בו כל אזרח שיצלם עברה מהסוג הזה משטרת ישראל תנפיק לו דוח כי אם כן אני אנדב בשמחה תמונות רבות של אזרחים שחונים באדום לבן, מדרכה, קטנועים שלא חונים בחניה מוסדרת לקטנועים וחוסמים מדרכה להולכי רגל תמימים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...