Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת די נמאס והמבט הצר פה של אנשים.

אני לא סנגור של משטרעת ישראל אבל דבר אחד אני יכול להגיד אתה לא יודע מה הסיפור של הרכב ולמה הוא עצר שם אז אם לא ראית אותו עוצר לדפוק סנדוויץ כל הסיפור שלך מיותר.

התמימות שלך מצחיקה...

:roflmao:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש מושג שנקרא דוגמא אישית.

בדיוק כמו שמורה לא מנומס לא יכול לחנך ילדים להיות מנומסים, ומפקד לא חיילי לא יכול לחנך חיילים לחיילות, שוטר עבריין נראה בעייתי בזמן שהוא אמור לשמור עלינו שלא נהייה עברינים.

המשטרה צריכה לתת דוגמה, ובטח שבטח עם רכבי ת"ש, ובזמן שהם לא בפעילות מבצעית.

אין ספק, וכוונתי לא היתה לרכבי ת"ש. לא פעם צילמו את הניידת (סיור, מזוהה, עם כחולים) שהחננו אותה באדום לבן (עם איתות מצוקה!!!) בזמן אירוע חריג וזומנתי לשימוע! (כמובן שהכל הוכח ולא היתה לי שום בעיה).

יש אפילו אחד שהגדיל לעשות וצילם שוטרים בזמן הפסקה, חונים כחוק בתחנת דלק, והעלה את זה לפייסבוק תחת כותרת לועגת. אין לאנשים גבול. אם ראית ניידת חונה שלא כחוק והשוטרים הלכו לאכול שווארמה, זה נכון. כנס בהם בכל הכוח. אבל אנשים מצלמים כל ניידת שלא נראית להם ובסוף השוטרים אוכלים אותה, וההפסד הוא של כולנו כאזרחים. בסוף יוצא שבשימוע עסוקים בשטויות וברוב המקרים מוכח שהניידת חנתה שלא כחוק לשם אכיפה - ואלו שמתנהגים בבריונות ממשיכים בשלהם, עושים לשוטרים ולאזרחים רק רע.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אין ספק, וכוונתי לא היתה לרכבי ת"ש. לא פעם צילמו את הניידת (סיור, מזוהה, עם כחולים) שהחננו אותה באדום לבן (עם איתות מצוקה!!!) בזמן אירוע חריג וזומנתי לשימוע! (כמובן שהכל הוכח ולא היתה לי שום בעיה).

יש אפילו אחד שהגדיל לעשות וצילם שוטרים בזמן הפסקה, חונים כחוק בתחנת דלק, והעלה את זה לפייסבוק תחת כותרת לועגת. אין לאנשים גבול. אם ראית ניידת חונה שלא כחוק והשוטרים הלכו לאכול שווארמה, זה נכון. כנס בהם בכל הכוח. אבל אנשים מצלמים כל ניידת שלא נראית להם ובסוף השוטרים אוכלים אותה, וההפסד הוא של כולנו כאזרחים. בסוף יוצא שבשימוע עסוקים בשטויות וברוב המקרים מוכח שהניידת חנתה שלא כחוק לשם אכיפה - ואלו שמתנהגים בבריונות ממשיכים בשלהם, עושים לשוטרים ולאזרחים רק רע.

צר לי אך אינני מסכים.

הביקורת הציבורית נדרשת פה, בדיוק במקום שאין שום מערכת אכיפה שאוכפת את החוק על מערכת האכיפה.

במדינת ישראל, שבה כל עבירה או פשע מזוכה ע"י "צורך בטחוני" (והציבור כמובן מהנהן בראשו ומלמל כאחוז דיבוק "צורך בטחוני..." )יש דרישה לאכיפה ציבורית. כמו שלא כל דו"ח ששוטר נותן הוא מוצדק, כך גם לא כל תמונה שאזרח מצלם היא מוצדקת.

לשם כך יש וועדה, ויש שימוע, ויש משפט.

לגבי נושא הלעגה הסתמית לשוטרים:

ללובשי המדים באשר הם חסרה מידה מסוימת של רגישות לעצמם.

אין חוק שאוסר על שוטר לאכול שווארמה בתחנת דלק מטונפת ולתת לכל הטחינה לנזול לו על הסנטר ואח"כ להסריח מעמבה.

אבל זה לא מכובד ולא מוסיף למראה הגם-כך מוזנח של רוב השוטרים.

לראות שוטר מאבטח בכניסה למתחם אירועים (ביום העצמאות נניח) עומד ומעשן, לא מוסיף לייצוגיות. בחו"ל לעולם לא תראה שוטר מעשן בתפקיד.

פורסם

אם אנשים לא מבינים שכאשר הם לובשים מדים הם מייצגים גוף ציבורי ועליהם להתנהג בהתאם, מקומם לא במשטרה אלא בחזרה על ספסל הלימודים. פשוט עצוב לראות את אותם שוטרים באירועים ציבוריים, לא צריך להרחיק עד לארועי יום העצמאות למינהם, תגיעו למגרש כדורגל בשבת ותראו אותם צופים איתכם במשחק בזמן שהם מקבלים משכורת (לא כולם רק רובם...)

בשיפוצים

פורסם
..מקומם לא במשטרה אלא בחזרה על ספסל הלימודים

כמה פעמים כבר אפשר לעשות את כיתה א'?

דוגמא ממש לא מוצלחת במקרה של שוטרים. מאוד לא מוצלחת. וגם מצחיקה בכלל. :-)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ברוב המקרים מוכח שהניידת חנתה שלא כחוק לשם אכיפה

אני מקווה שאתה מצליח לזהות את הבעייתיות שבמשפט שכתבת.

דבר אחד זה להחנות את הניידת שלא כחוק כדי לתפוס פורצים/שודדים/רוצחים - ודבר אחר לחלוטין הוא להחנות את הניידת שלא כחוק כדי לתפוס אזרחים שגם הם חונים שלא כחוק... :shock:

פורסם

ברור, המקרה שעליו אני מדבר הוא אירוע חריג שמצריך עצירה מידית של הרכב.

ו"אכיפה" היא לאו דווקא כלפי עבירות תנועה, אגב.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אני מקווה שאתה מצליח לזהות את הבעייתיות שבמשפט שכתבת.

דבר אחד זה להחנות את הניידת שלא כחוק כדי לתפוס פורצים/שודדים/רוצחים - ודבר אחר לחלוטין הוא להחנות את הניידת שלא כחוק כדי לתפוס אזרחים שגם הם חונים שלא כחוק... :shock:

למה? :shock:

הרי כאשר רכב עובר באדום והניידת מאחוריו היא צריכה לעבור גם באדום כדי לתפוס אותו

וכאשר רכב נוסע במהירות מופרזת אז גם הניידת צריכה לנסוע במהירות מופרזת כדי לתפוס אותו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה זאת אומרת כמו כל אזרח אחר?

איפה הדוגמא של משטרת ישראל?

רק אני חושב שהוא לא צריך להקנס כמו כל אזרח אלא לעוף מהמשטרה?

בעצם רגע - אם יעיפו כל שוטר על עבירת תנועה הרי שלא ישארו לנו שוטרים.

דבר ראשון-

כן, רק אתה חושב ככה.

דבר שני-

בעבירות תנועה, יש ויש.

פה מדובר על מקרה שמציק לעין, מפריע לנוחותם של הולכי רגל, ואולי קצת לרכבים בנתיב.

לא מדובר פה על משהו שמסכן מישהו או מפריע לסדר היום של משהו, רק על משהו שמציק בעין.

אם שוטר יכנס לצומת באדום שלא בצדק (כלומר בזמן מרדף או משהו כזה) או עבירה אחרת ברמה כזו שמסכנת מישהו- בהחלט להעיף אותו מהמשטרה.

פורסם
פה מדובר על מקרה שמציק לעין, מפריע לנוחותם של הולכי רגל, ואולי קצת לרכבים בנתיב.

לא מדובר פה על משהו שמסכן מישהו או מפריע לסדר היום של משהו, רק על משהו שמציק בעין.

איך בדיוק קבעת שאין סיכון? אם אבא/אמא הולך עם עגלה ותינוק, הוא יכול לעבור שם, או שעליו לרדת 'בבטחה' לכביש בשביל להמשיך בדרכו? יש כאן מקרה ברור של איש חוק שהשתן עלה לו לראש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באמת חוצפה!!

היית צריך להזמין ניידת משטרה שתגיע לשים לו דו"ח. לפי הנוהלים הם חייבים להגיע ולעשות את זה

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

זו לא תמימות, שורה תחתונה כשאתה מצלם ניידת חונה באדום / לבן ואין לך מושג מה הוא עושה פה איך אתה יכול להיות בטוח שהיא אינה בפעילות?

אם אתה מצלם ניידת חונה באדום לבן ושוטר יוצא החוצה עם שווארמה צלם ותכניס לו חזק.

אבל אתה סתם רואה ניידת עומדת יכול להיות שהם בפעילות.

במקרה זה התחושה הייתה נכונה במקרה אחר אתה יכול לחבל בפעילות המשטרה.

פורסם

תגובת משטרת ישראל:

"מבדיקה שערכנו עולה כי הרכב המשטרתי אינו נמצא ברשות

השוטר אליו הוא שייך, אלא נמצא ביומיים האחרונים

בטיפול במוסך. ככל הנראה, עובד המוסך הוא שהחנה את

הרכב בחניית נכים - ולא השוטר"

תרוצים....

• תוכן חדש...