Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הבעיות הבאות יכשילו את הרכב בטסט?

shaykosss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי כחודש להעביר את הרכב טסט.מדובר ברנו קליאו 2000 ידנית.האם אחד מהבאים ימנעו לעבור את הטסט:

*ספידומטר אינו פועל ובעקבותיו גם הקילומטראג'

*בעת התנעת הרכב (סיבוב המפתח בסוויץ ) צריך להחזיר עצמית את המפתח אחורה במהירות כי נהרס הקפיץ הזה שמחזיר את המפתח לאחר ההתנעה (קפיץ או מה שזה לא יהייה..)

בנוגע לסוויץ:יש לתקן אצל מנעולן או חשמלאי רכב?

ובמקרה ואגיע לטסט ויהייה עליי לתקן ...בפעם השנייה שאגיע לבדיקה השנייה אצטרך לשלם ?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לעבור טסט כי אף אחד לא בודק את הספידומטר.

אם הקילומטראז דומה מדי לזה של השנה שעברה, יש לך בעיה (אם רשום להם).

את הקפיץ של הסוויטש לא יבדקו.

לי פעם נדפק כל הסוויטש והיה לי כפתור בשביל להתניע במקום המפתח (רנו 11).

עדיין עברתי טסט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מד אוץ צריך להיות תקין. אני טרם שמעתי אבל על מישהו שנכשל על כך בטסט.

הסוויץ לא נבדק בכלל . הרכב לכל אורך המסלול מונע.

וכל כניסה לבדיקה נוספת עולה כסףףףףףףףף כ 20 ש"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אותו קילומטראז' לא יהווה בעיה, זו בחירה מלאה שלך אם לסוע עם הרכב או לא.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין הכפתור הזה:

האם זה יקל על גנב במקרה שירצה להתניע את הרכב?

האם הכפתור אפשרי אם ההתנעה אצלי היא רק עם "מפתח אלקטרוני"? (אם אשכפל את המפתח והוא יהייה ללא השבב הזה הרכב לא מתניע)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי, כמו אצלך, נדפק הקפיץ.

זה אומר שהמפתח נכנס אבל צריך מאמץ בשביל להזיז אותו לתנוחה של התנעה.

במקרה שלי שמו את הכפתור אבל בכל מקרה הייתי צריך לשים את המפתח ולסובב אותו קצת.

אין הבדל כל כך גדול וזה לא פחות בטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יהיה כלום, ירשמו את אותו המספר שוב וזהו.

פשוט לא נכון, אני הייתי עד (במכון הטסטים הקבוע שלי) לבחור שאמרו לו שהוא בעיקרון עבר טסט אבל מכיוון שהק"מ שלו זהה לק"מ בטסט האחרון אז הוא נכשל וצריך לסדר את הבעיה ולחזור למכון טסטים לטסט חוזר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין הכפתור הזה:

האם זה יקל על גנב במקרה שירצה להתניע את הרכב?

האם הכפתור אפשרי אם ההתנעה אצלי היא רק עם "מפתח אלקטרוני"? (אם אשכפל את המפתח והוא יהייה ללא השבב הזה הרכב לא מתניע)

1 הרכב לא יניע ללא השבב

2 הסוויץ עצמו לא נהרס אל השקע עצמו של ההתנעה הקפיץ יושב בתוכו "זה קורה לרכבי סובארו הישנות " .

3 מד מהירות אפשר לסדר תחפש בפירוקייה את החיישן מהירות שיושב על הגיר רוב שהסיכויים מדובר בו והחיישן הנ"ל ישנו בעוד הרבה גירים של רנו

4 לגבי חדש אני לא ממש מכיר את המחיר אך לדעתי כל העסק לא יעבור 300/400 שקלים בהגזמה בחלקים מפירוק

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט לא נכון, אני הייתי עד (במכון הטסטים הקבוע שלי) לבחור שאמרו לו שהוא בעיקרון עבר טסט אבל מכיוון שהק"מ שלו זהה לק"מ בטסט האחרון אז הוא נכשל וצריך לסדר את הבעיה ולחזור למכון טסטים לטסט חוזר.

הכשילו אותו על אי תקינות ספידומטר. כנראה גם שעון המהירות לא עבד. אבל, נניח הוא הולך וקונה לוח שעונים מפירוק ומרכיב. ושם הקילומטרז' נמוך יותר ממה שהיה. האם יעבור טסט?

כמובן יעבור, הבוחן רק יכול לבדוק ששען המהירות עובד והק"מ מתקדם. על אי תאום קילומטרז' בלבד אי אפשר להכשיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...