Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנוע, לרוב זה החלק הכי עמיד ואמין ברכב, השאלה היא האם בכלל משתלם להחזיק רכב כל כך הרבה קילומטרים. ואל תגידו "לא רואה מוסך", כל הזכויות שומרות לרנו שאף פעם לא ראתה מוסך מבחוץ כי היא כל הזמן מבלה בפנים:)

סליחה,רנו זה לא רכב.זה זבל עופות :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שרכב שמגיע לק"מ כ"כ גבוה, הוא רכב שמבלה המון בדרכים בין עירוניות.

אני בספק אם אפשר להשיג בנסיעה בתוך העיר, עם רכב שמשמש כפרייבט, לא כמונית - ק"מ היסטרי כמו 600K לרכב שנת 2003.

בנסיעות בין עירוניות יש פחות שחיקה ובלאי למכלולים רבים - ואני מניח שאם הרכב מטופל בצורה שגרתית במוסך שמבצע בדיקות היקפיות מדי טיפול - אין סיבה שיהיו אפילו תקלות. 600K ב-8 שנים, זה 75,000 ק"מ בשנה, שזה אומר 6250 ק"מ בחודש.

זה טיפול 10 אלף כל חודש וחצי :shock: בכמות כזו של ביקורים במוסך, בהנחה שמבצעים בדיקה מקיפה של כל המכלולים - אפשר לראות בדיוק מה הולך להתפגר ולבצע תחזוקה מונעת - כך שבעצם הסיכוי לתקלות הולך ופוחת.

פורסם

בנסיעות בין עירוניות יש פחות שחיקה ובלאי למכלולים רבים - ואני מניח שאם הרכב מטופל בצורה שגרתית במוסך שמבצע בדיקות היקפיות מדי טיפול - אין סיבה שיהיו אפילו תקלות. 600K ב-8 שנים, זה 75,000 ק"מ בשנה, שזה אומר 6250 ק"מ בחודש.

זה טיפול 10 אלף כל חודש וחצי :shock: בכמות כזו של ביקורים במוסך, בהנחה שמבצעים בדיקה מקיפה של כל המכלולים - אפשר לראות בדיוק מה הולך להתפגר ולבצע תחזוקה מונעת - כך שבעצם הסיכוי לתקלות הולך ופוחת.

ניתוח מדויק !:mm_yeah:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסקרן אותי קילומטראג גבוה של סובארו ליאונה .היתה לי בעבר סובארו ליאונה 1600 ידנית מודל 87 שנקנתה על ידי בשנת 97 עם 250000 ק"מ יד עשירית ומהשכרה לשעבר. ועברה עוד 250000 ק"מ במשך עשר שנים עד ל-2007 והרכב יכל להמשיך לנסוע ורק בגלל רשלנות של אחותי שלא טיפלה בנזילת מים חמורה שהיתה ברכב "הלך" המנוע ומדובר במנוע המקורי של הרכב שעבד קשה וטופל בצורה גרועה אם בכלל.

פורסם

מרצדס C220 שנת 97 מונית לשעבר של חבר.

הרכב נראה כמו חדש מבפנים ומבחוץ חוץ ממאפרה שהיתפרקה.

ריפודי העור במצב מצויין והמנוע מקורי (הגיר לא.)

עברה עד היום 987,846 נכון לבירור חם מהשטח!

הוא נוסע המון בבין עירוני ולא מחליף את הרכב כי הוא כל כך אוהב אותו (אין לי מושג למה :lol:)

פורסם

תשובה לד"ר סובארו ששאל מדוע קניתי את הרכב? אז התשובה היא שהרכב הוצא לי במחיר מציאה ב-50 אחוז פחות מהמחירון הגבוה באותה תקופה של הליאונה .לפני קנייה בדקתי את הרכב והוא היה במצב טוב היה לו הגה כוח מזגן מקורי נדיר לאותם שנים.

פורסם

לחבר של אבא שלי יש מיצובישי לנסר 1991 יד ראשונה, הוא כבר לא משתמש בה אבל אין לו לב למכור אותה, פעם בשבועיים הוא מתניע אותה ועושה סיבוב בשכונה.

900,000 ק"מ. גיר ומנוע מקורי, האוטו בלי שריטות זה משהו שצריך לראות.

פורסם

לאבא של חבר יש סיאט טולדו עם 500K . יד ראשונה. מנוע 1800.המנוע מעולם לא נפתח.

אכן את רוב הנסיעות הוא ביצע מחוץ לעיר.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאבא של חבר של אחות של חברה של אשתו של הבוס של השכנה של אחותו

של אותו חבר : במוו 520 שנת 82 1,210,000 ק"מ מנוע מקורי עבר פעם אחת ראש מנוע.

פורסם

היונדאי אקסנט הזבל שלי: 330,000 ק"מ שנת 2003

כבר שלושה חודשים אני מנסה להעיף אותה וכבר הגעתי למחיר של 11 אלף ואפילו לא פונה אחד!

פורסם
לאבא של חבר של אחות של חברה של אשתו של הבוס של השכנה של אחותו

של אותו חבר

לא אמרת כלום :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...