Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שהם מאלצים מותג לשוק שמרני, הם צריכים מחליפה מודרנית לקאליבר הישנה, עכשיו יש את פיאט אז עושים צעד חכם.

את אלפא הם ישווקו בארה"ב כאלפא, מותג פרימיום אירופאי (ה500 נוחלת הצלחה כמותג פרימיום עם תג מחיר בסיסי כמו של ג'טה ועם קצת תוספות היא עולה יותר מפאסאט חדשה.)

אני לא דואג, אני חושב שזהו צעד לא רע בכלל.

haters will hate

פורסם

כותב הכותרת לא כל כך הבין את תוכן הכתבה , כך שאין הצדקה לכותרת.

קונצרן קרייזלר , הנשלט ע"י קבוצת פיאט , בסך הכל מפתח מכונית קומפקטית תוך שימוש בפלטפורמה המבוססת על זו של אלפא

ג'ולייטה. זהו נוהג מקובל בתאגידי רכב לבנות רכבים שונים לגמרי תוך התבססות על שלדה משותפת. אפילו אורך בסיס הגלגלים

יכול להיות שונה , ובוודאי המרכב ושאר מאפייני הרכב.

נוהג מקובל זה מוזיל עלויות פיתוח דגם חדש באופן ניכר.

פורסם

הקטע המצחיק הוא שחובבי רכב בארה"ב בטח מסתכלים על ה"דודג' דארט החדשה" הזאת בערך כמו שאנחנו מסתכלים על אבאו כשאומרים לנו "אבל זה שברולט" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם לוקחים בחשבון את כמות האירופאיות שנמכרות פה ואת מה שחובבי האמריקאיות עושים למכוניות שלהן קצת קשה להגיד את זה.

haters will hate

פורסם

לא ירדת לסוף דעתי, לא התכוונתי לומר שהאלפא "אנינה" מידי לטעם האמריקאי או משהוא כזה בכלל או אפילו חו"ח, חס ושלום, לא לזלזל ביכולות האלפא.

התכוונתי שלחובבי הרכב האמריקאים, קהילת ההארד-קור (כמו שאנחנו כאן), דודג' דארט זה דטרויט-אירון, זה ברזל אמריקאי, זה הנעה אחורית ו V8 מפלצתי מקדימה, זה עידן מכוניות השרירים שדארט הצליחה לקחת בו חלק עם רשימת מנועים מרשימה כמו ה 440 ואפילו מעט 426 המי (375 כ"ס אם זכרוני לא בוגד בי), זה הוט-רוד.

ופתאום מביאים להם את מה שאני מתאר לעצמי שנראה להם כמו רכיכה ארופאית שכזאת עם ה"רק חצי מנוע" מתחת למכסה

ועוד מספרים להם שזה דארט!

בערך כמו שיקחו 159, ישימו לה פח שונה ואקזוטי ויגידו "זה הדור החדש של הקורבט" :lol:

פורסם
מעניין מה אל באנדי היה אומר על זה.

יד שמאל בתוך המכנסיים יד ימין על השלט תוך ישיבה מרוחה על הספה.

"Another Car that can not be purchased by a shoe salesman"

פורסם

ישווקו בקרוב אלפא ג'ולייטה בארה"ב תחת מותג אלפא וללא שינוי.

לא מובנת לי הכותרת הנ"ל?

הדודג' הנ"ל הוא רכב שמבוסס על השילדה היחודית של הג'ולייטה.

כן אמריקאית אמיתית לא אמריקאית אמיתית, העיקר שזאת לא אלפא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא ירדת לסוף דעתי, לא התכוונתי לומר שהאלפא "אנינה" מידי לטעם האמריקאי או משהוא כזה בכלל או אפילו חו"ח, חס ושלום, לא לזלזל ביכולות האלפא.

התכוונתי שלחובבי הרכב האמריקאים, קהילת ההארד-קור (כמו שאנחנו כאן), דודג' דארט זה דטרויט-אירון, זה ברזל אמריקאי, זה הנעה אחורית ו V8 מפלצתי מקדימה, זה עידן מכוניות השרירים שדארט הצליחה לקחת בו חלק עם רשימת מנועים מרשימה כמו ה 440 ואפילו מעט 426 המי (375 כ"ס אם זכרוני לא בוגד בי), זה הוט-רוד.

ופתאום מביאים להם את מה שאני מתאר לעצמי שנראה להם כמו רכיכה ארופאית שכזאת עם ה"רק חצי מנוע" מתחת למכסה

ועוד מספרים להם שזה דארט!

בערך כמו שיקחו 159, ישימו לה פח שונה ואקזוטי ויגידו "זה הדור החדש של הקורבט" :lol:

אתה כנראה לא מספיק זקן בכדי לזכור את הדארטים שנמכרו כאן בארץ. ולא שאני זוכר איזה מנוע בדיוק היה להן, אבל "הוט רוד" האוטו הזה לא היה, את זה לפחות אני יכול להבטיח לך. והיות ובעוונותי גם באמריקה הייתי, עת האוטו הזה הסתובב שם, אז גם שם היה מדובר באוטו משפחתי נפוץ מאוד ואנמי למדי, משהו כמו האח של הפלימות ואליאנט. ומכאן שאם יש מקום לתמיהה, היא צריכה להגיע מהכיוון הנגדי.

פורסם

לצערי הרב, בהחלט מספיק זקן אבל כמו בכ"כ הרבה רכבים אחרים, זה שלארץ ייבאו רק את הגירסאות הבסיסיות לא אומר שהרכב עצמו לא טוב, במשך עשרות שנים (מקום המדינה ועד אמצע שנות ה 90) מרבית היבואנים נמנעו מלהביא דגמים חמימים/ ספורטיביים/ מפוארים/ עתירי נפח וכו' והתרכזו בדגמים בסיסיים ומופשטים.

דוגמא מצוינת היא פורד. אסקורט, פיאסטה ופוקוס יובאו לארץ במשך 50 שנה ואפילו לא גרסה חמימה אחת לרפואה, איפו ה RS? איפה הקוזי? איפה המקסיקו? צריך להגיד תודה שמישהוא שם איבד את העשתונות והביא לאריקה RS2000.

אבל פורד לא שונה בכלום, איפה כל גרסאות ה 4X4 טורבו של סובארו (החל משנת 80)? איפה כל הגרסאות טורבו/4X4/ V8 של אוודי ישנות (80,100)? אופל אסקונה וקדט ספורטיביות? הרשימה עוד ארוכה.

ו

לא שאני זוכר איזה מנוע בדיוק היה להן, אבל "הוט רוד" האוטו הזה לא היה, את זה לפחות אני יכול להבטיח לך. והיות ובעוונותי גם באמריקה הייתי, עת האוטו הזה הסתובב שם, אז גם שם היה מדובר באוטו משפחתי נפוץ מאוד ואנמי למדי, משהו כמו האח של הפלימות ואליאנט.

יש הבדל גדול מאוד בין דגמי הבסיס לדגמי הטופ-אנד.

מה שאתה עושה זה בערך כמו להגיד ש "אימפרצה STI זה רכב מחורבן כי הייתה לך DL 1600 אוטומטית ומדובר בעגלה"

פורסם

אני לא זוכר דארט בגירסת הוט רוד. אין בכך לומר שלא היתה כזו, אבל גם אם כך, מדובר ביצור נדיר למדי, ודאי יותר מאשר גירסאות השרירים ( אם מותר להשתמש במונח אמריקאי שכזה ) של סובארו או מיטסובישי.

• תוכן חדש...