Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנת הנקרא ? התייחסתי רק לצבעים שנמכרים בארץ.

אדום.

תודה רבה לך. עכשיו אני יודע שגם מוכרים בארץ צבע אדום. פעם שעברה שדנו בזה אף אחד לא העלה אפשרות של לקנות צבע אחר מלבד שחור וכסף בארץ.

שוב פעם תודה ואני אזכור שמעשיו יש גם בארץ.

כל טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בעקרון אפשר גם עוד צבעים, אבל אז תצטרך להתחייב לכמות מסוימת (גדולה מידי לצביעת הקליפרים הפרטיים שלך), אלא אם כן תתארגן עם עוד אנשים.

תצטרך להזמין מ"דנבר" צבעים בארץ, והם יכינו לך במיוחד צבע עמיד בחום.

פורסם

ראיתי את האוטו הזה באילת בחנייה של הרודס לפני 3 חודשים. חייב לציין שהאודי A1 בלבן עם גג פנורמי שחור וגלגלים 17 אינץ נראה בהרבה יותר טוב מהגרסא הרגילה , פשוט מרשימה. אני גם מצטרף לשאלה שלה, האם הכיסויים יכולים להתאים גם לסיאט SC ?

*עריכה : טוב כתוב שזה מתאים ל 95 אחוז מהרכבים אבל מצד שני עדיף לצבוע, ההתקנה נראית מסובכת ( לחתוך להדביק וכו' )

אוטו-מאניה :-)

פורסם
תודה רבה על העזרה.

וזאת האודי a1

הכיסויים האלה יכולים להתאים?

http://www.ebay.com/itm/Brembo-Look-...item2a134ae6ab

לדעתי חבל לצעצע את הרכב עם כיסוי-חיקוי...

תתחדשי, רכב יפייפיה. שקלתי לרכוש בדיוק כזאת (בידני..) לפני האלפא.

נ.ב.

אין כמו ברמבו מקורי :wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
עד שאתה צריך להחליף דיסקים ורפידות ומגלה שעלותם כחצי מעלות מערכת הבלימה.....

:wink:

אווץ', מתחת לחגורה... כשאחליף את התמונה בסמלון האישי לאופניים תדע שהיום הזה הגיע:lol:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אנחנו באותה סירה, אצלי הדיסקים (330 מ"מ מחוררים) מתחילים "עושה שורקת".....הדוושה מתחילה להתרכך קצת.....

אני מכין את עצמי נפשית לפרידה מכמה אלפי שקלים (דיסקים, רפידות, נוזל חדש ורענן).

תיהיה חזק ותשתמש באופניים עם בולמים.....פחות כואב בתחת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לך רכב כ״כ יפה. למה להרוס את המראה הקלאסי שלו בשילוב שחור ולבן עם צבע אדום צעקני ועוד במקום אסטרטגי.

לטעמי זה מקביל לתחפושת עלובה של כבש בעור זאב כשאין צורך כלל, שכן את לא נוהגת בכבש, אלא פומה מלכותית. :-P

פורסם

אני דווקא חושב שצבע סולידי בקליפר מאוד מוסיף לרכב.

רק חשוב להקפיד על עבודה מקצועית ונקיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל ,אלה אם כן המציאו ג'אנטים חדשים שאני לא מכיר אלו שלך הם 17" שבאים בדר"כ עם החבילת קומפטישן שהם נתנו במתנה תקופה מסויימת.

דבר שני לטעמי ברכב הלבן הזה ספציפית אם יש עבודות צביעה יפות זה הקשתות השחורות וחזית/גריל קדמיים בצבע שחור גלוס(אלו תוספות שבמקור באות בחו"ל כאופציונליות באאודי ועל הלבן זה יוצר קונטרסט מדהים) אני בקשר עם בחור בחו"ל עם זה רכב לבן בעל חזית שחורה וזה מדהים.

לגבי הקאליפר לטעמי האישית זה לא יפה-קחי בחשבון שהדיסקים מאחורי קטנים יותר וכך גם הקאליפר ולדעתי זה לא יוצא טוב-לשיקולך.

תתחדשי ותהני מהאוטו.

פורסם
אנחנו באותה סירה, אצלי הדיסקים (330 מ"מ מחוררים) מתחילים "עושה שורקת".....הדוושה מתחילה להתרכך קצת.....

אני מכין את עצמי נפשית לפרידה מכמה אלפי שקלים (דיסקים, רפידות, נוזל חדש ורענן).

תיהיה חזק ותשתמש באופניים עם בולמים.....פחות כואב בתחת.

[Flamesuit]

פתאום טרייד-אין לוולוסטר נשמע הגיוני:lol:

[/Flamesuit]

• תוכן חדש...