Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנו לי רכב חדש עם גאנט 18

ואני רוצה לצבוע את הבלמים (קליפר) בצבע אדום

מישהו פה מכיר מקום שעושה את זה?

תודה מראש

בת אל :)

פורסם

קודם כל תתחד!

והכי כייף לצבוע קליפרים לבד לא ידוע לי על מישהו שזה המקצוע שלו :) , קונים צבע או ספריי בצבע שאתה רוצה

מפרקים את הגלגל ומנקים את כל הקליפר טוב טוב עם סבון ומים ומייבשים טוב.

מדביקים על כל האזור של מסביב הקליפר עיתונים כדי לא לצבוע משהו שלא רוצים אחרי שמסיימים לצבוע

נותנים לזה להתייבש ועושים עוד שכבה , חוזרים על הצביעה 3 פעמים בערך כדי שהצבע יתפס טוב .

ומרכיבים את הגלגל חזרה , זה דיי כייף ולוקח כמה שעות .

פורסם

חחח בכל זאת אני בחורה... עד שאני אפרק את הגלגל חח

בכללי עושים את זה במוסכים של שיפורים? או שפשוט עדיף לנסות לבד?

פורסם

בלי לזלזל חלילה כדי לפרק תגלגל ולעלות את הרכב על הג'ק מומלץ שתביאי איזה בחור ( אבא , אח , חבר , שכן )

את החלק של הלצבוע אני בטוח שתעשי בכשרון רב ותהני מזה .

תאמת אני בספק אם יש איפשהו בעל מקצוע לעיניין הזה . וחבל לבזבז כסף על העיניין פרט למחיר של ספריי וסבון לניקוי .

פורסם

בת אל, שלום לך וברוכה הבאה לפורום. ממליץ לך להבא לקרוא את חוקי הפורום. שירשור עם כותרת כמו שלך להבא ינעל על ידי המנהלים וחבל. דבר ראשון היית צריכה לבצע חיפוש ואז היית מגלה ששאלו את זה כבר. דבר שני, היית יכולה לתת כותרת יותר עיניינית וקולעת כמו "כיצד לבצע צביעת קליפרים?". פשוט, קל ולקח רק 3 שניות לחשוב על זה. כמו כן, כאשר משתמשים בשפה של ילדים מהצ'כונה כמו חחחח, פחחחח, גיחי, גיחי וכיוצא בזה זה מוריד מרמתו של זה שכותב את התגובה ומוריד את החשק למקצוענים שכאן לענות לזה ששאל.

לגבי הקלפירים, קודם כל את צריכה להבין שאת צריכה צבע שעמיד בחום. קיימים שני צבעים בלבד שעמידים בחום למכירה בישראל לאזרח הרגיל בחנויות "עשה זאת בעצמך" כמו אייס, הום סנטר ואחרות. הצבעים הם שחור מט וכסף מבריק.צבע רגיל שלא עמיד בחום יתקלף וידהה מהר מאוד. צבע רגיל לאחר כמה ימים יחשוף את הקליפר עצמו. קיימים בחו"ל ספריים עמידים בחום במגוון צבעים. העניין הוא שלקנות כזה ספריי ולשלוח אותו לארץ יעלה בעזור ה40 דולר. מה גם שחל איסור חמור ביותר לשלוח מיכלי צבע ועוד חומרים מסוכנים במטוס כך שזה רק בדואר ים בלבד, כלומר, מעל חודש המתנה. אם את מעוניינת ונעולה על איזה צבע את רוצה אז אני יכול לסייע לך בעזרת החבר שחיי שם.

כל טוב ובהצלחה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איזה רכב זה?

לדעתי, קליפרים צבועים נראים פשוט רע. כאשר רכב מגיע עם קליפרים אדומים במקור הם נראים שונה מהקליפרים שבאים עם רכבים רגילים.

פורסם
קיימים שני צבעים בלבד שעמידים בחום למכירה בישראל לאזרח הרגיל בחנויות "עשה זאת בעצמך" כמו אייס, הום סנטר ואחרות. הצבעים הם שחור מט וכסף מבריק.צבע רגיל שלא עמיד בחום יתקלף וידהה מהר מאוד. צבע רגיל לאחר כמה ימים יחשוף את הקליפר עצמו.

לא נכון, יש גם אדום.

פורסם

לא רק אדום אלא גם כחול, ירוק, ירוק נאון, צהוב ועוד מספר צבעים. אבל הם למכירה בחו"ל. תראה לי בבקשה צבע אדום למכירה באייס או חנויות אחרות. בינתיים, אלה שצבעו באדום קיבלו או קנו את הצבע מאיזה עסק לצביעת מכוניות וכזה דברים. ממה שאמרו בשירשורים האחרונים, אין לקנות צבעים אחרים בחניות עשה זאת בעצמך ואחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
איזה רכב זה?

לדעתי, קליפרים צבועים נראים פשוט רע. כאשר רכב מגיע עם קליפרים אדומים במקור הם נראים שונה מהקליפרים שבאים עם רכבים רגילים.

נראה לי היא קנתה ולוסטר אדומה, ורוצה להתאים כבר הכל :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...