Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים מאיביי (כולל תמונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי פנסים לרנו שלי Renault-Megane-II-Halo-Rims-Angel-Eyes-Headlights-blac-for-sale_120765000937.jpg

חוקי או שיכול לגרום להורדה מהכביש? לא לעבור טסט?

וגם כמה מכס צריך לשלם עליהם? הם עולים 325$, תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לגבי החוקיות שלהם, זה תלוי עם יש להם תו תקן או לא. חלקים לא בטיחותיים מקבלים אישור שיחרור ממשרד התחבורה במידה ויש להם תו תקן שמסומן על ידי המילה DOT או האותיות CE או E או אותיות אחרות המבטאות תקן. הכי קל זה לשאול את המוכר. אם הוא עונה לך שהפנסים מיוצרים בהתאם לדרישות או לפי דרישות או באותה איכות כמו של היצרן משמע שחבל לך על הזמן. צריך שיהיה מוטבע על הפנסים שיש להם תקן. אתה לא הראשון ולא האחרון שהזמין פנסים ונאלץ לגלות בדרך הרעה שאין להם אישור כניסה כי הם לא תקניים.

לגבי מיסים, אתה אמור לשלם מע"מ פלוס מכס על ערך הפריט פלוס עלות המשלוח. כלומר אם הפנסים עולים לדוגמה $325 ולשלוח אותם לארץ עולה 75 דולר אתה תשלם מיסים מסכום של $400. עלות המיסים עלולה להגיע עד 50 אחוזים מעלות הכוללת של המוצר. כלומר במקרה הכי גרוע סה"כ זה יעלה לך $600 אחרי מיסים. עושה רושם שזה לא ממש זול.

בדוק קודם כמה דבר כזה עולה בארץ פחות או יותר. לפעמים אתה כולה חוסך 100-200 שח ובשביל זה לא שווה לשבור את הראש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש בעיות חוקיות עם יבוא פנסים מקוריים מחו"ל?

במקרה שלי מדובר בפנסים אחוריים, יש תקנים גם לפנס אחורי אמריקאי/אירופאי?

פורסם

הסיפור הוא כזה, עקרונית כל חלק זקוק לאישור ממשרד התחבורע על מנת שפקיד המכס יוכל לשחרר אותו. חלק בטיחותי זקוק לאישור מוסך יבואן מרכזי וחלק לא ביטחותי לא זקוק למוסך יבואן. שניהם זקוקים לאישור משרד התחבורע כאמור. לא יצא לי להזמין חלקים הרבה הזמן אבל משרד התחבורע, על מנת להקל על העומס פירסם רשימה של פריטים שלא זקוקים לאישור משרד התחבורה על מנת לשחרר אותם מהמכס. לא זכורים לי הרבה פריטים. אם תערוך כאן חיפוש בפורום תמצא שירשורים עם הרשימה הזו. למשל אטמים, רדיטורים, גומיות שונות ועוד כל מיני פריטים ששכחתי. אני חושב שגם פנסים הם ברשימה. שים לב, הם לא זקוקים למשרד התחבורה אבל חייב שיהיה להם תקן שמוכיח שהם חוקיים לכביש. מישהו אמר לי שרק על פנסים קדמיים מקפידים על תקן ואילו על האחוריים לא. אין לי מושג אם זה נכון אבל אל תתפוס אותי במילה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Renault-Megane-II-Halo-Rims-Angel-Eyes-Headlights-chro-/120765001174?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1c1e27add6

קישור לאותו הפנס אבל בצבע אחר, כתוב שיש תקן E.

אני מפחד להזמין ואז אני לא יצליח לשחרר במכס. לגבי לבדוק בחנויות, זה די נדיר למצוא פנסים לרנו מגאן 2.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

טוב, אז הנה השירשור לגבי הפריטים שיש להם פטור מאישור משרד התחבורה. למרבה הצער, פנסים לא נכללים ברשימה הזו. זאת אומרת שכן תצטרך לבקש אישור משרד תחבורה ובשביל זה תצטרך אישור מוסך מרכזי של היבואן. בקיצור, כאב ראש לא קטן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=380093&highlight=%D7%90%D7%99%D7%9F+%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A+%D7%91%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8

• תוכן חדש...