Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כול הכבוד אני לא חושב ש TOP-GEAR ושאר תוכנית הרכב נוסעים במהירויות חוקיות כשהם בודקים רכבים במיוחד ספורט.

בתור מנוי למגזין הגה כבר 11 שנה עוד מאט,הרי תמיד מתדברים על התנהגות,תת-היגוי, איך בודקים את זה? לוקחים פניה במהירות 50 קמ"ש?

לדעתי,לנהוג בכזאת מהירות ניתן היה רק אם הכביש פנוי,והתנאים מאפשרים זאת,אני בטוח שאם אותו בוחן רכב היה נוסע אם עוד רכבים הוא לא היה מגיע לכאלה מהירוית.

ברור שלא, כל מתייפיפי הנפש והצבועים שמציפים את הפורום הזה יכולים להגיד מה שהם רוצים אבל ברור ששום מגזין רכב לא בוחן רכבים במהירויות חוקיות ואני מדבר על שום מגזין ובשום מקום בעולם.

אני עדיין לא מבין מה כל האנשים האלה ששונאים מהירות, מכוניות, נהיגה ספורטיבית או "מסוכנת" כמו שחברינו השוטרים הסמויים בפורום קוראים לה עושים פה אם אתם לא אוהבים מכוניות או נהיגה. ולא, נהיגה במהירות החוקית לא מהנה ב99 אחוז מהזמן.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שכל הקמפיינים היקרים למיניהם שפימפמו לנו במוח במשך עשרות שנים

בסגנון "מהירות הורגת" חדרו עמוק מדי לראשי כמה מצעירי בפורום.

די מצחיק, האמת.

בגרמניה נוסעים 200 קמ"ש על כבישים שהם לעתים קרובות לא-מושלמים-בכלל

ודומים מאוד למה שיש פה. אז תחסכו ממני במטותא את השטויות

של צמיג מתפוצץ במהירויות כאלה, טוב?

זה ברמה הטכנית. ברמת החוק וכיו"ב - זה כמובן סיפור אחר

(אה, כן, גם בגרמניה ברוב המוחלט של הכבישים אתה לא מורשה לנוע ב-200 קמ"ש).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קינן, בתור התחלה אדגיש כי אינני סובל שוטרי תנועה כלל וכלל, משום שלדעתי הם משמשים כגובי שטח עבור המיסים שדורש מהנהגים משרד האוצר באמצעות חוקי תנועה מטופשים (חוק האורות ביום וחוק המהירות עד 120 קמש).

אני מבין שמחירי החשמל עולים ,אבל מה מפריע לך להדליק את האור בחורף לפני שאתה מתחיל נסיעה?

גשם ,ערפל ,וסתם יום קודר יכולים לגרום לכך שלא יראו אותך ללא אורות.

לי באופן אישי קרה פעם אחת מקרה (ופעם אחת זה מספיק) שתכנתי לעבור נתיב (בכביש 1 :) ) והיה גשם שוטף באותו זמן ,שנייה לפני ההתנגשות קלטתי נהג של אלביטמבל מערכות נוסע ללא אורות ,במזל ראיתי אותו.

אני מצטער חבר ,קשה לי לקבל את טענתך שזה חוק מטופש.

בקשר לנושא עצמו-חוק זה חוק וזה שבנאדם הוא כתב רכב ועם ניסיון של מיליוני שנים ועשה מיאלרדים של קורסים לנהיגה מתקדמת לא מאפשר לו לעבור עליו. בקשר לתנאי הדרך והמיומנות של הנהג -זה ויכוח ארוך ומיותר.

:yulianx

"אם כול הכבוד אני לא חושב ש TOP-GEAR ושאר תוכנית הרכב נוסעים במהירויות חוקיות כשהם בודקים רכבים במיוחד ספורט.

בתור מנוי למגזין הגה כבר 11 שנה עוד מאט,הרי תמיד מתדברים על התנהגות,תת-היגוי, איך בודקים את זה? לוקחים פניה במהירות 50 קמ"ש?"

אני כל חיי הייתי בטוח שדברים כאלה בודקים במגרש החלקה סגור, שם אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ,כמו שלהרבה מפעלים יש מסלול בחינה משלהם.

כנראה שטעיתי.

רוני-הוא גם יכל להתפך ולפגוע ברכבים אשר נמצאים בצד השני של התנועה ,כלומר לכיוון ההפוך ממנו.

גם מי כמוך יודע שבמהירות כזו חצי קילומטר לא אורך יותר מדי זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסכים,צמיג תקין+לחץ תקין יסע בכזאת מהירות ללא שום בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וגם כשבמגזינים מחו"ל נוסעים מהר מהחוק בכבישים ציבוריים - תמיד הם נסגרים לפני זה ע"י המשטרה (רק שזה לרוב שקוף לצופה).

באמת לא רואה בתירוץ הזה הצדקה. הוא ידע טוב מאוד שהוא לוקח סיכון בדיוק כמו כל אחד מאיתנו שנוסע מעל לחוק, והוא יצטרך לאכול את השלילה הזו כמו גדול.

פורסם
אבל מה מפריע לך להדליק את האור בחורף לפני שאתה מתחיל נסיעה?

גשם ,ערפל ,וסתם יום קודר יכולים לגרום לכך שלא יראו אותך ללא אורות.

נראה לך שאני אסע בשעות היום במזג אוויר גשום/ערפילי/מעונן ללא אורות? לנסוע בלי אורות במזג אוויר כזה זאת התאבדות. אני מדבר על אורות ביום במזג אוויר שמשי עם שמיים כחולים. לפרטים נוספים אתה יכול לבצע חיפוש (הנושא נטחן), חוץ מזה זה לא מטרת השרשור.

פורסם

קרמבו, אני מקווה שלא אמרת לו תתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר!.....:-P :-P :-P:lol::wink:

סורי, הייתי חייב אחלה סרט דרך אגב!

לנושא, לדעתי מה זה קשור במה אותו נהג עוסק. שוטר, חייל, רב שממהר לברית. עברת עבירה תשלם.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

לפחות הוא יכול לספר לחברים, שהוא עבר את המאתיים :).

אם הדבר אכן נכון, מלבד קבלת הדו"ח, לדעתי, העובד "זכאי" גם לשימוע פנימי, במידה וצויין באחד מכלי התקשורת, שמו של המגזין.

פורסם
נראה לך שאני אסע בשעות היום במזג אוויר גשום/ערפילי/מעונן ללא אורות? לנסוע בלי אורות במזג אוויר כזה זאת התאבדות. אני מדבר על אורות ביום במזג אוויר שמשי עם שמיים כחולים. לפרטים נוספים אתה יכול לבצע חיפוש (הנושא נטחן), חוץ מזה זה לא מטרת השרשור.

אתה צודק ,אין צורך באורות בימים כאלה ,אבל לא ישנו את החוק כל יום שני כי במקרה יצא יום עם שמש בחורף ,אז לקחו תקופה והחליטו שבתקופה הזו ידליקו אורות כל יום ,זה ששוטר רואה יום עם שמש ועדיין מחליט לתת דו"ח זה כבר החלטה שלו ,אצלי זה כבר הפך לריפלקס להדליק אורות ביום ,זה לא אורך יותר מדי מאמץ וזה לא פוגע ברכב בשום צורה ,אז אני לא מצליח להבין מה הבעיה.

הדבר היחיד שאני מתליח להבין זה שאם במקרה שכחת להדליק את האורות ואז אתה מקבל דו"ח אתה תכעס ,אבל לא יהיה לך אף אחד להאשים מלבד עצמך.

ג'וקר - בYNET ציינו שהכתב שייך למגזין "הגה".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה זה הקישקוש הזה של מגזין, לא מגזין. בעלה של בר רפאלי או לא. את מי זה מעניין?? זה לא הנושא.

הנושא פה, זה שאם זה היה קורה לאזרח רגיל היו מטגנים לו את הצורה.

זה שאפשר לנסוע בכביש הזה מהר יותר מבחינת בטיחות, והרמת הגבלת המהירות זה לא הנושא פה.

למה אין הסכם עם המשטרה לגבי אותם בוחני רכב וזמנים מתואמים?? למה שאזרח רגיל יסע על 200 וישללו לו את הצורה?

ואם זה יהיה אלי אילדיס או השף ההוא שאוכל איתו יוותרו להם? גם שוטר שחנה בחניית נכים שיקבל דוח.

לפי מה שאני יודע רק לאמבולנס או לרכב ביטחון בתפקיד מותר לנסוע מעל המהירות המותרת.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

מה זה משנה אם הוא עובד במגזין ועשה מבחן לרכב או שלא, הנהג עבר על החוק ונתפס נקודה.

גם אני לא מבין מה כל כך הרבה רעש? אפשר לחשוב שהוא הראשון שנתפס מעל 200 קמ"ש.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אז לא הבנתי הכתב עבר את ה 200 קמ"ש או לא? על כמה נתפס? למה השוטר עצר אותו? השארת אותו עם פרטים חסרים,ובקשר לבחור עם ה "מקורות" ,אל תסמוך עליהם יותר מידי.

פורסם

רוני-הוא גם יכל להתפך ולפגוע ברכבים אשר נמצאים בצד השני של התנועה ,כלומר לכיוון ההפוך ממנו.

גם מי כמוך יודע שבמהירות כזו חצי קילומטר לא אורך יותר מדי זמן.

וב-100 קמ"ש יכלה לעקוץ אותו דבורה, הוא היה יכול לגרד בעין, מטאור היה יכול ליפול עליו וכן הלאה. ואם לא היו רכבים בצד השני? מה גם שחצי קילומטר זה מספיק מרחב, תאמין לי. לא שאני טוען שזה היה המצב. פשוט לא צריך לחפש צידוקים לסקול אותו.

וגם כשבמגזינים מחו"ל נוסעים מהר מהחוק בכבישים ציבוריים - תמיד הם נסגרים לפני זה ע"י המשטרה (רק שזה לרוב שקוף לצופה).

באמת לא רואה בתירוץ הזה הצדקה. הוא ידע טוב מאוד שהוא לוקח סיכון בדיוק כמו כל אחד מאיתנו שנוסע מעל לחוק, והוא יצטרך לאכול את השלילה הזו כמו גדול.

המקרים בהם כבישים ציבוריים נסגרים בחו"ל לצרכי מבחן רכב הם מועטים מאוד. בכל מקרה, אני מסכים שהוא לקח סיכון ויצטרך לאכול את השלילה כמו גדול.

מה זה הקישקוש הזה של מגזין, לא מגזין. בעלה של בר רפאלי או לא. את מי זה מעניין?? זה לא הנושא.

הנושא פה, זה שאם זה היה קורה לאזרח רגיל היו מטגנים לו את הצורה.

זה שאפשר לנסוע בכביש הזה מהר יותר מבחינת בטיחות, והרמת הגבלת המהירות זה לא הנושא פה.

למה אין הסכם עם המשטרה לגבי אותם בוחני רכב וזמנים מתואמים?? למה שאזרח רגיל יסע על 200 וישללו לו את הצורה?

ואם זה יהיה אלי אילדיס או השף ההוא שאוכל איתו יוותרו להם? גם שוטר שחנה בחניית נכים שיקבל דוח.

לפי מה שאני יודע רק לאמבולנס או לרכב ביטחון בתפקיד מותר לנסוע מעל המהירות המותרת.

למה נראה לך שעובד של מגזין רכב הוא לא "אזרח רגיל"? אני בטוח שלא יוותרו לו משום סיבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם כול הכבוד אני לא חושב ש TOP-GEAR ושאר תוכנית הרכב נוסעים במהירויות חוקיות כשהם בודקים רכבים במיוחד ספורט.

בתור מנוי למגזין הגה כבר 11 שנה עוד מאט,הרי תמיד מתדברים על התנהגות,תת-היגוי, איך בודקים את זה? לוקחים פניה במהירות 50 קמ"ש?

לדעתי,לנהוג בכזאת מהירות ניתן היה רק אם הכביש פנוי,והתנאים מאפשרים זאת,אני בטוח שאם אותו בוחן רכב היה נוסע אם עוד רכבים הוא לא היה מגיע לכאלה מהירוית.

בכדי לבדוק תכונות דינאמיות של רכב, ב-99% מהמקרים באמת שלא צריך לעבור את ה-100 קמ"ש. זה הכל שאלה של רדיוס הסיבוב ומהירות הנסיעה. זה כמובן עדיין לא אומר שלא יהיו רוכבי אופניים שיתקשרו למשטרה ויתלוננו על נהג שנוסע מהר כמו מטורף, גם אם נסעת באותו מקטע לא יותר מ-80 קמ"ש.

הסיבות העיקריות (מעבר להנאה שבדבר) לנהוג במבחן רכב מעל ל-100 קמ"ש זה בכדי לבחון האצות ביניים, יציבות כיוונית, בידוד רעשים וכמובן ביצועי מנוע.

פורסם

שאביא קישורים מיו-טיוב של אנשים שמתהפכים ב-8 קמ"ש? לא חסר.

די לשטויות!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...