Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משרד התחבורה תמיד אוהב לפנק לפנק לפנק!

alon009
שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מלחמת המדינה בנהגים נמשכת: שלילת רישיונות מיידית על עבירות שנקלטו במצלמות מהירות - וקנס מוגדל באופן אוטומטי על ערעורים שיידחו

לאחר ההצעה להגדיל דרמטית את הקנסות, תיקון מקיף לפקודת התעבורה, שיועבר בקרוב לאישור הכנסת, ירחיב את סמכויות המעצר ללא צו של שוטרי תנועה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000696772

אוי ואבוי לנו מה שהולך להיות בכבישים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:o:O:O

מעכשיו- קרוז קונטרול גג על 90.

אני אף פעם לא נוסע יותר ממה שמותר.

מה שמפחיד אותי זה שאני לא אשים לב ואסע בכביש של 110 ואכנס לכביש שמותר 90 ואז אני אוכל אותה...

They are trying to ban me...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנס מוגדל על ערעורים שידחו?

איזה בדיחה, גם עד היום כל ערעור נדחה כמעט אוטמטית, קשה לי להאמין שמישהו שם קורא בכלל את הערעורים.

המדינה הזו ממש טובה בדבר אחד וזה לגרום לאזרחים ללמוד לאט לאט לשנוא אותה :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנס מוגדל על ערעורים שידחו?

איזה בדיחה, גם עד היום כל ערעור נדחה כמעט אוטמטית, קשה לי להאמין שמישהו שם קורא בכלל את הערעורים.

המדינה הזו ממש טובה בדבר אחד וזה לגרום לאזרחים ללמוד לאט לאט לשנוא אותה :shock:

אל תכליל. לא "אזרחים" . רק אלה שצריכים לחיות בפחד מתמיד מחוקים שנאכפים ואלה ,טוב שיישנאו אותה מהר מהר ,ייפחדו מהר מהר ויילכו ממנה מהר מהר אם החוקים המאד ליברליים של ישראל חמורים מדי לטעמם .לא לאט לאט. עוד הדרך ארוכה ל"מדינת משטרה" (תשאלו את כל אלה שמשלמים לעו"ד הכי יקרים מיליונים כדי לא להשפט באמריקה) מהברדק של היום וטוב שיתחילו ללכת בה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור הרי שלמדינה אין כל אינטרס בשביל שלנו האזרחים יהיה יותר נוח לחיות פה וכמובן שתחבורה ציבורית נורמלית לא באה בחשבון,וכולנו יודעים ששיפור תשתיות גם לא בא בחשבון אז מה שנשאר זה לחגוג על הקיים ולדפוק עוד יותר את הנהג הישראלי,איך הגיוני שלא מעלים בארץ את המהירות המתורת,ראבאק אני נוסע ב130 ברכב שלי ומרגיש שאני שט על הכביש.

אני מקווה שמישהו יסיר את הכפפה ויתחיל מחאה רצינית,לא מחאה של פקקים וכל השיט הזה,זה לא יועיל לאף אחד בסופו של דבר,אלא מחאה של נסיעה באופניים לעבודה ודברים מהסוג הזה.

צריך לצמצם כמה שיותר את הנסיעה ברכב,תחשבו שתראו בבוקר את כבישים מרכזיים בארץ ש2 נתיבים מהם (במידה וכביש מהיר) חסומים על ידי רוכבי אופניים ונניח כביש אחד (הנתיב הכי שמאלי במידה וזה מהיר) עם רכבים,בכל זאת לא כולם גרים באיזור העבודה שלהם.

בכל מקרה צריך למצוא משהו יצירתי, פחות נסיעה על הכביש,פחות כסף למוצצים האלה.

מה שעוד יותר עצוב לי זה לראות פורומים מהסוג הזה שיש פה כל כך הרבה חובבי רכב ומביני עניין,יש פה אנשים שיש להם קשרים ודרכים להקים מחאה רצינית.

למה שלא נעשה מפגש כל חברי הפורום,נביא כמעט את כל מי שאנחנו מכירים מהתחום,כל אחד יתחיל לתרום מעצמו קצת כסף על מנת להריץ עניינים, למה אנחנו נותנים שידפקו אותנו כל הזמן?!?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים איתך, אבל לרוב האנשים אם לא כולם אין זמן פנוי לדברים האלה. הרוב המוחלט עובד ברוב שעות היום, ונח רק בסופ"שים.

בכל מקרה, במקום להוריד את מספר תאונות הדרכים, הם מכניסים כסף למדינה. מדינה של דפוקים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבתי בשרשור קודם, כל בוקר קמים לגזירה חדשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תכליל. לא "אזרחים" . רק אלה שצריכים לחיות בפחד מתמיד מחוקים שנאכפים ואלה ,טוב שיישנאו אותה מהר מהר ,ייפחדו מהר מהר ויילכו ממנה מהר מהר אם החוקים המאד ליברליים של ישראל חמורים מדי לטעמם .לא לאט לאט. עוד הדרך ארוכה ל"מדינת משטרה" (תשאלו את כל אלה שמשלמים לעו"ד הכי יקרים מיליונים כדי לא להשפט באמריקה) מהברדק של היום וטוב שיתחילו ללכת בה.

עברת בחיים איזו שטיפת מוח אחת או שתיים, אה?...

מה שקורה בארץ עם מלחמת החורמה המגוחכת הזאת ב״עברייני״ מהירות זה בזיון אחד גדול ובושה גדולה למדינה שבמקום להתרכז בעבירות שבאמת גורמות לתאונות קשות יש התרכזות רק בעבירות שמכניסות כסף לקופה ותו לא.

לא היתה לי שום בעיה עם מצלמות המהירות אם היו מתקינים אותן באמת במטרה לצמצם את מספר התאונות, קרי- 50 מ׳ מהמצלמה תציבו תמרור שמתריע על קיומה, כך אנשים ידעו שיש מצלמה וייאלצו להוריד מהירות במקום לנסוע בכביש ריק על 120 בלי לסכן אף אחד ולקבל דו״ח לבית.

אי אפשר להיות מדינת חלם ולפתור הכל בטענה שזה ״לטובת האזרח״.

המשטרה משקיע כל כך הרבה מאמצים ואמצעים בשביל להכניס כספים לקופת המדינה עד שהם שוכחים את המטרה האמיתית שלהם- לשמור על חיי התושבים.

לפני פחות משבוע נסעתי עם אבא שלי (שלאורך כל השנים תמיד היה ידוע באיטיות נהיגתו) בכביש 431 בקטע שבין ראשל״צ לרחובות.

הכביש היה פתוח כמעט לחלוטין, בלי עיקולים, אספלט מצויין וסלילה טובה ועדיין נהגתי בימני על 100 רק מהפחד מהתקלה של איזה מצלמה שתתחבא לי מאחורי איזה עץ.

הקטע ההזוי הוא שאבא שלי שאל אותי כמה פעמים למה אני לא מאיץ, הרי הכביש פתוח לחלוטין, ישר ועם שדה ראייה מצויין.

למה אבא שלי צריך לנהוג בכביש כזה על 120-130 קמ״ש שזו מהירות מאוד מאוד מאוד סבירה לכביש הזה ולקבל עליו דו״ח אם וכאשר יוצבו עליו מצלמות?

איזה חיים אתה מסכן מלנהוג בכביש כזה על 130 קמ״ש? (חוץ מהחיים של כל מיני ברחשים...).

גם בהונג קונג יש מצלמות מהירות, אבל לפני כל מצלמה (בין אם מצלמת רמזור או מהירות) יש תמרור אזהרה.

גם באיטליה נהוג כך (ושם ידוע גם שבכבישים מהירים בטוחים למרות תמרורים של הגבלת מהירות ל-110 או 120 קמ״ש אתה בתכל׳ס יכול לנהוג עד 160 ושום מצלמה לא תצלם אותך).

באוסטרליה מורידים מצלמות מהירות, באנגליה מורידים מצלמות מהירות, רק בישראל גאונים, ועוד מאיימים עלייך שאם תערער על פסיקת בית משפט ותורשע בערעור תזכה לעונש חמור יותר.

אכן, גאונים גדולים.

פשוט בושה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי החוק תמיד בא להחמיר, גם אם יתנו לי היום רשיון נשק ואקדח במתנהאני לא אלך ואשתמש בו למטרות פסולות, לעומת זאת יש אחרים שכן, והחוק לא יכול להבדיל בינינו מכיוון שהחוק הוא לא בן אנוש שמכיר אותי באופן אישי ויכול לעשות הבחנה בין סוגי אנשים.

לכן מחמירים את החוקים, שככה גם אם אני אצטרך ליסוע במהירות של 100 ולא 120 לא יקרה לי כלום ואספוג את זה, אבל החלאה שיחתוך אותי על 170 יחטוף גם יחטוף, וזה מצויין.

זה שמישהו פה חברים שחושבים שהם מספיק חכמים להבין שב431 הם יכול להאיץ מעל 120 ולא יקרה כלום זה יפה מאוד, אך יש ילדים בני 18 שלא יודעים לעשות את ההבחנה הזו, וזה ההבדל, ואני לא מבין איך אתם לא רואים ומבינים את זה, ובחורים להתלהם כמו ילדים קטנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל החלאה שיחתוך אותי על 170 יחטוף גם יחטוף, וזה מצויין.

.

החלאה שחתך אותך לא סיכן אותך בגלל שהוא היה על 170 קמ"ש, הוא סיכן אותך כי הוא חתך אותך, זה היה מסכן אותך באותה מידה אם אתה היית על 90 קמ"ש והוא היה חותך אותך על 110 קמ"ש.

אבל שוב, הנקודה כאן אינה הגבלת המהירות, הנקודה כאן שלמדינה לא באמת מזיז מספר ההרוגים בתאונות הדרכים, מעניין אותם להכניס כסף לקופה וקל יותר לעשות את זה באמצעות קמפיין תקשורתי עם סלוגן מפוצץ "מהירות מופרזת הורגת" ומליון מצלמות מהירות שמתפקדות כסוג של "מס שימוש בדרך סלולה".

אז מה אם הוכח סטטיסטית בכל העולם שמהירות מופרזת לא באמת הורגת והיא אפילו לא גורם מרכזי לתאונות דרכים, הסלוגן שלהם נשמע מספיק מאיים כדי להצדיק את המיסוי הייחודי של המצלמות, לפחות בעיניי מי שלא באמת מבין בכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שמח לשמוע ממך על מהירויות ממוצעות בכבישים מהירים בעולם. (את המיתוס על גרמניה אתה יכול להשאיר בחוץ כי הוא ממזמן לא רלוונטי). בכל אופן זה בכלל לא משנה, כמו שאמרתי המערכת באה להחמיר עם כולם, מכיוון שהיא איננה מסוגלת להבחין בין סוגי נהגים ולסמוך על שיקול הדעת הדעת שלו, לכן כולם יסעו במהירות סבירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, אתה מתמקד בהגבלת המהירות כשזה באמת לא העיקר, אבל לצורך העניין:

בגרמניה- לא יודע על סמך מה אתה קובע, אבל זה לא מיתוס (כמובן שלא בכל הכבישים).

איטליה- מהירות ממוצעת בכביש מהיר סביב 140 קמ"ש, היו מכוניות שעקפתי על 140 והיה נראה כאילו הן חנו והיו מכוניות שעקפו אותי כשהייתי על 190 שהרגשתי כאילו אני ברוורס.

הונג קונג- 110 בכביש מהיר.

על יתר מדינות המזרח אני אפילו לא מדבר כי שם החוקים בגדר המלצה (למעט סינגפור הקפדנית שגם שם יש לא מעט לוחצים...).

אבל שוב, העניין כאן זה לא הגבלת המהירות, העניין זה האכיפה הפסיכית שמתרחשת בארץ שלא מיועדת להפחתת מספר תאונות דרכים אלא העשרת קופת המדינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי בעד להפעיל בקרת שיוט 70 קמש בכביש בין עירוני ?

אולי זה יגרום להם לתפוס שכל שיראו את הכמויות של הפקקים ובעומסים בכבישים

פקקים ועומסי תנועה אמרת ?

אין בעיה מצאו פיתרון גם לזה להכניס כסף ..

הכר, מס נסועה ומס גודש , מי אמר שאי אפשר לחלוב אותנו עוד ?

מסכן אחמדינגאד, בקצב הזה עם כל הגזירות מס, תושבי המדינה ישארו ללא כס, כלל בכיס, מסכן, יפציץ אותנו, ושיבוא כדי לראות מה נשאר, אפילו כסף לא ישאר לו לקחת ..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...החוקים המאד ליברליים של ישראל...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

די זה לא אמיתי.. כמה משלמים לך?

מאוד ליברליים בהשוואה למי? לברית המועצות של מלחמת העולם השניה או לערב הסעודית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...