Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה ששכחתי לפרט-

0-100, תאוצות ביניים ומהירות סופית- אם בנתונים אלה הI35 ממוקמת גבוה יחסית לקטגוריה (= מאזדה 3, קורולה, פוקוס, טידה, פלואנס, אסטרה, 308 וC4 בגרסאות הלא המוגדשות, ולא נגיד, אריאל אטום), אז לא, לא ברור לי למה הציון כל כך נמוך.

פורסם

סילחו לי cars-forum

אבל הבחינה של הרכב איננה מספקת.

בדיקה של האם ניתן למצות את הפוטנציאל של מערכת הבילום ברכב אולי מהנה מאוד, אבל לחלוטין לא מחוברת לאופי הרכב וקהל היעד שלו.

רכבים כאלו משמשים בארצנו בעיקר משפחות קטנות (1-3 ילדים), וצריכים להציע פטרון כרכב משפחתי. על כן יש לבחון דברים כמו: מרחב במושב האחורי, האם יש התראה על חגורת בטיחות שנפתחה במושב האחורי? האם נוח לחבר כסא תינוק? יש איזופיקס? מערכות הבטיחות מסרסות את היכולת הדינמית של האוטו אולי, אך האם הן ישמרו על נהג שאיננו עסוק רק בלנהוג? האם יש GPS מובנה? האם יש דיבורית מובנת? האם הרדיו נוח לתפעות?

תא המטען נוח?

נכון שאילו שאלות שאולי פחות מעניינות petrol heads אבל מדובר ברכב שנמצא במעבק על הקטגוריה הכי משפחתית בישראל.

פורסם
אז יש לנו iCar?

במילה אחת - כן. יונדאי ייצרו לנו כאן מכונית עירונית פשוטה, איכותית וטובה.

עירונית?

עכשיו אני מבין למה הציון הגבוה. השוואתם אותה לפ'גו 107 ושברולט ספארק... :shock:

• תוכן חדש...