Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זוהי הנהיגה במאזדה? בכבישים מהירים בעיקר שאתה נוסע על 120 ההגה ניהיה ממש קרש, אחרי נסיעה לצפון של שעתיים כאבו לי הידיים והפרקים בידיים והתפללתי שהנסיעה תיגמר.. גם בעיר ההיגוי לא רך במיוחד, הדבר מאוד מוזר לי כי אני אוהב הגה רך וקל וזה מה שהיה רשום על מאזדה 2 וקיבלתי הגה בטון.. חוץ מהעניין שהאוטו די זריז כל השאר פשוט לא מהנה האם הדבר ידוע?

פורסם

מנסיון ב2 שיש במשפחה - ההגה שלה בעיר חשמלי לגמרי וכמעט לא דורש הפעלת כח, אפשר לסובב עם האצבע הקטנה. (לא כמו הגה CITY של פיאט אבל לא רחוק משם)

במעל 100קמש בוודאי הגיוני שכל הגה כח יתנתק לגמרי, לא מכיר רכבים שבהם זה פועל :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חלק מהרכבים בעלי מערכות שמקשיחות מעט את ההגה מעל למהירות מסויימת אבל ממש לא בכולם.

אם ההגה שלך נהיה קשה ממש וכאבו לך הידיים והרגשת קושי רב בתפעולו מחוץ לעיר, גש לקצין הרכב/מוסך לבדיקה, יכול להיות כל דבר החלק ממסרק ההגה, משאבה וכו'.

פורסם

קודם כל תבדוק את הצד האנושי: אולי תנוחת הנהיגה שלך גורמת למאמץ מיותר שבנסיעות ארוכות גורם לכאבי ידיים? הרבה אנשים נוהגים עם מושב רחוק מידי או מוטה אחורה מתוך טענה שבתנוחה כזאת הם נינוחים יותר מאחורי ההגה. טעות! דווקא כשזקופים או קרובים יותר להגה אז לא צריך להישען קדימה ולא למתוח את הידיים ואז לא מתעייפים. אם אתה יכול לכופף את פרק כף היד על חלקו העליון של ההגה בלי להשעין את השכמות קדימה מהמושב - אתה בסדר.

תשחק גם עם גובה ההגה כך שיהיה נמוך מגובה הכתפיים שלך: ככל שהוא גבוה יותר ההיגוי יותר "חופשי" אך אחיזת ההגה מאומצת יותר, ולהיפך ככל שהוא יותר נמוך. תנסה גם לראות אם אתה אוחז בהגה בעוצמה מיותרת: אחוז בהגה משני צדיו (9 ו-3) עם כפות הידיים על חלקו החיצוני של ההגה והאגודלים בחלקו הפנימי. אחיזה זו יציבה ואיתנה יותר ולכן אין צורך לאמץ את שרירי הידיים והגו העליון כדי לייצב את ההגה, בניגוד לאחיזה גבוהה או לאחיזה ביד אחת. כמו כן, האחיזה בהגה עצמו צריכה להיות רק מספיק חזקה כדי להשאיר את ההגה בשליטתך.

אם כל זה לא עוזר, בדוק את כל מערך ההיגוי: תתחיל בצמיגים - מה איכותם, גילם, מצבם ומה לחץ האוויר בהם? בדוק גם את האיזון ואת כיוון הגלגלים ("פרונט"), ולאחר מכן את מכלולי ההיגוי והמתלים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...