Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוך קטן בEbay.

Coupe Power
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם ושבוע טוב,

אני דיי מתחיל באיביי, אז סליחה מראש על הבורות.

יש מוצרים שאם אני קונה שניים אז המשלוח חינם, איך אני משלם ישר על שניים ולא אחד אחד ?

תודה רבה מראש.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

תלוי במוכר,

יש מוצרים שהמשלוח חינם, יש משלוחים שיש תוספת, יש מחירים שמוצר שני בחינם, יש כאלה שסכום משלוח מלא

בדר"כ בלושנית של הshipping כתוב שם each additional item וזה המחיר של מוצר נוסף.

בכל מקרה אתה יכול לשלוח מיל לנסות את מזלך אם יש לך כח והמחיר יקר מידי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שלום, תודה על העזרה.

כן, בeach additional item כתוב שעוד מוצר זה בחינם.

איך אני קונה את שניהם ישר ? שההנחה תחשב לי ?

לעשות על כל אחד מהמוצרים BUY IT NOW ואז ההנחה תחשב ?

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

ב each additional item הכוונה היא לאותו המוצר,

אם יש לך מוצר אחר מאותו המוכר, תבדוק אם בדף המכירה יש אפשרות לעשות combine shipping

אף פעם לא נסיתי אבל הבנתי שיש אפשרות לעשות הזמנה, להתחייב ואז לבקש מהמוכר total שזה סיכום של המוצרים

מציע לך לפני זה לשלוח הודעה למוכר ולשאול אותו, אולי הוא בכלל לא יהיה מוכן

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני פעם ביצעתי רכישה מאותו מוכר של כמה מוצרים,ולא שמתי לב שיש הנחה כזאת על המשלוח ליותר ממוצר אחד.

לאחר התשלום בפייפאל,המוכר ביצע לי זיכוי על המשלוח הנוסף בלי שפניתי אליו בנושא בכלל.

בכל מקרה,כאשר אתה לוחץ על כפתור BUY IT NOW אתה מועבר לדף נוסף בו אתה בעצם מתחייב לרכישה. תעשה כך ל2 המוצרים ותבדוק לפני ההתחייבות לרכישה אם עלות המשלוח מעודכנת. במידה ולא,תוכל לבצע פניה למוכר,והוא יוכל להדריך אותך כיצד לבצע את הרכישה. בכל מקרה רוב הרוכשים באיביי הגונים (תבדוק את הציון שלהם לפני כמובן) ולא תהיה בעיה לקבל החזר.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אחרי buy now אבל לפני שלב התשלום, אחרי ש"קנית" 2 מוצרים או יותר, יש אפשרות לעשות combined shipping (נראה לי שיופיע כפתור בשם ask price או משהו כזה).

אחרי שהמוכר מקבל את הבקשה, הוא מחזיר הצעה למחיר חדש שאותו משלמים.

• תוכן חדש...