Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. רפרפתי על פרק של יצירת המופת "מעושרות" באינטרנט, כדי לראות באיזה מכוניות הגברות נוסעות. ובכן, אחת מהן, זו שנסעה לחלק הזמנות למסיבת יום הולדתה נוסעת במרצדס ML.

שמתי לב שמספר הרישוי שלה מסתיים ב 10. כלומר, מודל 2001, הגירסה הראשונה והבעייתית של ה ML, סיפור של 60, גג 70 אלף ש"ח במחירון (ובפועל נמכרת בהרבה פחות).

2. יש לי שכנים עם שלושה ילדים שנולדו שלושתם בשלוש שנים.

הבעל נוסע בסדרה 3 קופה, האשה בסי קלאס. שתיהן חדשות.

ראיתי שהאשה שמה את אחד הילדים במושב הקדמי. מכיוון שבמרצדס לא ניתן לבטל כרית אוויר ללא כסא מיוחד של מרצדס שאין להשיג בארץ (מה שעזר לי להעדיף שירוקו על מרצדס קופה משומשת), שאלתי אותה מאיפה כסא הבטיחות. מסתבר שאין לה שום מושג מה זה ביטול כרית אוויר ולמה צריך את זה ומדובר בכסא בטיחות סטנדרטי.

3. אבא של שני ילדים מהגן הקודם של הבן שלי שנוסע בדר"כ במרצדס S500, אבל היה מגיע תקופה עם SLS (כן, SLS, תג מחיר של 7 ספרות) עם שני הילדים במושב ליד הנהג.

וכן, אני עדיין אוהב את המותג מרצדס, יש מרצדס במשפחתי הקרובה ואני עדיין שואף לכזו יום אחד.

פורסם

לא יודע מה התכוונת להביע בתר׳ד, מה שכן מסכים איתך לגבי ה-ML מתחילת שנות האלפיים, חרא של אוטו, ים של תקלות במנוע ובחיישנים ואיכות חומרים והרכבה שמכונית קוראנית היתה מתביישת בה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הסדרה "מעושרות" אמורה להראות לנייטיבס כיצד חי האלפיון העליון, זה שלא צריך לספור כל שקל בהחלטות הרכישה שלו, או לפחות לא להיאלץ לנסוע ברכב בן 10 עם רקורד אמינות בעייתי, רק בגלל שיש לו סמל של מרצדס.

אם היא הייתה נוסעת בקורולה 2011 והייתה מנמקת את זה ב"אני לא רוצה לנקר עיניים", אולי הייתי אוכל את הסיפור, אבל ה ML היא בדיוק ההיפך.

ברור שבהפקת התכנית לא חשבו שיש טרחנים כמוני שמקשרים בין מספר הרישוי לשנת הייצור (ואני מניח שאם היא הייתה אומרת להם שהמרצדס חדשה, הם היו מאמינים לה, גם מבינים במכוניות לא תמיד מבחינים בין שני דורות ה ML).

פורסם

ואתה עוד התפלאת שאני לא מחשיב את השכונה שלך כת"א ;-)

בינינו - היא קרובה יותר (גם מנטאלית) לרמת השרון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

באחד מפרקי התוכנית, שתי מעושרות שאיני זוכר את שמן (אחת מהן נשואה לצעיר בן כ-90), הלכו להשקה של קדילאק מתוך שעמום והזמינו כל אחת, סתם על הדרך, איזה רכב בכחצי מיליון ש"ח.

פורסם

ראשית, כדי לפתוח הזמנה לא צריך לשלם הכל מראש, מעניין אם באמת רכשו.

שנית, אחרי כל ביקור ב"פארק צמרת" (עוד צמרת כזו ועבדנו), אני מתפתה לכתוב פוסט על "נשים קטנות בג'יפים גדולים", ותוהה אם החיבור הזה של לבחור נשים קטנות אבל ג'יפים גדולים באמת מעיד על משהו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ה-2 סנטים שלי על מעושרות (ולא ראיתי אף פרק, אני סולד מהרעיון של הסדרה):

מדובר בחבורת נשים שלא הגיע למצבן הכלכלי בגלל עבודתן הקשה או התמדתן בקריירה- הן פשוט התחתנו עם הכסף ולכן הן לא ממש מייצגות את אלה ש"מעושרות" אבל בנו את עצמן ב-2 ידיים.

אני סולד מהתכנית מהסיבה הפשוטה שלמעט ניקור עיניים אני לא ממש מבין את מטרתה ואני חושב שבמיוחד היום כשלהמון אנשים במדינה קשה לסגור את החודש פתאום לבוא ולהקרין סדרה כזאת זו תעודת עניות לטלויזיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעל נוסע בסדרה 3 קופה, האשה בסי קלאס. שתיהן חדשות.

חובב מרצדס יאמר "צה קלאססה". המהדרין יגיד Das neue C-Klasse :lol:

אני מתפתה לכתוב פוסט על "נשים קטנות בג'יפים גדולים", ותוהה אם החיבור הזה של לבחור נשים קטנות אבל ג'יפים גדולים באמת מעיד על משהו...

גם לי לא היה ספק מי נוהגת ב ML63 AMG כשראיתי אחת בכביש.

פורסם

אני לא יכול לדמיין איך עולם הרכב היה נראה ב-100 שנים האחרונות בלי מרצדס,יגואר או פורשה.

אני בהחלט יכול לדמיין איך עולם הרכב היה נראה בלי לקסוס,אקיורה או אינפיניטי.

זה מזכיר לי שלפני שבוע קיבלתי סיבוב על ה-E class החדשה ופשוט לא רציתי לרדת מהאוטו,התחושות,הריחות,איכות החומרים,והמושבים אחחח איזה מושבים מלכותיים כמעט,לרגע חשתי צורך עז לפרק את המושב ולקחת אותו איתי הביתה:-)

"oh lord,won't you buy me a Mercedes Benz"

turboy

• תוכן חדש...