Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי סיבוב על מיצובישי פאג'רו ארוך ונדהמתי לראות מערכת סטריאו בת 8 רמקולים וסאבוופר. המערכת היא המערכת המקורית של הרכב!!! לא השקיעו עוד כסף.

הלואי וזה יהיה סטנדארד בכל רכב :-)

פורסם

וואו. שיגעון!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברוב מכוניות היוקרה מותקנות מערכות סטריאו ברמה גבוהה עד גבוהה מאד.

יצא לי לשמוע את המערכת בלקסוס 430, צליל שמיימי, ממש כך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן, אצלי בפאג'רו 2011 ארוך בנזין מורכבת כסטנדרט (דגם DAKAR ו-PREMIUM, לא ב-DESERT) מערכת ROCKFORD עם סאבוופר ו-8 רמקולים. השמע בסדר גמור, לא פנטסטי. יש כמה בעיות, למשל אין כפתור השתק (mute) על ההגה, וגם אין אופציה כזאת בכניסות מאחורה - פורק ונבדק. וזאת לצורך השתקת המערכת בשיחה נכנסת ויוצאת בדיבורית. כמו כן אין אופציה לכבל מתאם כדי להתחבר למערכת דרך דיבורית BlueTooth. שני הדברים האלה מאוד חשובים והם חסרים, אז אין מה להתלהב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ברוב מכוניות היוקרה מותקנות מערכות סטריאו ברמה גבוהה עד גבוהה מאד.

יצא לי לשמוע את המערכת בלקסוס 430, צליל שמיימי, ממש כך.

בלקסוס מדובר על הרמן קרדון עד כמה שזכור לי. ב-LS קיימת גם אופציה למערכת של מארק לוינסון (!!).

פורסם
כן, אצלי בפאג'רו 2011 ארוך בנזין מורכבת כסטנדרט (דגם DAKAR ו-PREMIUM, לא ב-DESERT) מערכת ROCKFORD עם סאבוופר ו-8 רמקולים. השמע בסדר גמור, לא פנטסטי. יש כמה בעיות, למשל אין כפתור השתק (mute) על ההגה, וגם אין אופציה כזאת בכניסות מאחורה - פורק ונבדק. וזאת לצורך השתקת המערכת בשיחה נכנסת ויוצאת בדיבורית. כמו כן אין אופציה לכבל מתאם כדי להתחבר למערכת דרך דיבורית BlueTooth. שני הדברים האלה מאוד חשובים והם חסרים, אז אין מה להתלהב.

הרכב היה דאקאר דיזל (3.2). לא התלהבתי מהסאונד בצורה יוצאת דופן. יש לי בבית מערכת קולנוע בייתית ב 50K אז ברור שלא נפלתי מהמערכת בפאג'רו אבל בהשוואה למערכות סטאנדרטיות במכוניות סטאנדארטיות זה הרבה יותר טוב.

פורסם
אבל בהשוואה למערכות סטאנדרטיות במכוניות סטאנדארטיות זה הרבה יותר טוב.

טוב, ברור לך שזה לא ממש סטנדרט, זה בתוספת תשלום. וזה לא משהו שסתם תקעו שם כדי להפתר. מן הסתם השקיעו בזה מחשבה ותכנון. אני לא רואה בזה שום דבר יוצא דופן. הייתי אומר ההפך, אין ברכב הכנה לדיבורית בלוטוס ואין כניסות למערכת על מנת להתחבר עם דיבורית, אז בעניי המערכת לוקה בחסרון גדול.

פורסם
בלקסוס מדובר על הרמן קרדון עד כמה שזכור לי. ב-LS קיימת גם אופציה למערכת של מארק לוינסון (!!).

בלקסוס בכל הדגמים מגיע מקורי "מרק לוינסון", אני רק לא בטוח לגבי הCT200H

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
טוב, ברור לך שזה לא ממש סטנדרט, זה בתוספת תשלום. וזה לא משהו שסתם תקעו שם כדי להפתר. מן הסתם השקיעו בזה מחשבה ותכנון. אני לא רואה בזה שום דבר יוצא דופן. הייתי אומר ההפך, אין ברכב הכנה לדיבורית בלוטוס ואין כניסות למערכת על מנת להתחבר עם דיבורית, אז בעניי המערכת לוקה בחסרון גדול.

זה לא ידעתי. תשמע, במכונית של 350K יש ציפייה למשהו גם בלי תוספת כסף.

פורסם

אז איך אתה מסביר שברכב ב-350K אין דיבורית מובנת ואין הכנה לדיבורית, גם לא דרך המערכת סאונד? בזיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...