Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם!

ארצה להגיב על כל דבר בנפרד:

1. חיישני רוורס - אך הטכנולוגיות של היום, לא אתפלא אם עוד כמה שנים האוטו ילמד לחנות לבד. מבחינתי חיישני רוורס זה סוג של רמאות. זה כמו לנסוע תמיד אם GPS ככה לעולם לא תלמד את הדרך. אני מאוד נגד חיישני רוורס כי אני גם לא ממש רואה בהם תועלת לדוגמא כשאני צריך לחנות בין שתי מכוניות ואני לא רוצה לחנות ברוורס אלה להיכנס ישר.

2. שיעורי נהיגה - נכון מלמדים נסיע ברוורס ומלמדים חניות ברוורס אבל זה לא זה, החניות הם תמיד בין שתי קווים ולא בין שתי מכוניות אם תעלה בקטנה על הקו זה יהיה בסדר ואפשר לתקן כשבפועל אתה תכנס באוטו של מישהוא.

כנראה שאצא לתרגל את זה במגרש פתוח כי רק ככה אלמד.

פורסם

מחזק את מה שאמרו כבר, תרגול זה הכי חשוב. וככל שקשה לך יותר סימן שאתה מתקדם יותר.

מכיר את "אם קשה לך, סימן שאתה בעליה..."?

רק טיפ קטן אני יוסיף:

כשאתה נכנס לחניון, חנייה או אפילו חזרה הביתה, תמיד תחנה עם הפנים כלפי חוץ.

למה?

כי כשאתה מגיע אחרי נהיגה, אתה בתוך ה"עסק", אתה כבר חם ושם לב לפרטים קטנים והכי חשוב, אתה רואה את החנייה ויודע שהיא ריקה. לך תדע איך תהיה כשתיכנס לרכב, הרגע קמת משינה, בדיוק קיבלת טלפון, חם באוטו ואתה מזיע אחרי קניות. הרוורס יהיה הדבר האחרון שתחשוב עליו...

בהצלחה

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני תמיד חונה עם הפנים כלפי חוץ.

זה עושה את היציאה מהחניה ליותר קלה, וגם אם יוצאים בלילה, יותר קל שיראו אותי הרכבים האחרים ולא יחסמו אותי.

במקרי חירום זה מקל הבה, ויכול אפילו להציל את החיים.

פורסם

אני מחזק את דברי אחרים, להתאמן להתאמן ולהתאמן!

סע למקום בו לא תפריע לאנשים, עם אבא או חברים, קח שתי כסאות פשוטים מפלסטיק, תעמיד אותם ותנסה להכנס ביניהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
תתקין חיישני רוורס..

הכי פשוט

חיישנים לא ילמדו אותך באיזה שלב צריך לסובב את ההגה, כמה ולאיזה כיוון, הם רק ימנעו ממך להתנגש ברכב כאשר אתה שובר את הראש איך זה שהחניה יצאה לך מטר מהמדרכה.

כמו שנאמר, חניה לומדים בתרגול.

חיישנים זה כלי עזר. נחמד שיש, לא הכרחי ובטח לא מספק.

פורסם

יש לי שנה + רישון ועד עכשיו אני נמצא בלחץ מהקטע של החניות .

רוב הפעמים אני מצליח להחנות ברוורס רק בפעם השנייה ואולי השלישית .

אין לי לצערי הרבה ניסיון עדיין .

כשאני חונה אני פשוט "מרגיש" את הרכב בחנייה ואז יודע מתי לסובב את ההגה אבל עדיין זה לא חלק .

במיוחד במקומות צרים בעלי נתיב אחד שאתה עושה חנייה ותוקע הרבה מכוניות מאחוריך !!

פורסם

זה בסדר, גם לנהגים שנוהגים עשרים ושלושים שנים קורה לפעמים שחנייה ברוורס לא מצליחה, צריך לפתח בטחון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני תמיד חונה עם הפנים כלפי חוץ.

זה עושה את היציאה מהחניה ליותר קלה, וגם אם יוצאים בלילה, יותר קל שיראו אותי הרכבים האחרים ולא יחסמו אותי.

במקרי חירום זה מקל הבה, ויכול אפילו להציל את החיים.

שימושי גם למקרים שבהם המצבר נפרק וצריך להעזר ברכב אחר כדי להתניע.

פורסם

לא חושב שחיישנים זה הפתרון.

חיישן זה משהו נחמד לרכב גדול נגיד רכב מנהלים או ג'יפ

וגם זה לא מלמד אותך להחנות או חונה במקומך זה בסהכ

נותן לך אזהרה אם אתה קרוב מדי.

צריך ללמוד להחנות בצורה קלאסית וזהו חיישן זה סתם עזר .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אך ורק תירגול יעזור לך להתגבר על זה

אני גם לא למדתי כמעט רוורס בשיעורי נהיגה,

בהתחלה היה לי די קשה, אחרי מלא שהתאמנתי עכשיו אני חונה ברוורס כמו שד בכל מקום שתיתן לי (בלי שום חיישנים, והאוטו לא קטן) 8)

פורסם

אין לך מה להתבייש, גם אני פחדתי פעם מחניות.

עצה הכי טובה, תשתמש במראות, מאז שהרגילו אותי להשתמש במראות, החנייה שלי השתפרה פלאים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לחנות ברוורס בתכלס למדתי לבד הרבה אחרי תקופת לימודי הנהיגה ותקופת המלווה.

פשוט פעם אחת חניתי וזהו, אף פעם אין לי בעיה בזה ותאמת שכולם מקנאים בי בזה.

אם לא תנסה ותלמד לא תצליח.

• תוכן חדש...