Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הקונים ישראלים. לא מכיר ישראלי שיסכים לשלם מעל מחיר המבצע....למה מה?. אולי תושב חוץ...

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם קוראים לו חוצפן אני קורא לו "איש עסקים"!

הוא קנה מוצר מסויים ועכשיו הוא רוצה למכור, הוא יכול לבקש איזה מחיר שבא לו.

השאלה היא מה הביקוש בעבור אותו המוצר, ואם הביקוש גובר על ההיצע, מן הסתם שהמחיר יעלה.

ואם אתם קוראים לו גנב, אז אתם יכולים לקרוא לכל החברות בעולם גנבים, חברות ההשכרת רכבים ובתי מלון שמעלים מחירים בחגים / קיץ, כנ"ל לגבי חברות התעופה ועוד.

נ.ב

תראו את פרק 3 של הילוך חמישי (משבוע שעבר), הם ניסו לעשות בדיוק אותו הדבר עם רכב זקן.

אם יש מישהו מספיק מטומטם כדי לשלם לו כ13K מעל מחיר המבצע!!! אז אני מאחל לו בהצלחה.

הוא מוכר את הרכב שנמכר ב69K במחיר של 82K זה מטורף.

אני מתחיל לחשוב שההזמנה שלי היא נכס.

פורסם

אם מישהו לחוץ לרכב בהקדם והוא נעול על הדגם הספציפי הזה, אז רוב הסיכויים שהוא ישלם בשביל להקדים את הקבלה של הרכב.

הבן אדם בחר "להשקיע" ולסכן 69K במטרה להגדיל אותם, חלק עושים את בבורסה וחלק מוצאים דרכים אחרות ומעניינות וחלקם מצליחים בענק.

כמו שכבר אמרתי קודם בסופו של דבר הוא לא קובע את המחיר אלא רק הקונים, אם אף אחד לא יהיה מוכן לשלם 13K מעל מחיר המבצע, הוא יאלץ להתגמש ולהקטין את הרווח (ואני מניח שהוא יודע ש13K מעל הוא לא יקבל וזה רק מחיר הפתיחה שלו).

פורסם
אם מישהו לחוץ לרכב בהקדם והוא נעול על הדגם הספציפי הזה, אז רוב הסיכויים שהוא ישלם בשביל להקדים את הקבלה של הרכב.

הבן אדם בחר "להשקיע" ולסכן 69K במטרה להגדיל אותם, חלק עושים את בבורסה וחלק מוצאים דרכים אחרות ומעניינות וחלקם מצליחים בענק.

כמו שכבר אמרתי קודם בסופו של דבר הוא לא קובע את המחיר אלא רק הקונים, אם אף אחד לא יהיה מוכן לשלם 13K מעל מחיר המבצע, הוא יאלץ להתגמש ולהקטין את הרווח (ואני מניח שהוא יודע ש13K מעל הוא לא יקבל וזה רק מחיר הפתיחה שלו).

איזה להסתכן? בשביל להוציא הזמנה אתה משלם 2000 שגם אותם במידה ואתה מתחרט, מקבל בחזרה, הבחור לא מסכן שקל, הוא. סתם רודף בצע, מילא 1000 שקל, אבל 13k!!??

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד. כאן בפורום אנשים מעודכנים במבצעים וכו', אך יש לא מעט אנשים שאין להם מושג, יסתכלו על המודעה ועל מחיר המחירון הרשמי ויחשבו שהם עשו עסקה מעולה.

יש לו בעיה אחת, שכן אותו אדם שיתעניין יראה בסוכנות את הסכום ששולם בפועל.

פורסם

בדיוק! לכן שדיברתי איתו הוא טען שהרכב לא נמכר במבצע בכלל! והוא עולה 86900 כמו במחירון הרשמי, לדעתי זוהי סוג של נוכלות וניצול.

פורסם
בדיוק! לכן שדיברתי איתו הוא טען שהרכב לא נמכר במבצע בכלל! והוא עולה 86900 כמו במחירון הרשמי, לדעתי זוהי סוג של נוכלות וניצול.

אולי האידיוט מוכר 1.4 "ספורט"?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
למה חוצפה ? הוא לא מכריח אף אחד לקנות. ואם באמת קיים תור ארוך של ממתינים לאוטו כזה, בהחלט הגיוני שלמי מהם שווה לשלם יותר ולקבל את האוטו מיד.

כן, מאוד הגיוני לשלם כמעט 20% מעל שווי השוק של הרכב כחדש ולקבל אותו יד 2 במקום יד ראשונה, כדי לחסוך חודש-חודשיים של המתנה.....

אומנם זכותו של המוכר לבקש כמה שהוא רוצה ואף אחד לא חייב לקנות, אך עדיין יש כאן גילוי של עזות מצח.

פורסם

כדאי אולי להבין שכל זמן שמדובר בצדדים בעלי חרות ויכולת שווים להתקשר בעיסקה כלשהיא או לא, לפי רצונם החפשי, המונח "חוצפה" פשוט אינו במקום. כל זמן שהמוכר אינו חברת החשמל שאתה חייב להסכים למחיריה, אין כאן יותר מטיפשות או חוסר הבנה של השוק, זה הכל. השאלה כמה המוכר שילם, אינה רלבנטית, השאלה בכמה אפשר להשיג את אותו מוצר במקום אחר או אפילו בחנות, היא כן וזה בדיוק מה שידוע כתחרות בשוק חופשי. מי שמבקש יותר מדי פשוט לא מוכר.

פורסם
אולי האידיוט מוכר 1.4 "ספורט"?

לא הגיוני עי אז איפה הרווח של אותו בחור? הרכב ״ספורט״ עולה יותר מ82K.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, לדעתי הבחור גאון - זיהה הזדמנות עסקית, ופעל.

מי שלא מוכן לשלם, לא צריך.

אם צ'מפיון היו מציעים שרות Express Delivery, כדי לספק את הרכב תוך שבוע במקום זמן ההמתנה של חודשיים שלושה, תמורת כמה אלפי שקלים טובים, מישהו היה אומר שזו גניבה? לא!

זה שירות, מי שרוצה, שישלם.

מי שלא מוכן לשלם, ולא מוכן לחכות, שיקנה רכב מיצרן אחר.

יצרן שיזהה דרישה בשוק לאספקה מהירה ללא תוספת תשלום, יכנס בדיוק לנעליים האלה וירוויח.

במצב הזה, היצרן החזיר יתעורר כי לא ימכור.

זו דרכו של עולם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה, לדעתי הבחור גאון - זיהה הזדמנות עסקית, ופעל.

מי שלא מוכן לשלם, לא צריך.

אם צ'מפיון היו מציעים שרות Express Delivery, כדי לספק את הרכב תוך שבוע במקום זמן ההמתנה של חודשיים שלושה, תמורת כמה אלפי שקלים טובים, מישהו היה אומר שזו גניבה? לא!

זה שירות, מי שרוצה, שישלם.

מי שלא מוכן לשלם, ולא מוכן לחכות, שיקנה רכב מיצרן אחר.

יצרן שיזהה דרישה בשוק לאספקה מהירה ללא תוספת תשלום, יכנס בדיוק לנעליים האלה וירוויח.

במצב הזה, היצרן החזיר יתעורר כי לא ימכור.

זו דרכו של עולם.

אם צ'מפיון היו עושים את זה היה להם אינטרס לעכב אספקה לאנשים "רגילים" ע"מ לעודד אנשים לשלם - כמו שספקי אינטרנט עושים עם חבילות "גיימר" ומהירות החיבור ליוטוב.

the london underground is not a political movement

פורסם
זאת לא חוצפה, זאת פשוט התנהגות ישראלית מצוייה - הוא קונה בזול ומוכר ביוקר לאלא שאין להם את הזמן להמתין לחדשה.

אין לזה קשר לישראליות, זו התנהגות שוק מוכרת וידועה, גם בחו"ל, כשמדובר ברכבים עם ביקוש ובעיות אספקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם צ'מפיון היו עושים את זה היה להם אינטרס לעכב אספקה לאנשים "רגילים" ע"מ לעודד אנשים לשלם - כמו שספקי אינטרנט עושים עם חבילות "גיימר" ומהירות החיבור ליוטוב.

נשמע הגיוני מה שאתה אומר, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי קודם, אם היבואן היה עושה משהו כזה, אז יבואן אחר היה צריך לבוא ולפרסם מכירות עם מועד אספקה מהיר ללא תשלום ולקבור את היבואן החזיר.

אבל תזכור שדברנו על זה שמישהו התלונן על החזירות של המוכר מיד-2, כאן אתה מתלונן על יבואן שמשקר ועושה דווקא כדי שתשלם על שירות מסויים. ביד-2 או במקרה שאני תארתי אף אחד לא משקר לך.

נניח שיש משלוח מיוחד במטוס שמסוגל להכיל 3 רכבים ויש כזה כל חודש, רוצה את הרכב במטוס הזה? תשלם!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
נשמע הגיוני מה שאתה אומר, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי קודם, אם היבואן היה עושה משהו כזה, אז יבואן אחר היה צריך לבוא ולפרסם מכירות עם מועד אספקה מהיר ללא תשלום ולקבור את היבואן החזיר.

לא במדינת הקרטלים שאנחנו חיים בה. בישראל מהרגע שלשחקן אחד "הצליח" האחרים מיישרים קו.

לכן לא מפריע לי שאנשים פרטיים מנסים לעשות כסף, אבל אני לא חושב ש"שירות" כזה ע"י יבואנים הוא רעיון טוב.

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...