Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תצפית" רוכב אופניים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוכבי האופניים הם באמת סכנת נפשות, רוכבים על כביש בינעירוני, לפעמים גם בלילה ומסכנים גם את עצמם וגם את משתמש הכביש

אבל אני לא מבין, מותר להם בכלל לנסוע על כבישים שהמהירות המותרת בהם היא 80 או 90 קמ"ש?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוכבי האופנים הם באמת צרה צרורה, מדובר על ספורט בריא וטוב אבל בארץ רוכבי האופנים הופכים אותו לספורט מסוכן ומיותר.

גם באיזורים שלמים כמו שראיתי , קבוצות של רוכבי אופנים משתלטים על כבישים בתוך העיר ובבוקר בשיא הלחץ רוכבים כקבוצה באיזור ללא שוליים, ללא שדה ראיה (כביש של 60 קמ"ש בתוך עיר ), ועוד רוכבים אחד ליד השני ולפעמים הדבר נגמר שבדיוק בסיבוב רוכב האופנים מחליט לקצר את המסלול ולחתוך למסלול הנגדי והדבר כמעט נגמר במוות של הרוכב וכיום נגמר בציפצוף של הנהג ואצבע משולשת מצד הרוכב.

לפי דעתי העונש הכי טוב לרוכבים ההלו הוא להכריח אותם לצפות במשך 3 שעות ב"דובי הדוברמן וכללי הזהירות בכביש" , אולי ככה הם ישננו את הפזמון " רק בטור עורפי תרכב".........

אבל יש רק 48 שניות, וחוצמזה הדוברמן המהולל האמון על כללי הזהירות בכביש נדרס בסוף, עאללק דוקטור לחוקי תמונה.

http://www.youtube.com/watch?v=T_qH-IgftVk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אבל יש רק 48 שניות, וחוצמזה הדוברמן המהולל האמון על כללי הזהירות בכביש נדרס בסוף, עאללק דוקטור לחוקי תמונה.

T_qH-IgftVk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בהחלט סוף טראגי לדובי הדוברמן, אבל 48 שניות לחלק ל 3 שעות, הם יראו את זה 4500 פעם, אז אולי בהחלט ילמדו לאחר שטיפת מוח.

אפרופו הלינק של YOUTUBE

חבר שלי אומר שבינבה הצהובה מזכירה לו את הסיאט לאון הצהובה שהיתה לו :))))

http://www.youtube.com/watch?v=ZuEWKIBkMwc&feature=related דרך יוטיוב
פורסם

רוכבי האופניים חולי נפש אני עם משאית עמוס 5 מכוניות עד שאני מאיץ הם פתאום מזנקים מהשוליים כאילו כלום גם אם אני יעלה עליהם אני לא ירגיש סכנה לציבור !! לא כל הנהגים זהירים וערניים

פורסם
בכל שבת שאני נוסע לירושלים, לפני צומת לטרון יש עדר של רוכבי אופניים, לעיתים נוסעים 3 רוכבים במקביל בשוליים.

מכיוון שהתנועה דלילה הם מרשים לעמצם לעיתים גם לרכב על הכביש עצמו, בהזדמנות אני אצלם סיטואציה כזו.

פשוט עבריינים שמסכנים את עצמם ואת הנהגים.

הייתי באיזור לטרון, כביש 3 ואף צומת נחשון (מקומות הרכיבה המבוקשים ע"י הרוכבים), נתקלתי במספר קבוצות לא קטן, אשר רכב "בגוש" על שול ימין כאשר רכב פרטי עם אור מהבהב בצבע כתום על הגג אורות מצוקה פועלים ושילוט על חלקו האחורי של הרכב "זהירות רוכבים".

חבל שלא כל הרוכבים מתארגנים לרכיבה משותפת כזו, שיכולה להיות בטוחה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבלי להקל בחומרת ההתנהגות של רוכב האופניים הספציפי הזה,ואני בטוח שיש עוד רבים כמותו,כדאי לזכור שאף אחד מהם לא עושה זאת בכוונה,למרות שרובם המכריע מתנהג כיאות,לפעמים בעליות תלולות וכתוצאה מעייפות הם מאבדים את הריכוז לזמן מה,דבר שלא צריך למנוע מאיתנו לנהוג בזהירות יתר,ובטח ובטח באדיבות,ולא לצפצף להם בפראות סתם בשביל להטיף להם מוסר.

אגב,אני לא רוכב אופניים,ואין לי שום נגיעה להם,אבל לצערי אני רואה את התנהגות הנהגים (בהחלט לא כולם ואפילו לא רובם)כשמישהו מעז "לעצבן" אותם,אפילו שמעתי אדיוט שאמר משפט כמו "אחר כך הם מתפלאים למה הורגים אותם".

פורסם

יוסי אני לא מסכים איתך, אני לא חושב שהם בסדר הם ממש לא בסדר ואני לא מאשים רק אותם גם המדינה אשמה.

אם היית נוסע בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90 והיית רואה קבוצה של 20 הולכי רגל הולכים על השוליים+חלק מהנתיב לא היית מתעצבן?

זה בדיוק אותו דבר כשאני נוסע 90-100 רוכב אופניים הוא בשבילי כמו הולך רגל רק גדול יותר ושיותר קל לפגוע בו.

הם בסופו של דבר מסכנים את כולנו, וכולם יכולים לקפוץ פה ולהגיד שהם זהירים, ואף פעם לא היו מעורבים באף תאונה או עבירת תנועה, אבל גם אני כזה ועדיין אני פוחד כי אני יודע שזה יכול לקרות גם לי.

מספיק היה לראות את הראיון עם אותו ילד שדרס קבוצת רוכבים, הוא לא היה שיכור, לא מסומם, הוא לא נרדם, רק איבד את הריכוז לרגע אחד קטן ועכשיו נהרסו לו החיים.

הוא לא ברח, עצר הזעיק את המשטרה ואפילו ניסה לטפל בפצועים, ועדיין הוא כנראה יקבל עונש מאסר+שלילה לכול החיים או משהו+ כתם גדול לכול החיים+רגשות אשמה על כך שהוא הרג בנאדם!.

אתם חושבים שזה לא יכול לקרות גם לכם? כול רוכב אופניים כזה מסכן אותי בדיוק כמו שאני מסכן אותו, אני יכול בטעות לפצוע/להרוג אותו, והוא להרוס לי את החיים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה בדיוק מתאים למשל ההבדל בן חכם לפיקח.

אני לא אמרתי שזה לא מעצבן,ולא אמרתי שהם תמיד בסדר,אבל אני מעדיף להתעצבן לקלל אותם בליבי (בדיוק כפי שאני מקלל הולכי רגל שקופצים לי לכביש),אבל תמיד אני אתנהג במשנה זהירות,אאיט את הנסיעה ואפילו יעצור עד שהם יתאדו לי,כיוון שאם חלילה אני אפגע במשהו,שום חרטה לא תעזור לי,והזמן הקצר שהשקעתי בזה,יכול לחסוך לי זמן רב והרבה עגמת נפש.

פורסם
יוסי אני לא מסכים איתך, אני לא חושב שהם בסדר הם ממש לא בסדר ואני לא מאשים רק אותם גם המדינה אשמה.

אם היית נוסע בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90 והיית רואה קבוצה של 20 הולכי רגל הולכים על השוליים+חלק מהנתיב לא היית מתעצבן?

זה בדיוק אותו דבר כשאני נוסע 90-100 רוכב אופניים הוא בשבילי כמו הולך רגל רק גדול יותר ושיותר קל לפגוע בו.

הם בסופו של דבר מסכנים את כולנו, וכולם יכולים לקפוץ פה ולהגיד שהם זהירים, ואף פעם לא היו מעורבים באף תאונה או עבירת תנועה, אבל גם אני כזה ועדיין אני פוחד כי אני יודע שזה יכול לקרות גם לי.

מספיק היה לראות את הראיון עם אותו ילד שדרס קבוצת רוכבים, הוא לא היה שיכור, לא מסומם, הוא לא נרדם, רק איבד את הריכוז לרגע אחד קטן ועכשיו נהרסו לו החיים.

הוא לא ברח, עצר הזעיק את המשטרה ואפילו ניסה לטפל בפצועים, ועדיין הוא כנראה יקבל עונש מאסר+שלילה לכול החיים או משהו+ כתם גדול לכול החיים+רגשות אשמה על כך שהוא הרג בנאדם!.

אתם חושבים שזה לא יכול לקרות גם לכם? כול רוכב אופניים כזה מסכן אותי בדיוק כמו שאני מסכן אותו, אני יכול בטעות לפצוע/להרוג אותו, והוא להרוס לי את החיים.

מסכים על כל מילה,

הבעיה העיקרית היא במקרים אלו שבית המשפט לא מתייחס או שם גם אשמה על רוכבי האופנים אלא רק על הנהגים,.

האם אותו נהג מסכן וחדש שלא שם לב לרגע, האם הרשלנות היא שלו 100% ?? אני חושב שלא, רוכב אופנים שעולה לכביש מהיר צריך לדעת שהוא לוקח את הסיכון שהוא צפוי להידרס, ובניגוד לרכיבה בעיר או בכפר שם מהירות הנהיגה איטית יותר ולנהג יש יכולת לתמרן במהירות איטית , לרכב הנוסע לרוב 100 קמ:ש בכביש של 90, יכולת ההתמודדות על הפתעות על הכביש קטנות יותר ולכן אין לרוכב אופנים מה לחפש שם, כמו שהציעו רבים, יש לאסור רכבה על אופנים בכבישים מעל 80 קמ"ש, לא חסר כבישים ושבילים אחרים לרכיבה מבלי לסכן את הרוכב ואת הסביבה, לנהג הרכב לא יקרה כלום פיזית מהפגיעה אבל נפשית הוא יגמר .

פורסם
למשטרה, שידעו על זה.

המשטרה כאן מתעלמת מטלפונים בהודעה ברצח למה נראה לך שרוכב אופניים יזיז את הטלפן המנומנם...

פורסם
הייתנתקלתי במספר קבוצות לא קטן, אשר רכב "בגוש" על שול ימין כאשר רכב פרטי עם אור מהבהב בצבע כתום על הגג אורות מצוקה פועלים ושילוט על חלקו האחורי של הרכב "זהירות רוכבים".

חבל שלא כל הרוכבים מתארגנים לרכיבה משותפת כזו, שיכולה להיות בטוחה יותר

רכיבה בפלטון היא הכרחית לרכיבה ספורטיבית מסוג מסויים (אפניים הם ספורט שבו התחרות קבוצתית, ומרכיב חשוב בנצחון הוא קבוצה חזקה. הנצחון, אבל, הוא אישי. קצת מייאש לפעמים), וודאי שעוזר כשלפלוטון יש רכב ליווי לאזהרת הנהגים ולתמיכה ברוכבים. אך לא כל רכיבה היא בפלטון. ולהבנתי, החוק היבש בכלל אוסר על ליווי שכזה. אזכיר סיפור שקרה באמת:

פלטון מסודר של רוכבים רכב באזור קרית גת (אם אינני טועה. זהו הפרט היחיד בסיפור שנשכח ממני) רכב כשמאחוריו רכב ליווי עם מהבהבי חרום ושילוט. מגיעה ניידת משטרה, עוצרת את רכב הליווי, ומודיעה לו שאסור לו ללוות את הקבוצה. לא עזרו בקשות הנהג והרוכבים; השוטרים עמדו על דעתם.

לכן הסתובב וחזר, כשהרוכבים המשיכו ללא רכב מלווה. לאחר חצי שעה עצרה את הקבוצה ניידת אחרת, והודיעה להם שאסור לרכב בקבוצה ללא רכב מלווה.

• תוכן חדש...