Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה זה, אף יצרנית לא תוביל לנצח. ראינו את זה גם בסובארו של שנות ה90 ועכשיו ולא חסר דוגמאות.

יונדאי תפסה חזק בכל הדגמים שלה.

פורסם

בגדול זה לא ממש מפתיע, כי מה כבר למזדה יש להציע חוץ מ2,3 ו6? ליונדאי לעומת זאת יש הרבה יותר מבחר.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תמחור גבוה ואין להם כלכך הרבה אפשרויות כמו שיש ליצרנים אחרים (מכוניות ידניות גם בדגמים משפחתיים\סופר מיני, מיניואנים, סטיישנים וכו').

נ.ב

גם לי יש מאזדה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הייתי כותב משהו, אבל אז אנשים יחשבו שזה בגלל שיש לי גולף ;-)

אז לי יש מאזדה,

מגיע להם! הם הביאו את זה על עצמם.

יבואן שהפך לאפור לחלוטין, מביא לארץ רק אוטומת, לא מוכנים להתגמש כלל. (טוב סליחה יש את המיאטה...)

כנ"ל לגבי סוגי המנועים, מנועים 2.3 ליטר מוגדשים קיימים בכמה דגמים כבר מעל ל5 שנים (MAZDASPEED), אבל היבואן המעפן הזה מעדיף למכור 1600 עגלתית. שהדשבורד שלה מרגיש כמו חתיכת קופסאת קרטון חלולה.

אבל גם אם הם ירדו למקום 17 בטבלת המכירות, זה עדיין לא יזיז כלום, ככה זה שחצי מדינה נוסעת בליסינג.

ברווז, הבמה שלך... (מאזדיינ...)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני עם עמית ומסכים איתו בכל מילה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בסך הכל משחקים פנימיים של היבואן מול הקליינטים הכמעט בלעדיים שלו, חברות הליסינג. כנראה שיותר כדאי לו לדחוף עכשיו את הפורדים על חשבון המאזדות. אני מניח שאם נחבר את המספרים של שתי המותגים ונגלה שלא הייתה ירידה משמעותית במכירות דלק מוטורס.

פורסם

ברווז, הבמה שלך... (מאזדיינ...)

אהמ אהמ. [שיעול קל לניקוי הגרון].

[תרסיס לנשימה בטעם מנטה עדין].

[הורדת המשקפיים והנחתם על השולחן לידי למען הדגשת חשיבות הדברים שאני הולך לומר].

[מישיר מבט אל המסך]

קו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו!!!

:-D :-D :-D :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא נראה לי שכדאי לו לדחוף פורדים. מהניסיון של מישהו בעבודה שמנסה למכור פוקוס השוק מוצף. למה שחברת ליסינג (שרוצה למכור אח"כ את הרכב) תקנה רכב עם בעיית סחירות?

the london underground is not a political movement

פורסם

אבל זה עניין של סיבה ומסובב. כל מה שהליסינגים יקנו יהיה "מוצף" אח"כ בשוק. לכן ההנחות מדברות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב מאוד שירדו, מכמה סיבות:

1. מאזדה מוכרת כלי רכב מעוצבים וספורטיביים שמוערכים בהערכת חסר בשל העובדה שהכביש מוצף בהם וזה מציק בעין, ירידה במכירות רק תצמצם את התופעה.

2. הדבר ישפר משמעותית את היצע המכירות העתידי ביד 2 ולכן זה ישפר לה את השוק.

3. התופעה תאלץ את היבואן להתאמץ יותר במכירות ללקוחות פרטיים ולהביא דגמים שעד היום לא הגיעו אל הארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממתי מאזדה מוכרת רכבים ספורטיביים? (חוץ מהמיאטה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
טוב מאוד שירדו, מכמה סיבות:

1. מאזדה מוכרת כלי רכב מעוצבים וספורטיביים שמוערכים בהערכת חסר בשל העובדה שהכביש מוצף בהם וזה מציק בעין, ירידה במכירות רק תצמצם את התופעה.

2. הדבר ישפר משמעותית את היצע המכירות העתידי ביד 2 ולכן זה ישפר לה את השוק.

3. התופעה תאלץ את היבואן להתאמץ יותר במכירות ללקוחות פרטיים ולהביא דגמים שעד היום לא הגיעו אל הארץ.

+1

ממתי מאזדה מוכרת רכבים ספורטיביים? (חוץ מהמיאטה)

קיימת גם הRX-8. מעבר לכך אולי המינוח בעייתי, לא מדובר ברכבי ספורט אלא ברכבים בעלי אופי ספורטיבי. אם תשווה מאזדה 3 ל גולף\קורולה\סיויק או מאזדה 6 לפאסאט\אוונסיס\סופרב וכו' תראה שההתנהגות של המאזדה ספורטיבית יותר.

נסיון התגרזנות עם גולף או פאסאט בכביש מפותל הוא עבירה פלילית עם כמה שנות מאסר טובות בצידה. אני לא זוכר כמה נותנים על אונס בימינו...

לעומת זאת מאזדה 3\6 תשתף פעולה בכיף (בגבולות הטעם הטוב כמובן).

גם מבחינת עיצוב יש למאזדה עיצובים מוצלחים בהחלט, מאז המעבר ל3 ול6. בארץ קשה יותר להבחין בכך בגלל הכמות של אלו על הכביש.

נ.ב. הדור הקודם של ה6 היה שותף מוצלח יותר בפיתולים מהדור הנוכחי. בדור הקודם אפשר היה לנסוע עם בקרה מופעלת למרות שיותר כיף בלי, בחדשה חובה לנתק.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...