Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת חלקים לרכב מ - EBAY במעל 50$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין חלק לרכב מ EBAY שעלותו 220$ עכשיו דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שהוא יכול

לעשות את הדבר הבא:

I write "auto accessory" and declare "gift", write value $35~45

למישהו יש נסיון בנושא ויכול לומר לי אם יש מצב שזה יצליח ולא יעכבו את המשלוח במכס וידרשו ממני להביא אישורים ממשרד הרישוי ?

פורסם

לפי מה שקראתי הדבר לא חוקי לפי חוקי אייבי, וגם במכס, שמגיע חבילה הם יודעים טוב טוב לבדוק ולמצוא את הערך האמיתי של המוצר.

יכול להיות שאני טועה, התותחים פה תכף יתנו את המילה האחרונה 8)

פורסם

עבד לי מלא פעמים. אמנם לא עם אביזרי רכב אבל זה עובד... יש יותר מדי חבילות מדי יום אין מה לעשות קשה לעלות על כאלו דברים

טל.

פורסם

תלוי מה אתה מביא.

אני הבאתי משענת יד לפולו שלי שמחירו היה 79 דולר ועל האריזה נרשם 38 דולר. למרות הגודל הבולט של החבילה היא לא נעצרה והגיעה אלי ללא בעיות. אבל אני מניח שחלקי חילוף או פריטים שידועים כיקרים עלולים להיעצר (גאנטים יעצרו, למשל). אז מה אתה הולך להביא?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הכוונה שלי להביא פנסי ערפל , זה לא גדול כמו גנטים אבל אני מקווה שזה יעבור חלק אין לי כוח לבזבז יום עבודה בשביל אישור .

פורסם

לדעתי פנסי ערפל יעברו מכיוון שאם החבילה בולטת נעצרת ורשום "GIFT"

אז יש להם מחירון של חלקים ולפי זה אתה משלם מכס

במקרה הזה פנסי ערפל מתומחרים בצורה מגוונת כך שלא תהיה להם אינדיקציה למחיר ו35 דולר בהחלט סביר.

בהצלחה

פורסם

לדעתי פנסי ערפל לא יעברו ותצטרך לשלם מכס ,מניסיון מר עם השיטה נוכחתי לגלות שדווקא מוצרים

המוגדרים כמתנה מתעכבים יותר ונבדקים בקפידה .(אבל זה עניין של מזל:? )

אם היה והאריזה תיפתח והמוצר היינו מוצר שניתן בקלות להזין את הדגם ברשת ולקבל מחיר אתה צפוי לבעיות ....

מה שכן ניתן לבקש מהמוכר לשלוח אחד אחד ולציין בתעודת משלוח ולא חשבונית "השלמה להזמנה קודמת"

מוצרים כאלו לרוב עוברים חלק .

פורסם

זה הכל עניין של מזל. אני הזמנתי ערכת פנסי ערפל (עם כל הסוויצ'ים וכבלים) מצ'כיה בעלות כוללת של 105 אירו, המוכר לא היה מוכן לשמוע על הקומבינות האלה ורשם על האריזה מחיר מלא.

בכל זאת החבילה עברה בלי שום בעיות ולא שילמתי דבר. וזאת למרות העובדה הוטבע על האריזה בגדול "פטור ממיסים" - ז"א למרות שראו שערך החבילה 105 אירו עדיין לא חייבו אותי בכלום, לך תבין אותם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני מעוניין להזמין חלק לרכב מ EBAY שעלותו 220$ עכשיו דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שהוא יכול

לעשות את הדבר הבא:

I write "auto accessory" and declare "gift", write value $35~45

למישהו יש נסיון בנושא ויכול לומר לי אם יש מצב שזה יצליח ולא יעכבו את המשלוח במכס וידרשו ממני להביא אישורים ממשרד הרישוי ?

לדעתי פנסי ערפל יעברו מכיוון שאם החבילה בולטת נעצרת ורשום "GIFT"

אז יש להם מחירון של חלקים ולפי זה אתה משלם מכס

במקרה הזה פנסי ערפל מתומחרים בצורה מגוונת כך שלא תהיה להם אינדיקציה למחיר ו35 דולר בהחלט סביר.

בהצלחה

אני לא מבין את ההרגל המגונה של אנשים לחשוב שאם רשום "GIFT" זה קודש הקודשים. אפשר לחשוב איזה אופציה אחרת יש לשולח? על הצהרת המכס שהוא ממלא יש עוד כמה אופציות שהן במילא לא נוגעות לאזרח הפשוט. למשל, יש אופציה של דגימה של סחורה(sample commercial), כלומר למי שיש עסק ומעוניין לקנות 1000 יחידות מאותו פריט ומקבל דוגמית. כולה יש בטופס איזה 4 אופציות כך שלאדם רגיל לא מן הנמנע שיצהירו על הטופס GIFT. או במילים אחרות, אין למוכר ממש ברירה אלא לרשום "GIFT".

לגבי אישורים אני מבין את השאלה. בן אדם רגיל מן המניין שרוצה איזה חלק מסכן לאוטו באמת שזה מיותר. אני לא מבין את פותח השירשור ששואל איך לבצע עבירה ועוד בפורום ציבורי שכל העולם ואחותו קוראים בו? אני מכיר אדם שחברים שלו מזמינים רמקולים מחו"ל ומשלמים מכס כמו גדולים ועוד אומרים תודה. הם יודעים שהם חסכו מעל ל 50 אחוזים בעלות בארץ כולל המיסים אז למה להיות תחמנים?

אתה יכול לומר מה שאתה רוצה על עובדי המכס אבל מטומטמים ונאיבים הם ממש לא. הם מודעים ליחסים הטובים בין המוכר לקונה כך שהיום כבר כמעט ולא מאמינים לקבלות מחו"ל. במידה והמוכס לא משוכנע שזה ערכו האמיתי של הפריט הוא יכול לקבוע ערך אחר, זה בעצם התפקיד שלו בין הייתר, לקבוע את ערכו של הפריט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני לא מבין את ההרגל המגונה של אנשים לחשוב שאם רשום "GIFT" זה קודש הקודשים. אפשר לחשוב איזה אופציה אחרת יש לשולח? על הצהרת המכס שהוא ממלא יש עוד כמה אופציות שהן במילא לא נוגעות לאזרח הפשוט. למשל, יש אופציה של דגימה של סחורה(sample commercial), כלומר למי שיש עסק ומעוניין לקנות 1000 יחידות מאותו פריט ומקבל דוגמית. כולה יש בטופס איזה 4 אופציות כך שלאדם רגיל לא מן הנמנע שיצהירו על הטופס GIFT. או במילים אחרות, אין למוכר ממש ברירה אלא לרשום "GIFT".

לגבי אישורים אני מבין את השאלה. בן אדם רגיל מן המניין שרוצה איזה חלק מסכן לאוטו באמת שזה מיותר. אני לא מבין את פותח השירשור ששואל איך לבצע עבירה ועוד בפורום ציבורי שכל העולם ואחותו קוראים בו? אני מכיר אדם שחברים שלו מזמינים רמקולים מחו"ל ומשלמים מכס כמו גדולים ועוד אומרים תודה. הם יודעים שהם חסכו מעל ל 50 אחוזים בעלות בארץ כולל המיסים אז למה להיות תחמנים?

אתה יכול לומר מה שאתה רוצה על עובדי המכס אבל מטומטמים ונאיבים הם ממש לא. הם מודעים ליחסים הטובים בין המוכר לקונה כך שהיום כבר כמעט ולא מאמינים לקבלות מחו"ל. במידה והמוכס לא משוכנע שזה ערכו האמיתי של הפריט הוא יכול לקבוע ערך אחר, זה בעצם התפקיד שלו בין הייתר, לקבוע את ערכו של הפריט.

אם המוצר נשלח כמתנה המשמעות היא שלא שילמת עליו ולכן אין מכס.. פשוט כמשמעו וזה עובד, אני הזמנתי ערימות של דברים מהאתר ובכלל מהרשת ומעולם לא שילמתי מכס.

פורסם

תודה לכולם על התגובת , קראתי והחלטתי לנסות נקווה לטוב ובמקרה הכי גרוע יטרטרו אותי קצת ,

לגבי תשלום מכס לא ממש אכפת לי לשלם זה עדיין יצא לי משתלם גם עם 50% מכס .

פורסם
אם המוצר נשלח כמתנה המשמעות היא שלא שילמת עליו ולכן אין מכס.. פשוט כמשמעו וזה עובד, אני הזמנתי ערימות של דברים מהאתר ובכלל מהרשת ומעולם לא שילמתי מכס.

אם דודה אברמוביץ שגרה בתאילנד, ארה"ב או אוסטרליה שולחת לאחיין שלה אברמוביץ חבילה וזו מתנה אז מתקבל על הדעת שזו מתנה.

אם צ'אקי צ'אן מהונג קונג שולח מתנה לאברמוביץ לא נראה ממש הגיוני. אבל אם הצלחת לקבל חבילות רבות רק בגלל שהוצהר עליהם GIFT כל מה שנשאר לי לומר לך שאתה תותח בעל מזל בלתי רגיל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ממש לא.. אתה חושב שהפקידים במכס נולדו אתמול?

זה תלוי בעיקר במזל.

כבר קרה שלא שילמתי מכס על חבילה (דיי גדולה) בשווי 400$ שלא היה רשום עליה מחיר או על חבילות קטנות אפילו שכן היה רשום מחיר גבוהה מ- 50$.

וגם קרה שטירטרו אותי בגלל חבילה בשווי אמיתי 90$ שהיה רשום עליה 30$+GIFT (בלי שביקשתי) מסין.

בכל מקרה, עדיף לבקש לציין מחיר הגיוני כמה שיותר קרוב ל-50$ (נגיד 45$). לא לשכוח שגם דמי משלוח נכללים בספירה.

חבילה גדולה "בשווי 2$ + GIFT" סתם תמשוך תשומת לב.

פורסם

כפי שכבר הבנת, אין אפשרות לדעת בוודאות מה יקרה.

לגבי האמינות של הצהרת הערך: נכון שבמכס מבינים מצוין שיש אנשים ששולחים חבילות עם ערך מוצהר נמוך, אבל בכל זאת יש הרבה חבילות עם הרבה פריטים, חלקם מסין (ואולי מזוייפים) וערכם האמיתי הוא נמוך. כלומר שבאמת קשה לדעת כמה חבילה מסויימת שווה.

לכן, הכל יכול להצליח. אולי.

דני

פורסם
ממש לא.. אתה חושב שהפקידים במכס נולדו אתמול?

זה תלוי בעיקר במזל.

כבר קרה שלא שילמתי מכס על חבילה (דיי גדולה) בשווי 400$ שלא היה רשום עליה מחיר או על חבילות קטנות אפילו שכן היה רשום מחיר גבוהה מ- 50$.

וגם קרה שטירטרו אותי בגלל חבילה בשווי אמיתי 90$ שהיה רשום עליה 30$+GIFT (בלי שביקשתי) מסין.

בכל מקרה, עדיף לבקש לציין מחיר הגיוני כמה שיותר קרוב ל-50$ (נגיד 45$). לא לשכוח שגם דמי משלוח נכללים בספירה.

חבילה גדולה "בשווי 2$ + GIFT" סתם תמשוך תשומת לב.

ביררת פעם כמה חבילות נשלחות ביום לארץ? הזמנתם פעם חבילה שהיה בפנים קבלה? כשאני הזמנתי מוצר חשמלי בעלות של 700 דולר ביקשתי לא להצהיר מחיר על האריזה פשוט הגיע לי קרטון שהיה רשום עליו משלוח מיוחד והסיני החמוד אפילו הוסיף שלום

:)

אתה יכול להיות רגוע כל עוד לא מדובר על מספר רב של פריטים , ארוז בצורה סיטונאית כשברור לכל מי שמסתכל /בודק /משקף שזה סחורה למכירה בחנות , אז זה לא באמת מעניין אף אחד מניסיון של שנים באי ביי!

• תוכן חדש...