Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בהשבתת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לחבר יש רכב ישן שהוא לא מצליח למכור כבר תקופה ארוכה. הוא מוכן להעיף את הרכב כמעט בכל מחיר, קפצה לו מחשבה למכור את הרכב לפירוק. איך עושים את זה? הוא לא יכול לעשות העברת בעלות. האם יש מקום שייקח את הרכב ויפרק אותו בלי יותר מדי בעיות (ויתן איזה סכום קטן)?

מכירי מקום כזה, או בעלי רעיון- זה הזמן שלכם....

תודה!

פורסם

אם הוא באמת רוצה אז ניתן להגיע לעו"ד של החברה ולהוציא ייפוי כח להעברת בעלות.

השאלה היא האם המחיר שהוא יקבל על האוטו שווה את כל הריצות האלה.

בעיקרון מה שאני הייתי עושה זה מפרק את הלוחיות, משמיד אותם ומוכר את הרכב לברזל, לדעתי הוא יקבל עליו כ-1K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עו"ד שיודע כי החברה לא קיימת לא ייתן אישור כזה , כפי שלא ייתן אישור על אדם שכבר נפטר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בטוח יש נוהל מה עושים עם רכב בבעלות חברה שפורקה.

אין אפשרות חוקית להעביר אותו לבעלי החברה ביום בו פורקה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ישה, אני לא התכוונתי לסתם כל עו"ד אלא לעו"ד של החברה הזו שפורקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד קל וחומר.

חברה שלא קיימת לא קיימת, בין אם פורקה ובין אם נמחקה.

כמו שכתב WIL , אני הייתי פונה למשרד הרישוי ובודק כיצד לפתור את הסוגיה. אולי להם יש תשובה / נוהל לעיניין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום חברים.

לחבר יש רכב ישן שהוא לא מצליח למכור כבר תקופה ארוכה. הוא מוכן להעיף את הרכב כמעט בכל מחיר, קפצה לו מחשבה למכור את הרכב לפירוק. איך עושים את זה? הוא לא יכול לעשות העברת בעלות. האם יש מקום שייקח את הרכב ויפרק אותו בלי יותר מדי בעיות (ויתן איזה סכום קטן)?

מכירי מקום כזה, או בעלי רעיון- זה הזמן שלכם....

תודה!

כל סכום? כל עוד האוטו לא גנוב ואין בעייה כזו או אחרת איתו לא חסר "חברה" שקונים מכוניות לברזל.

תראה מה קרה למישהי שדווקא לא רצה להתפטר מהרכב שלה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/298/855.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...