Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתם עבירת תנועה חמורה? הקנס יוכפל

2 שורות למטה:

"נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית: מ-250 ל-500 שקל. הכפלת הקנס היא חלק מהחלטה שקיבלה ממשלת אולמרט, ומטרתה לעודד את השימוש בתחבורה ציבורית."

מנהלים, אבקש סליחתכם: חחחחח.

עבירה חמורה, בת*ת של אבו מרזוק. הצחקתם לי את הלוטרה.

sea-lion-smilelaugh_uk.jpg

קשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבעיה היא שלעלות את הקנס לא יעזור, כל עוד לא אוכפים את העבירות האלה

חסימת צומת?? כל יום אני רואה עשרות מכוניות שחוסמות צמתים, כל עוד אין אכיפה אין שום משמעות גם לתת קנס של 10,000 שקלים

זה לא יגרום להרתעה אם נהגים ידעו שהם לא יקבלו את הקנס

פורסם

אני זוכר במשחק אחד של חיפה הכרוז הודיע מספר פעמים ש"מכונית מסוג יגואר לבנה חוסמת את החניה, ושבעליה מתבקש להזיז אותה".

על ההודעה הזאת הוא חזר מספר פעמים עד תום המשחק.

ואני חושב לעצמי, בן אדם שמחזיק ביגואר לבנה, מה כבר אכפת לו מקנס של 500 שקל?

נגד אנשים כאלה קנסות לא יעזרו בכלום.

פורסם

בעוד מספר דקות תהיה על כך כתבה בחדשות ערוץ 2 של מהדורת הערב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למי שיש רכב שעולה 600K לא מזיז,חברים,רובנו לא כאלה ו 500 בהחלט מאוד יעצבן.אני גם חושב שאין מספיק אכיפה,אך הפיתרון עצמו של העלאת הקנסות? אני בעד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

ברצוני להציג צילום שקראתי לו "בן זונה בשידור חי":

attachment.php?attachmentid=263574&stc=1&d=1320603427

לפי הבנתי, אף אחד מהסעיפים בהצעת משרד התחבורה לא נוגע לחלאה שבצילום אשר:

1. עקף תור לפניה ימינה - נו שויין רק חסר נימוס וסבלנות.

2. ביצע עקיפה בצומת - לפחות הוא היה נחמד ואותת.

3. חצה קו הפרדה רצוף.

בהמשך, החלאה המשיך בדרכו תוך כדי עקיפה מימין וחציית צומת נוספת באור צהוב, שהתחלף לאדום בעת היותו בצומת.

דבר אחד "לזכותו" - הדגם הראשון של פורד טרנזיט היה פופולארי ביותר בקרב שודדי בנקים מהסיבה שהיו לו ביצועים טובים ביותר, והנהג הנהדר הזה מראה, שלא נס ליחה של משפחת הטרנזיט.

בשורה התחתונה - לכמה נקודות ראוי נהג זה?

תודה בתסכול רב.

BenZona.jpg

פורסם

כנראה שלא קראת את ההצעה

נכנס מושג חדש של נהיגה בריונית שיזכה את הנהג בשלל עונשים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...