Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחנת טן החדשה ליד ההום סנטר בקרית חיים מציעה דלק 95 בתדלוק עצמי במחיר של 6.47 ש"ח לליטר.

האם למישהו יש מידע על האם הדלק מהול או לא?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את התחנה - אבל יש לי הרבה נסיון עם טן צ'ק פוסט ופחות מזה עם טן תל חנן וטן באזור התעשיה קרית ביאליק - ובאף אחת מהן לא נתקלתי בבעיות.

התחנה עדיין לא מופיעה באתרי פולטאנק ודלקזול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנתיים אני רואה עדיין 7.29,זה תקף רק לתחנות טן?

אולי פשוט התחנה וזה מחיר כדי למשוך לקוחות,עם הזמן היא תיישר קו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממלא בטן ביציאה מקרית אתא לכיוון ביג, הדלק מרגיש מצוין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמת, כשאני ואבא שלי גילינו את טן, אז אבא שלי דיי חשש למלא שם דלק, הוא אמר שיותר מדיי זול שם, אז משהו לא בסדר.

הוא תמיד דלק בסונול, אומנם המחיר קצת יקר, אבל הוא היה מתלהב מהאיכות של הדלק, בכל אופן בשבילי, דלק זה דלק, ולא פאקינג משקה סופר דרינק או קוקה קולה.

בכל אופן, הדלק בטן הוא מעולה לדעתי, כבר קרוב לשנה שאנחנו ממלאים שם, ובטיפול האחרון, היה הכל תקין, אז אפשר למלות שם בלב שלם, ולגבי המחיר הנמוך של התחנה החדשה, פשוט הם רק נפתחו, חודש/חודשיים זה יהיה ככה, ואז יתיישו עם שאר המתחרים.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

איפה בידיוק התחנה הזו ממוקמות? אני נוסע כל יום בכיון ומתדלק בנעמן ששם המחיר הוא 7.10 לליטר 95 והדלק הוא בסדר גמור- בינתיים הכי זול שמצאתי .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
איפה בידיוק התחנה הזו ממוקמות? אני נוסע כל יום בכיון ומתדלק בנעמן ששם המחיר הוא 7.10 לליטר 95 והדלק הוא בסדר גמור- בינתיים הכי זול שמצאתי .

התחנה נמצאת מול "מגה בול" בקרית חיים, מיד אחרי שאתה יוצא מהמנהרה מכיוון צומת קרית אתא מצד ימין יש תחנת טן חדשה.

פורסם

אני מתדלק ב"טן" - בעיקר בצ'ק פוסט - כבר לפחות 4-5 שנים בלי שום בעיות.

לאחרונה אני מתדלק בסונול בכניסה הצפונית לכביש 22 (ליד קוקה קולה) - למיטב זכרוני בתדלוק האחרון שילמתי 6.89 ש"ח לליטר. המחיר של התחנה חדשה מפתה אבל לא מצדיק סטיה של כמה ק"מ מדרכי.

לגבי "דלק נעמן" (אין לי מושג לאיזה חברה שייכת) - מילאתי שם מספר פעמים, הרושם היה של קצת אי סדר אבללא חשתי בבעיות מיוחדות בדלק. יש לתחנה בעיה של כניסה ויציאה לא כל כך נוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...