Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון נחמד מאד, כמו התנעה של מסור חשמלי/ מכסחת דשא.

אם הם הניעו מגלגל אחד והשני נוגע באדמה, אז לפי הפיוון שסובבו את הגלגל הרכב היה על הילוך אחורי, נכון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה עושה מי שברשותו רכב ידני, והוא צריך להניע אבל אין אף אחד בסביבה שיעזור לדחוף? בדיוק את זה. מרים את הרכב באויר עם ג'ק, שם הילוך ראשון, ומניעים את האוטו :)

הרבה לא מכירים את השיטה הזו, אבל אבא שלי סיפר לי עליה עוד לפני כמה שנים טובות. יצא לו להניע את הרכב ככה ברוסיה מספר פעמים :)

פורסם

המנאולה של של המאה 21, רעיון טוב כשאין מקום לדרדר את הרכב או כשאין עוד מישהו איתנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתקלתי בתאור של הדרך הזו במדריך ישן לנהגים, משנות ה-60 או ה-70.

היו שם עוד הרבה המלצות ודרכים להיחלץ מסיטואציות בעייתיות, היום כל זה נראה משונה לגמרי.

פורסם

למשל, במקרה של פנצ'ר בגלגל לקחת בורג קודח, לצפות אותו בדבק ולהבריג לתוך החור.

אם נקרעה רצועת מאוורר, לבקש מבחורה שנוסעת איתך להוריד גרביון, לגלגל אותו ולאלתר ממנו רצועת מאוורר.

אם נפרץ מחזיר שמן קרנק, לאטום חלקית את פתח היניקה לפילטר אוויר.

ואז המנוע יתחיל לשאוב אוויר מבית גל הארכובה, יבצר שם תת לחץ וזה יפחית את הנזילה.

אם זה רכב ישן עם מערכת הצתה עם קבל ופלטינות וקבל נפרץ - אפשר לנסות להחליף אותו בתפוח אדמה, מלפפון, תפוח אץ וכו'.

לא צוחק בכלל, כל זה באמת כתוב.

אל תנסו את זה בבית.

פורסם
למשל, במקרה של פנצ'ר בגלגל לקחת בורג קודח, לצפות אותו בדבק ולהבריג לתוך החור.

אם נקרעה רצועת מאוורר, לבקש מבחורה שנוסעת איתך להוריד גרביון, לגלגל אותו ולאלתר ממנו רצועת מאוורר.

אם נפרץ מחזיר שמן קרנק, לאטום חלקית את פתח היניקה לפילטר אוויר.

ואז המנוע יתחיל לשאוב אוויר מבית גל הארכובה, יבצר שם תת לחץ וזה יפחית את הנזילה.

אם זה רכב ישן עם מערכת הצתה עם קבל ופלטינות וקבל נפרץ - אפשר לנסות להחליף אותו בתפוח אדמה, מלפפון, תפוח אץ וכו'.

לא צוחק בכלל, כל זה באמת כתוב.

אל תנסו את זה בבית.

הגרביון עובד מנסיון

פורסם
:lol: חשבתי שזה עובד רק בסרטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברה שימו לב לדבר הכי חשוב מדובר בסקודה פייבוריט מי שלא שם לב !

אז בפעם שלא יהיה לי מצבר זאת הדרך להניע ,במזרח אירופה כושר האילתור הוא מדהים

כן כן נשארו עוד כאלה שנוסעים 6.5 שניםעל פייבוריט מושקעת.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
הגרביון עובד מנסיון

ומנסיון של גברת אחת (כן, יש לי אחות) גם מחזיה אפשר לאלתר רצועה. ניסיתם פעם לקרוע רצועות של חזיה? ...

הבחור שליווה אותה - הסיפור קרה ליד ים המלח - נשבע שהכל נכון, והסובארו המשיכה לנסוע עד היעד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
חברה שימו לב לדבר הכי חשוב מדובר בסקודה פייבוריט מי שלא שם לב !

אז בפעם שלא יהיה לי מצבר זאת הדרך להניע ,במזרח אירופה כושר האילתור הוא מדהים

כן כן נשארו עוד כאלה שנוסעים 6.5 שניםעל פייבוריט מושקעת.

אני כמעט בטוח שבסרטון זה לאדה סמארה, אבל כנראה גם בפיבוריט זה יעבוד:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...