Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מפתח של אאודי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז בעדינות :-)

ועכשיו נעבור לשאלה:

רכשתי דרך EBAY שלט לרכב שברשותי (אודי A3 שנת 2003).

השלט הגיע עם המפתח אך ללא החריטה.

נגשתי לחנות של שכפול מפתחות/שלטים לרכב אך המחיר שדרש היה כ 1,200 ש"ח.

השאלה היא האם מחיר זה מוגזם או שזה המחיר הממוצע?

תודה!

פורסם
היה עדיף לך כבר להזמין מפתח+חריטה מצ'מפיון, המחיר כמעט זהה

עדיין לא רכשתי את המפתח, אני רוצה לעשות סקר קטן לפני הקנייה.

פורסם
עדיין לא רכשתי את המפתח, אני רוצה לעשות סקר קטן לפני הקנייה.

אני מבין.

שנה שעברה אבד לי מפתח של גולף.

עלות המפתח החדש מצ'פיון עלתה משהו בסביבות 1280 ש"ח עד כמה שאני זוכר..

פורסם

הכל שאלה של מה שאתה רוצה לעשות...

במידה ואת האלקטרוניקה של השלט והציפ אתה מעביר ממפתח קיים אתה צריך רק שישכפלו את המפתח זה אמור לעלות עד 35 שקל ( זה מה שפאר המנעולים לוקח וזה יקר לטעמי)

אם מדובר על התאמת ציפ וכו' יכול להיות שהמחירים גבוהים יותר אבל 1200 נשמע לי מוגזם.

אני קיבלתי לפני שבוע מפתח קפיצי לאאוטלנדר שעלה כ70 שקל.

המפתח מגיע כמובן כמפתח גולם ופלסטיקה של המפתח הקפיצי.

הפלסטיקה מתאימה אחד לאחד לכפתורים ולפלסטיקה של המפתח המקורי, אחרי שיכפול המפתח כל מה שנשאר לי זה להעביר את האלקטרוניקה ( והכפתורים) ואת הציפ של האימוביליזר לפלסטיקה של המפתח החדש וזהו יש לי מפתח קפיצי.

פורסם
הכל שאלה של מה שאתה רוצה לעשות...

במידה ואת האלקטרוניקה של השלט והציפ אתה מעביר ממפתח קיים אתה צריך רק שישכפלו את המפתח זה אמור לעלות עד 35 שקל ( זה מה שפאר המנעולים לוקח וזה יקר לטעמי)

אם מדובר על התאמת ציפ וכו' יכול להיות שהמחירים גבוהים יותר אבל 1200 נשמע לי מוגזם.

אני קיבלתי לפני שבוע מפתח קפיצי לאאוטלנדר שעלה כ70 שקל.

המפתח מגיע כמובן כמפתח גולם ופלסטיקה של המפתח הקפיצי.

הפלסטיקה מתאימה אחד לאחד לכפתורים ולפלסטיקה של המפתח המקורי, אחרי שיכפול המפתח כל מה שנשאר לי זה להעביר את האלקטרוניקה ( והכפתורים) ואת הציפ של האימוביליזר לפלסטיקה של המפתח החדש וזהו יש לי מפתח קפיצי.

את זה הייתי עושה במידה ואני רוצה רק מפתח אחד, אך המפתח הרזרבי של הרכב אבד ולכן אני מתעניין ברכישת

מפתח חדש.

והמוכר החנות אמר לי שרק התקנת צ'יפ חדש בשלט עולה בערך 900 ש"ח ועוד 300 ש"ח בשביל חריטה על המפתח.

פורסם

וואי וואי כנראה לבחור יש מחרטה מזהב אם הוא לוקח 300 ש״ח חריטה ... שודד הבחור,

תבדוק בצמפיון מה המחיר למפתח קומפלט.

ותנסה גם את פאר בפ״ת כמו שהמליצו קודמיי.

לילה טוב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
נסה אצל פאר המנעולים בפתח תקווה, הם מתעסקים במנעולים של רכבים אלו.

המחירים של פאר מנעולים הם בשמים לעומת מנעולן שנמצא ברחוב נגבה ברמת-גן ליד הפוטו.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום למשרשרים

ציינו בפורום שפאר המנעולים יקרים

אז דעו לכם שיש גם הבדל בין מנעולן למנעולן

גם שניגשים לרופא מומחה או לפרופסור תמיד משלמים יותר אבל מרגישים ובטוחים יותר שמקצוען מטפל בך

פאר המנעולים היא החברה המקצועית ביותר בארץ בנושא שיכפול מפתחות עם אימובילייזר מקורי ושלטים

ולא בהכרח יקרה מכולם רוב הזמן

רוב המנעולנים המקצוענים בארץ משתמשים בציוד שאנו מיבאים

מנסיון שלי מי שמפציץ במחיר כמו המנעולן שביקש 1200 ש"ח בטוח לא יודע לשכפל את המפתח ויעביר את העבודה למנעולן אחר

אני לא נוהג לציין מחירים בפורום אך הפעם אחרוג ממנהגי מכיוון שכתבו שאנו יקרים אז תשפטו בעצמכם

אך לפני המחיר תמיד כתבתי בפורום שלא כדאי להביא שלטים מחו"ל מכיוון שהתדרים לרוב לא מתאימים לרכבים בארץ

כך שעדיף לפעמים לשלם יותר בארץ ולהיות בטוח שמפתח יתאים

שלט לאודי עולה 450 ש"ח מפתח +שכפול +קידוד +קידוד שלט 350 ש"ח סה"כ 800 ש"ח לא כולל מ"עמ

תודה

שוקי פאר המנעולים פתח תקווה

פורסם

לפני שנה הזמנתי מאייבי מפתח קפיצי לרכב שלי .

הלכתי לפאר מנעולים לשכפול המפתח הקפיצי ישר הם אמרו שזה לא יהיה טוב כמו המפתח המקורי

{הם מדדו את הרוחב של המפתח התחליפי} ושאלו אותי אם בכל זאת אני מעוניין בשכפול

שכפלתי ומה אני יגיד הם צדקו לכבות את הרכב לא הייתה בעיה אבל בשביל להניע את הרכב ולפתוח סוויץ היה צורך במשחקים כדי לפתוח סוויץ.

חזרתי למפתח המקורי

אין ספק שהם יודעים את העבודה אני אם אצטרך לשכפל מפתח חוזר רק לשם

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...