Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזעזע לצפיה...

עוד יותר מזעזע שהנהג באדום-צהוב כלל לא עצר לבדוק מה שלום הרוכב שנפגע!

בקשר לקסדה, היא תוכננה רק למניעת חבלות ראש כתוצאה מנפילה לאספלט, לא למפגש עם מפלצת של חצי טון שרומסת אותה באיזור ה150 קמ"ש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ה"נהג באדום צהוב" כמו שאתה מכנה אותו זה וולטינו רוסי, 6 פעמים אלוף העולם במוטו ג'י פי וחברו הטוב של סימונצ'לי.

אין שום סיבה בעולם שבמקרה כזה של תאונה כאשר כל כך הרבה צוותים רפואיים זמינים במרחק יריקה, הראשון שייגש יהיה אחד הרוכבים שיכול מאוד להיות שאין לו המושג הקלוש ביותר בעזרה ראשונה.

בווידאו ניתן גם לראות שאדווארדס שעף גם הוא מהאופנוע לא מתקרב לסימונצ'לי הפגוע.

זהו אכן יום עצוב לספורט המוטורי, אובדן של רוכב צעיר וכשרוני כל כך.

ת.נ.צ.ב.ה

MX-5 NC

פורסם

ראיתי הבוקר המון מתלהמים בעניין הקסדה, אבל רואים בסרטונים בבירור שהאופנוע דרס\נפל ישירות על הקסדה מה שקרוב לוודאי ריסק או סדק אותה קשה... קשה לי מאוד להאמין שהקסדות תוכננו לעמוד בכאלו עומסים

אבי.

פורסם

לפעמים תאונה מצערת היא רק תאונה מצערת. ולנטינו ואדוארדס היו עם הפנים להמשך המסלול ולא יכלו להגיב בזמן,הפגיעה כנראה שגרמה לשבירת המפרקת וגם של הקסדה ולכן היא ניתקה ממקומה על הראש.

איש גדול,אופנוען בחסד,הלך לעולמו. ת.נ.צ.ב.ה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

בד"כ בתאונות בכל ענף הספורט המוטורי הנהגים המעורבים בתאונות כלל לא מסתכלים לאחור אם הצליחו להישאר על הגלגלים- פשוט כי זה ייצור בלאגן. בשביל זה יש מרשלים וצוותים רפואיים בכוננות. וה"מפלצות" האלו כלל לא מתקרבות למשקל של חצי טון- גם לא ל-200 ק"ג. הקסדה עפה פשוט כי אדוארדס פשוט רמס אותו. באמת עצוב

פורסם

ראיתי ביוטוב,ממש מזעזע איך הוא נגרר על הכביש ועוד ללא הקסדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגובת אור ירוק: המהירות הורגת.

יום עצוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה לעשות, אנשים שעוסקים בספורט המוטורי מודעים לסכנה שבעניין. זה חלק מהאנדרנלין שבמקצוע.

אני לא אומר שמה שקרה היה צריך לקרות או טוב שקרה, אני בסה"כ חושב שהוא מת תוך כדי שהוא עושה את מה שהוא הכי אוהב.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

תאונה מזעזעת - ובאירוניה לא קטנה,

מי שנהרג היה הרוכב הכי פרוע בקטגוריה,

שסיכן יותר מפעם אחת את חבריו בגלל שטויות.

הקסדה עפה כנראה מהפגיעה הישירה של רוסי (הרוכב השני).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזעזע. יהי זכרו ברוך :cry:

ה"נהג באדום צהוב" כמו שאתה מכנה אותו זה וולטינו רוסי, 6 פעמים אלוף העולם במוטו ג'י פי וחברו הטוב של סימונצ'לי.

אין שום סיבה בעולם שבמקרה כזה של תאונה כאשר כל כך הרבה צוותים רפואיים זמינים במרחק יריקה, הראשון שייגש יהיה אחד הרוכבים שיכול מאוד להיות שאין לו המושג הקלוש ביותר בעזרה ראשונה.

בווידאו ניתן גם לראות שאדווארדס שעף גם הוא מהאופנוע לא מתקרב לסימונצ'לי הפגוע.

זהו אכן יום עצוב לספורט המוטורי, אובדן של רוכב צעיר וכשרוני כל כך.

ת.נ.צ.ב.ה

אתה צודק, כמובן, ואין ספק שרוסי ואדוארדס לא היו יכולים לעזור. אבל הנה דוגמה אחרת: אדי אירויין ולוצ'יאנו בורטי התנגשו במהירות גבוהה בגרנד פרי הבלגי ב-2001 ושניהם החליקו מהמסלול. המכונית של אירויין נעצרה בלי לפגוע בשום דבר, אבל בורטי התנגש בקיר הצמיגים במהירות של כ-300 קמ"ש. אירויין יצא מהמכונית שלו ורץ למכונית של בורטי. כמובן שהוא לא היה יכול לעשות שום דבר שממש עזר לבורטי, ואפשר לראות בוידאו שהוא בעיקר עוזר למרשלים להרחיק את קיר הצמיגים מהמכונית המרוסקת, אבל העובדה שהוא עשה כל מה שהוא יכול מעוררת המון הערכה.

• תוכן חדש...