Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוי כמה שאני אוהב את הV1 שלי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוטר הזה מבצע עבירת תנועה תוך כדי המארב, יושב בשוליים בלי אורות מצוקה או אורות בכלל. סכנת נפשות, ובשביל מה? איזה שוטר טיפש...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
הרעש שהדבר הזה עושה לא נעים, יש אפשרות להחליף?

יש כפתור מיוט שמוריד את הווליום לרמה שבחרת מראש אבל קצת קשה לצלם לנהוג וללחוץ על כפתורים :wink:

וכזאת איכות של גילוי לא מחליפים בגלל רעשים מציקים :p

פורסם

כמו שצריך! לא יודע איך אפשר להסתדר בלעדיו :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מנסיון שלי נגד הדבורה הוא פעל מעולה!! טווח של 1500 עד 2000 קילומטר.!!

נגד לייזר הוא חסר תועלת, בשביל זה יש משבש!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

יש למישהו איזה אתר באמריקה שיכול להראות לי בדיוק את המפרט שלו ואת המחיר אבל אני מתכוון לזה שהראו אותו בסרטון בדיוק.

בן דוד שלי, בא לביקור חודש הבא אז אני רוצה שירכוש לי אחד כזה לפני שהוא מגיע לארץ תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
מנסיון שלי נגד הדבורה הוא פעל מעולה!! טווח של 1500 עד 2000 קילומטר.!!

נגד לייזר הוא חסר תועלת, בשביל זה יש משבש!

משבש קצת יקר לכיס שלי עכשיו, אבל הוא הבא בטור :)

יש למישהו איזה אתר באמריקה שיכול להראות לי בדיוק את המפרט שלו ואת המחיר אבל אני מתכוון לזה שהראו אותו בסרטון בדיוק.

בן דוד שלי, בא לביקור חודש הבא אז אני רוצה שירכוש לי אחד כזה לפני שהוא מגיע לארץ תודה.

https://store.valentine1.com/store/

פורסם

סוף סוף אחרי המון תהיות ושאלות בנושא (לא אנשים מומחים כל כך) באמת ראיתי את התשובה לזה.

תמיד התעניינתי בדברים האלה אבל לא חשבתי שזה באמת יכול לעשות משהו?

רציתי לדעת אם הולנטיין ועוד מכשירים דומים לו יכולים סתם לקלוט דברים ולהטעות אותי או שהכל עובד רק על הדבורה,מצלמת מהירות,לייזר וכו'?

אם זה באמת עובד על כל הדברים האלה אני בהחלט ארכוש אחד בזמן הקרוב.

פורסם
סוף סוף אחרי המון תהיות ושאלות בנושא (לא אנשים מומחים כל כך) באמת ראיתי את התשובה לזה.

תמיד התעניינתי בדברים האלה אבל לא חשבתי שזה באמת יכול לעשות משהו?

רציתי לדעת אם הולנטיין ועוד מכשירים דומים לו יכולים סתם לקלוט דברים ולהטעות אותי או שהכל עובד רק על הדבורה,מצלמת מהירות,לייזר וכו'?

אם זה באמת עובד על כל הדברים האלה אני בהחלט ארכוש אחד בזמן הקרוב.

מבחינת מצלמות ודבורה (כמו שראית) הוא עובד מעולה מתריע בזמן ואפשר לבלום כמו שצריך, לייזר קצת יותר בעייתי כי ברגע שהוא מצפצף זה בדרך כלל מאוחר מדי. המקרה הטוב זה אם השוטר כיוון מעל הטווח המותר כדי לחפש נהגים "ממהרים" ואז הוא מחכה שתגיע לטווח ותופס אותך. אבל אם זה לא המקרה יש משבש, אבל זה עסק יקר ולא חוקי, בניגוד לV1.

אבל כמו שאני רואה הם משתמשים לאחרונה הרבה בדבורה כי זה יותר נוח כי אפשר מתוך הניידת, אני מקווה שכך ימשיכו כי הV1 עושה את מלאכתו נאמנה שזה מגיע לדבורים :lol:

פורסם

ואני ממשיך בשאלה שהיא החשובה האם הוולנטיין1 הוא הכי טוב בין כל הרדרים המוצאים היום למכירה? תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
ואני ממשיך בשאלה שהיא החשובה האם הוולנטיין1 הוא הכי טוב בין כל הרדרים המוצאים היום למכירה? תודה.

ללא עוררין.

• תוכן חדש...