רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
שלום אין אפשרות לערוך כותרת אז לא אותו- אלה אוטו. אני עוקב אחרי האתרי הרכב של וואלה מדי פעם. ובזמן האחרון היה לי הרגשה שהכתבות קצת חוזרות עליהם, אבל לא. לא להאמין איך "במקרה" לכל הרכבים של הקונצרת יש איזה דימיון משהו... "קשה" לראות זאת מייד. אבל יש יש דימיון. הבחירה מתבצעת באן דן דינו.. אותה גברת, באותה הדרת. פלקסווגן אפ סיאט מיי וסקודה סיטיגו
הודעה אחרונה מאת solo-fr, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אני מעונין לקנות מאזדה 5 מודל 2008 הייתי מעונין לדעת את נתוני צריכת דלק תודה !!!אין צורך לצעוק - תודה הנהלת הפורום!!!
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול איכן ניתן להשיג חשוקי מגנזיום מקוריים לדייהטסו סריון ומה המחיר?
הודעה אחרונה מאת עזרה, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת אילו אמצעים קיימים היום בשוק לנעילה של חישוקי סגסוגת קלה מפני גניבה? מה מומלץ? תודה, גמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת מייקי, -
http://www.vygor.it/ לא נראה מלהיב...
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מותר להם לעשות דבר כזה? שימו לב שלא מדובר בחניית נכים או משהו בסגנון. אני לא מבין מה הבעיה לחנות על המדרכה או במקום אחר, במקום לתפוס מקום חנייה לרכב שצריך את המקום הזה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום! התקינו בעיר שלי שלטים אלקטורניים חדשים, שמראים לך את המהירות בה אתה נוסע ומתחתם שלט שמזכיר את המהירות המותרת. אני מבין שזה רק שלט אזהרה שמודד לי את המהירות ומעדכן אותי כדי שאדע, נכון? השאלה היא - איך בעצם זה מודד לי את המהירות? לייזר? למה הולנטיין 1 לא מצפצף עליהם?
הודעה אחרונה מאת ritmobile, -
-
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
רבים כתבו פה בעבר על חופשות והשכרות בחו"ל, אני מקווה שלא ייצא יותר מדי אוף-טופיק. חזרתי משבוע של חופשה בדויטשלנד שמטרתה הייתה לתפוס כמה שיותר במכה אחת. התוצאה? 2100~ ק"מ ברכב שכור, מעבר ב-4 מחוזות/מדינות, וקטעי נהיגה רצופה של ~500 ק"מ. היה ברור מהתחלה שחופשה כזו לא תיגמר בטוב עם מכונית קטנה/זעירה, ולכן שילמתי מעט יותר כדי לקבל BMW מסדרה 1. דיזל (כמובן) ידנית (אלא מה) - 116D. הזמנתי מהאתר הבינלאומי של SIXT, שהיה הברור והמפורט ביותר (דריש ציין את זה איפה שהוא) - בלי אותיות קטנות, בלי שטויות, הכול רשום שם ואין הפתעות בתשלומים. כמו שצריך! עד שהסתדרתי עם איזה טלפון עם GPS, התברר לשמחתי שהאוטו כולל מערכת ניווט מובנית, ועוד אחת משובחת. על ה-IDRIVE או איך של…
הודעה אחרונה מאת b-or, -
- 5 תגובות
- 996 צפיות
קראתי לפני מספר חודשים שהיא צריכה להגיע בתחילת 2012. מישהו יודע אם זה עדיין קורה? תודה, דניאל
הודעה אחרונה מאת ran1012, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע אולי מהי מדיניות צ'מפיון מוטורס לגבי ביטול הזמנה לאחר ששולמה מקדמה?
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
-
http://www.seat.co.il/landing_2011_leon.asp 1.8 ב 114 אלף שקל..
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התשובה של שברולט לGT500. המנוע זה אותו אחד שמורכב על הקאדילק CTS-V עם 580 כ"ס וסיבוב ברינג בזמן של 7:41:27, 3 מאיות השניה יותר מפורש 911 טורבו S, ושניה ו-25 מאיות יותר מהפורד GT. כל העסקה תעלה לכם 47 אל"ד. http://www.youtube.com/watch?v=8mhjGERugh0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אגב, מישהו יכל להסביר לי מה זה העיגול באמצע המפה בצד ימין? הבנתי שזה קשור ליציבות הרכב, אבל לא בידיוק הצלחתי לקשר את זה ליעילות ולמציאות במוחי הקטן
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
ראיתי שבגרמניה מוכרים את הג'טה עם המנוע (והגיר) של ה- GTI. האם מישהו יודע (או יודע היכן לברר) האם מדובר במכלולים זהים או שונים? (נניח בולמים, ציריות, וכו') תודה.
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
מחר בבוקר תגיע לאחר המתנה של חודש וחצי פולו GTI לבנה שהזמנתי. מנסיון העבר של החברים פה, כמה זמן לוקח ליבואן לשחרר את הרכב? מה כולל ההליך?
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
הסיפור הוא כזה, ביום שלישי שעבר קמתי בבוקר כרגיל בדרכי לעבודה וכשירדתי למטה לחניה הפלא ופלא הרכב נעלם. הרכב הוא סיאט איביזה ספורט ידני 1600 מחודש דצמבר על הכביש. אני כמו רבים אחרים קניתי את הרכב בסכום שמתקרב ל 97 אלף שקל. יש לציין שלא רכשתי בזמן אחד מהמבצעים של סיאט אבל זכיתי להנחה בכל אופן מסיבות אחרות. השבוע סיימתי עם כל הבירוקרטיה שקשורה בגניבת רכב והעלתי את השאלה לסוכנת שמטפלת בתיק הזה. איך מחושב גובה ההחזר. כמובן שתשובה לא קיבלתי. הדבר היחיד שהיא הראתה לי זה שהמחירות הוא 88 וזה מתייחס לתחילת השנה (כלומר ינואר) לפי מיטב הבנתי לפי לוי יצחק, כל חודש שהרכב לא נמצא על הכביש מגיע תוספת של 800 ש"ח וזה גם רשום באותיות הקטנות שלהמחירון. מה שמגיע לסכום של 96800. ע…
הודעה אחרונה מאת זיו עוד, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה החוק אומר לגבי החזרה לכביש של אופנוע שכבר 3 שנים לא עבר טסט ?
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין להזמין בקליות למאזדה לאנטיס 323 שנת 99'. עשיתי חיפוש באיביי ומצאתי בקליות ל-mazda protege. השאלה היא האם זה אוטו סוג של רכב ?? ואם לא מישהו יודע איך אני מחפש דברים לסוג הרכב שלי ? בתודה. אבי
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכתבה: http://www.mako.co.il/cars-magazine/world/Article-d4d52812e48e231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498 האם זה אומר שיהיה מבחן השוואתי מי מחזיק יותר זמן?
הודעה אחרונה מאת The Phoenix, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אמנם בשיעור לא משמעותי, אך המחיר יעמוד מעתה על 6 שקלים לקטע אחד ו12 ש"ח לשני הקטעים. הדבר היחיד שטוב בכך הוא הפיכת הסכום לעגול (במקום 5.70 ו11.40 בהתאמה). ברוח התקופה, אני בעד להחרים עד שלא יירד המחיר באופן משמעותי. המקור: אתר "ידיעות אחרונות" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4133926,00.html
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ישנן גם נקודות אור בארצינו. "במסגרת התוכנית, כביש 6 יוארך לכיוון צפון, לראשונה תוך פיצולו לשני כיוונים שונים: הכיוון המתבקש יהיה צפונה לצומת סומך (מה שיחבר את שפרעם וקרית אתא לכביש), כאשר בנוסף כביש 6 ימשיך גם לכיוון צפון-מזרח. כאן הכיוון יהיה צומת גולני, ומשם לצומת עמיעד וכביש 90 דרך נחל עמוד." מקור: אתר "אוטו" http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27731-%D7%90%D7%95%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-6-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%94.aspx
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
שלום. מבקש ייעוץ בנושא תלונה שברצוני להגיש כנגד היבואן של הונדה (מאיר) על הטיפול והיחס שקיבלתי לאחר רכישת רכב חדש. הרכב, הונדה סיויק, דגם מפואר, בעלות של 167אלף ₪ נמסר עם שריטה עמוקה בכנף הרכב, תקלות במערכת השמע ותקלה במערכת התראה לנסיעה לאחור. הרכב נמסר בסוף חודש יולי ומאז אני הייתי חמש פעמים במוסך מרכזי לתיקון הליקויים אך לצערי עדיין לא הצליחו לסדר את התקלות ואני נדרש להגיעה השבוע בפעם השישית למוסך. הליקויים נרשמו במועד מסירת הרכב ויש לי העתק המסמך. עד היום כל הבקשות שלי אל מול הנהלת הסניף בו רכשתי את הרכב ושירות הלקוחות ובקשותי לקבלת פיצויים על עוגמת הנפש ועובדן שעות העבודה שהפסדתי נותרו ללא התייחסות כלל. אני מעוניין לכתוב מכתב להנהלת הונדה עולמי…
הודעה אחרונה מאת אבי וקנין, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש איזה מקום מומלץ? איך מתקינים זה מסובך?
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סליל מדבקה שמשתמשים בוא להדבקה על חלונות הרכב בשביל להכהות את החלונות..הבעיה שאני לא ממש יודע איפה מוכרים את זה ובכמה.. אשמח אם תעזרו לי. ד.א. - אני מכרמיאל ככה שרצוי חנויות שמוכרות בצפון. תודה מראש לעוזרים !!
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מכיר מכון רישוי לבדיקה לפני קנייה שפתוח ביום שישי הקרוב אחרי החג ? עדיפות לכאלה הקרובים לרחובות או קרית גת (וצפונה) ...
הודעה אחרונה מאת itamaryu, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב (או שלא טוב), היום, היום השני בו אני מחזיק את הרכב שלי וכבר הספקתי לעשות תאונה. בעת יציא מחניה פגעתי עם דלת שמאל שלי בפינה ימנית בצד אחורי של רכב חונה. לפי הנראה לעין יש רק קילופי צבע, ברכב שלי לעומת זאת המצב הרבה פחות טוב, יש מעיכה קטנה בדלת הנהג וקילופי צבע. התנצלתי והשארתי שם וטלפון על פתק. מה יהיה עכשיו? האם הוא יפנה לביטוח? האם הביטוח מכסה את הנזק שלו (יש לי צד ג')? אני מבין שבגלל שאין לי מקיף את הנזק לרכב שלי אני אלאץ לתקן מכספי נכון? אם באמת אין מעיכות אצלו כמה יעלה תיקון צבע? מה עוד אני צריך לעשות? תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
היום בשלוש בצהריים הגיע האוטו. פולו GTI שחורה בעלת 5 דלתות. אני מזכיר למי שקרא את השירשור הקודם ושכח או למי שלא קרא שהאוטו נלקח בליסינג תפעולי. לא קניתי אותו! הנהג צילצל אלי מלמטה וכשירדתי מצאתי ברכב בחור צעיר (22-25) שיצא מהרכב ודבר ראשון אמר לי "נהנתי מאוד להביא לך את הרכב" . כשהתקרבתי לאוטו והרחתי את ריח השמן השרוף (משהו שיש בכל אוטו לאחר שלוחצים על דוושת הגז בכל הכוח), הבנתי שהוא לא ריחם עליו אבל האוטו לא שלי ככה שאין לי מה להתלונן. לגבי איבזור, בד"כ רכבי ליסינג מגיעים "מגולחים". גם בהונדה סיוויק ששירתה אותי נאמנה בשלוש השנים האחרונות היו הרבה פחות איבזורים מאם הייתי קונה את הרכב פרטי. בפולו, עד עכשיו, גיליתי אחלה פסיליטיז. יש צ'יינג'ר של 6 דיסקים, סאן רוף (ג…
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 808 צפיות
כמנהגו, ג'רמי קלרקסון מוציא עוד סרט חדש שבו הוא נוהג במכוניות שאנחנו חולמים עליהן בלילות. http://www.youtube.com/watch?v=rBT_djEQz3Y&eurl=unknown&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 777 צפיות
אינני יודע כמה מכם גולשים בפורום אספנות, אבל אחת לשנה מתקיים מפגש רכבים ענק של עשרות רבות של מכוניות אספנות בפארק הלאומי ברמת גן. חויה לאוהבי מוטוריקה. שישי הקרוב 14.10 משעה 10:00 עד 14:00. הכניסה חופשית. כדאי לבקר. פרטים פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=379703
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 733 צפיות
תהנו וחג שמח! עודד.
הודעה אחרונה מאת As-21, -
-
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן, היום ניסיתי לעדכן את הצ'יטה בפעם השנייה,(כחודש לאחר ההפעלה הראשונית) והתוכנה לא משתפת פעולה. אחרי שאני לוחץ על הכפתור "select db area,then click here to update gps database" ומכניס איידי וסיסמא,קופץ לי החלון הבא: כשאני מנסה ללחוץ במצב הזה על OPEN, הכפתור לא מגיב. ניסיתי לשנות את השם של הקובץ וללחוץ OPEN ואז הגעתי לחלון הבא: לחצתי "כן",ואז קפצה לי הודעת שגיאה: ניסיתי להתקין את התוכנה והדרייברים מחדש ואין שינוי.. מישהו מכיר את הבעיה/יודע איך לסדר אותה? תודה רבה, אדר.
הודעה אחרונה מאת misterb,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- tan tan
- פריג'י
- hans
- Itzik-b
- eliharel
- פינדר
- הרקוליטו
- flytomars
- yohai71
- Alloytoy
- Avia