Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jetta GTI

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Hans, אל תשכח שהתצורה הנפוצה באירופה היתה (עודנה?) לא מאוד פופולארית על מרבית הציבור הישראלי.

נכון, אבל תסתכל על התנהלות של יבואנים אחרים.

יונדאי? יש (טוב, מחוסר ברירה, אבל בכל זאת...).

צרפתיות למיניהן? יש.

פורד? יש.

סתם עצלות של היבואן, והוא לא היחיד בתחום הזה (יש עוד כמה יבואני יפניות שפועלים באותה צורה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הדור הרביעי, שנקרא בורה לא כלל גירסה ספורטיבית, והמנוע הבכיר והחזק היה ה V5.

בדור החמישי פולקסווגן שבה להשתמש בשם ג'טה וגם לה לא היתה גירסה ספורטיבית במוצהר.

רחוק מלהיות נכון לגבי שני הדורות.

דגמים בכירים של בורה דור 4 בשוק האירופי (חוץ מישראל, כאילו דא..) מלבד ה-V5 כללו את כל המנועים המוכרים מגולף מאותם השנים (1.8 טורבו, V6 פור-מושן).

לשוק הצפון-אמריקני הבורה הגיעה כג'טה וכללה דגמים עם המנוע 1.8 20VT (בעיקר במהדורת ה-Wolfsburg Edition) ואף עם ה-V6 בעל 24 שסתומים בגרסת ה-GLI (לא הוצעה מערכת הנעה כפולה לשוק הזה, מלבד ה-R32).

לגבי דור חמישי - שוב טעות. גרסת GLI חלקה את אותו המנוע 2.0 טורבו כמו הגולף GTI דור 5. כמו כן לג'טה דור 5 הייתה מהדורה מיוחדת שנקראת Fahrenheit Edition.

http://www.caranddriver.com/reviews/car/07q3/2007_volkswagen_jetta_gli_fahrenheit_edition-rants_and_raves/gallery

כך שלשני הדורות בשוק כזה או אחר היו דגמים ספורטיביים מוצהרים של היצרן.

Sent from my ECU using the Check Engine light

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
נכון, אבל תסתכל על התנהלות של יבואנים אחרים.

יונדאי? יש (טוב, מחוסר ברירה, אבל בכל זאת...).

צרפתיות למיניהן? יש.

פורד? יש.

סתם עצלות של היבואן, והוא לא היחיד בתחום הזה (יש עוד כמה יבואני יפניות שפועלים באותה צורה).

עצלות?

היבואן שם כדי לעשות כסף. אם ההנהלה לא רואה דרך למכור- הם לא יתעסקו בזה. השאלה היא האם ניתן לשכנע אותם שיש שוק.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני חוזר לשאלתי המקורית: האם מישהו יודע (או יודע היכן לשאול) האם הג'טה 2.0T דור 6 (נמכרת רק בחו"ל) חולקת עם ה- GTI גם בולמים, ציריות וכו', או שמדובר בחלפים אחרים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני חוזר לשאלתי המקורית: האם מישהו יודע (או יודע היכן לשאול) האם הג'טה 2.0T דור 6 (נמכרת רק בחו"ל) חולקת עם ה- GTI גם בולמים, ציריות וכו', או שמדובר בחלפים אחרים?

לא נראה לי שיש תשובה חד משמעית לגבי זה, ידוע של GTI יש לא מעט מודיפיקציות ביחס לדגם הרגיל,

ולא נראה לי שהג'טה קיבלה את אותו היחס, וקרוב לודאי שמדובר בעוד רמת גימור מנוע ולא דגם יחודי .

בכל מקרה הסיכוי שייבאו אותה בשבילך הוא אפסי גם בגלל הביוקרטיה של משרד הרישוי שלא מאפשרת גמישות.

• תוכן חדש...