Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jetta GTI

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שבגרמניה מוכרים את הג'טה עם המנוע (והגיר) של ה- GTI.

האם מישהו יודע (או יודע היכן לברר) האם מדובר במכלולים זהים או שונים? (נניח בולמים, ציריות, וכו')

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מאז 1984 VW מציעה במדינות שונות את מה שנקרא ה GLI- שזה בעיקרון לקחת את מכוניות הסדאן שלהם ולדחוף להן מכלולים של GTI וכדומה.

"...In 1984 Volkswagen offered the Jetta GLI in the US, adding many of the drivetrain features and improvements of the 1983-1984 US GTI, including the fuel-injected 90 hp engine, close-ratio 5-speed manual transmission, sport suspension, front and rear anti-sway bars, and ventilated front disc brakes.."

800px-06-07_Volkswagen_GLI.jpg

gli-ri_1200.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
כל רכב שהינו GT GTI או ספורט..בעל מכלולים ספורטיבים להתנהגותת ספורטיבית מה שאין בפרייבט רגילה.

אני מאמין שפותח השרשור התכוון לשאול אם מכלולי הג'טה GTI זהים לאלה של הגולף GTI ולא האם המכלולים של הג'טה GTI זהים לאלה של ג'טה רגילה. :roll:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לג'טה MK1 לא היתה גירסה ספורטיבית והיא השתמשה במנועי 1.3 ו 1.5 בלבד.

לג'טה MK2 היתה גירסת 1.8 מוזרקת, 112 כ"ס כמו לגולף GTI ובשנת 87' נוספה גירסת 16V עם 139 כ"ס שהיתה מכונית מהירה יחסית, בוודאי בהשוואה למשפחתיות קטנות מקבילות.

הדור השלישי של הג'טה כבר לא נקרא בשם זה, אלא ונטו (רוח בספרדית), והגירסה הספורטיבית שלה היתה ה VR6, בדיוק כמו בגולף.

הדור הרביעי, שנקרא בורה לא כלל גירסה ספורטיבית, והמנוע הבכיר והחזק היה ה V5.

בדור החמישי פולקסווגן שבה להשתמש בשם ג'טה וגם לה לא היתה גירסה ספורטיבית במוצהר.

מעניין שבמשך כל השנים פולקסווגן המשיכה להשתמש בשם ג'טה בצפון אמריקה, בעוד שבאירופה השם שונה פעמיים, בעיקר עקב חוסר הצלחה יחסי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הצרכנים רואים בחישוקים האלה מעין סמל, בדיוק כמו הגריל עם הפס האדום הדק, של גרסאות ה-GTI.

נניח ותמצא את עצמך ליד VW עם החישוקים הנ"ל, ברוב המקרים (אלא אם כן הם רפליקה), תזהה את הרכב כ-GTI, ולדעתי זה טוב - מכיוון שבין כה ה-GTI דוגלת בגישת "זאב בעור של כבש", קצת ייחודיות (וזה באמת מעט) לא תזיק.

הבוז לך.

פורסם
אני מאמין שפותח השרשור התכוון לשאול אם מכלולי הג'טה GTI זהים לאלה של הגולף GTI ולא האם המכלולים של הג'טה GTI זהים לאלה של ג'טה רגילה. :roll:

הוא לא כתב את ההודעה ברור,

טוב כבר ענו לא על שאלתו אני מאמין.8)

הבובה למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447140

קליקליק.

פורסם

האמת שאף אחד עדיין לא ענה, משום ששאלתי על רכב חדש...

הסיבה לשאלה היא, האם הגיוני לבקש לייבא JETTA GTI? כלומר - האם מדובר באותם מכלולים ולכן לא יצטרכו להחזיק קו חלקי חילוף רק בשביל רכב אחד, אלא יוכלו לעשות שימוש במכלולים של ה- GTI?

פורסם

בר, הייתי בטוח שכבר למדת שלבקש אפשר (ורצוי) תמיד :-P

אם צ'מפיון יבחרו לסרב, סביר שהסירוב לא יהיה מנומק היטב (שהרי החלקים המכניים אמורים להיות זהים והחלקים הקוסמטיים אמורים להיות זהים או לחילופין, ברי החלפה עם ג'טה רגילה). בכל מקרה - במקומך (ואם אתה רציני בעניין החלפה) הייתי פונה ליבואן ומקבל תשובה מוחלטת.

פורסם

תיאורטית אתה צודק. אבל מכיר צדיק (נניח) נפש בהמתו, ואני מעדיף להגיע מוכן.

אם יתברר לי שאין מדובר בחלקים זהים, אזי באמת אין מה לבקש. מאידך, אם מדובר בחלקים שהם כן זהים, כלומר חיצונית = ג'טה, מתלים, בלמים וכו' = GTI, אז אתעקש יותר. או למשל אם יתברר שזה כמו VRS שהפסיקו להביא.

(OFFTOPIC: אגב, בזמנו התעניינתי לגבי A4 סטיישן והיה סרוב מוחלט, אבל בגלל המחיר ממילא ירדתי מזה. גם פאסאט סטיישן הם היו מוכנים להביא רק למוניות ושגרירויות. עם זאת, אני מניח ששם התעקשות וטיפוס במעלה הדרגות היתה מניבה משהו. כאן אנימעדיף לדעת מראש אם יש לי סיבה להתעקש או שבאמת זה חסר סיכוי בשל הצורך בחלפים שונים)

פורסם

סירוב מוחלט להביא את התצורה הכי נפוצה באירופה? נו שוין. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Hans, אל תשכח שהתצורה הנפוצה באירופה היתה (עודנה?) לא מאוד פופולארית על מרבית הציבור הישראלי.

מה שמפתיע הוא שהוצבו קשיים ברכישת פסאט סטיישן שכן ברגע שהביאו אחת (מוניות / שגרירויות) הם מחוייבים ממילא למלאי חלפים והכשרת עובדים. נראה שבעניין זה מדובר במדיניות מסחרית שגויה.

פורסם

לחבר שלי יש A4 דגם S Line מדהימה שקנה מקונסול זר שהביאו עבורו- מה שמיחד את הרכב זה גיר רגיל ובנוסף TDI מנוע 2000 - אין בארץ כזה ואוטו באמת יפה .

היבואנים בארץ לא ממש אוהבים מכוניות מיוחדות מחשפים למכור קודם כל אחר כך אולי לספק גחמות של קליינטים

• תוכן חדש...