Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6 מתארך.

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שראיתי, ולא רק באתר אוטו, יש תכנונים להמשיך את הכביש עד לצומת עמיעד, מצפון לכנרת.

אם מישהו יוכל להסביר איך בדיוק עם מתכננים לעשות את זה, באיזה תוואי, אני מאוד אעריך את זה...

לא רק שזה לא מצוין במפה הרשמית, גם אני לא ממש רואה איך זה אפשרי..

אור.

פורסם
אני לא חזק בשמות הכבישים , אבל התכוונתי לקח שהכביש יתחבר ישירות לכביש עוקף באר שבע .

אכן כרגע הכביש מסתיים מעט צפונה לבית קמה, והשלב הבא הוא קטע הכביש עד לצומת שוקת (ואחריו הקטע עד לצומת הנגב)

אני נוסע לערד לעיתים קרובות, להוריה של אשתי, וכולי ציפייה ליום שבו כביש 6 יגיע עד לצומת שוקת, וממנו לערד הכביש יהיה דו מסלולי...

עד מתי 2015... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכביש אמור להתפצל לשתי זרועות - האחת, מערבית, לאזור כברי\שלומי, והאחרת, מזרחית, לאזור צומת גולני או נחל עמוד. מקום הפיצול והתואי אינם זכורים לי, אבל ה"מזלג" זכור לי באופן ברור עוד מהימים שבהם דיברו על הכביש וטרם החלו בעבודות לסלילתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראה - אתה ניזון מתוך המערכת ומדבר על פרטים.

אני ניזון מהעיתונות, ומדבר על מסגרת כללית, לא על אישורי תוכניות מפורטים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאמין לי שאיני נעלב. פשוט רוצה להבהיר את מקור ההבדל (ולא סתירה, כיון שהתואים אינם סותרים זה את זה).

• תוכן חדש...