Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע של סיאט

Boris002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3 מכוניות FR אוטומט ב149K

וואווווו!

אם הייתי בעלים של סיאט לאון FR, ונגיד שקניתי את הרכב לפני כמה חודשים, סביר להניח שהייתי שובר עכשיו את המסך של המחשב!

בכל מקרה סיאט ממשיכה בחיסול המלאי של הלאון, המחליפה בדרך!

אם ללאון היה עיצוב פנים, נוחות, איכות חומרים טובים יותר, כנראה שכבר הייתי קונה אחת..

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה הם דופקים את השוק יד 2 שלהם כל פעם מחדש ?? בחיים לא אבין זאת .

עם כל מבצעי המכירות הם גרמו ללקוחות שלהם להפסדים גדולים בעת המכירה של הרכב להבא בתור .

פורסם

אני מקווה שלא יהיו בקרוב 3 מודעות ביד 2 של ליאון FR חדשות למכירה.

החכמולוגים האלה כבר ניסו לעשות את זה עם האיביזות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצד אחד, מגניב לגמריי למי שרוצה לקנות.

מצד שני, בטוח שמכעיס וממרמר קשות את אותם אלו שרכשו לא מזמן במחיר גבוה בהרבה.

ללא ספק פגיעה קשה נוספת של צ'מפיון מוטורס בקהל לקוחותיה ובשוק המשומשות של סיאט.

פורסם

תשמעו, אם לא הייתי קונה פולו GTI, הייתי קונה את הFR, נוסע על הרכב שנה, ואז מוכר ב160K...או מחזיר בטרייד אין ולוקח את הפולו, זה רווח בטוח! לא מבין איך צ'מפיון פוגעים ככה בלקוחות שלהם. מה יעשה אדם שרוצה למכור סיאט לאון FR??

פורסם
תשמעו, אם לא הייתי קונה פולו GTI, הייתי קונה את הFR, נוסע על הרכב שנה, ואז מוכר ב160K...או מחזיר בטרייד אין ולוקח את הפולו, זה רווח בטוח! לא מבין איך צ'מפיון פוגעים ככה בלקוחות שלהם. מה יעשה אדם שרוצה למכור סיאט לאון FR??

תמשיך לחלום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של לאון אפאר, רואים שאין לך מושג.

עזוב לרגע את המבצעים, קשה מאוד למכור רכב כזה גם שהוא שמור מאוד! מניסיון!

דבר שני, מה אתה חושב ששנה הבאה לא יהיו מבצעים?

שנה הבאה אתה תנסה למכור אותו ב135 ואם יהיה לך מזל...

פורסם
בתור בעלים לשעבר של לאון אפאר, רואים שאין לך מושג.

עזוב לרגע את המבצעים, קשה מאוד למכור רכב כזה גם שהוא שמור מאוד! מניסיון!

דבר שני, מה אתה חושב ששנה הבאה לא יהיו מבצעים?

שנה הבאה אתה תנסה למכור אותו ב135 ואם יהיה לך מזל...

האמן לי שאני יודע ומכיר, הייתה לי בעיה דומה עם גולף היילין, ובכל מקרה ציינתי שאפשר להחזיר את הרכב בטרייד אין, מבצעים? אז צ'מפיון נותנים עסקה של רכב חדש תמורת הישן בטרייד אין במחיר של 5% מתחת למחירון בטרייד אין, תתבין לבד שאפשר להרוויח

פורסם

כי באמת הם לא יראו במחשב כמה שילמת על ה- FR שהיית קונה...

שלא לדבר על זה שה- 5% שאתה מדבר עליו משתנה לפי הרכב שאתה מוכר ולפי הרכב שאתה קונה, וכמובן משפיע על הנחה אפשרית מהרכב החדש...

אין מתנות חינם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...