Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Camaro ZL1 2012 ברינג

duki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה של שברולט לGT500.

המנוע זה אותו אחד שמורכב על הקאדילק CTS-V עם 580 כ"ס וסיבוב ברינג בזמן של 7:41:27, 3 מאיות השניה יותר מפורש 911 טורבו S, ושניה ו-25 מאיות יותר מהפורד GT.

כל העסקה תעלה לכם 47 אל"ד.

http://www.youtube.com/watch?v=8mhjGERugh0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב, מישהו יכל להסביר לי מה זה העיגול באמצע המפה בצד ימין? הבנתי שזה קשור ליציבות הרכב, אבל לא בידיוק הצלחתי לקשר את זה ליעילות ולמציאות במוחי הקטן :oops:

פורסם

אני לא מאמין שמחקו לי את התגובה שכתבתי כאן,

ועוד בסיבת "אי סימני פיסוק" + תוספת אזהרה כי כתבתי שהסרטון יפה ותשובה לגבי המד האמצעי של האחיזה של הרכב.

המשפט שכתבתי לא היה צריך סימני פיסוק, זה ללא שגיאות כתיב ובכתב רציף.

גם כן מורים לעברית נהיו כאן.

הוריד לי את החשק להעלות דעות אישיות, אז זה לא יקרה יותר.

נ.ב הסרטון הנ"ל יפה, ותודה על השיתוף.

בברכה,

Opel Adam S 2017

פורסם

העיגול מסמן את כוחות הG שמופעלים על הרכב,אפשר לראאות שלפני סיבוב הוא מתחיל בבלימה מלאה וחזקה וככל שהוא מתקרב לסיבוב הבלימה הולכת ופוחתת עד לאיפקס ומשם הוא מתחיל להאיץ.

בסופו של דבר-העברת משקל.

פורסם

אחלה של רכב,איך הוא כזה יציב במסלול אין לי מושג הייתי בטוח שהקאמרו האלה זורקות בסיבובים וזה ממש לא קורה,

ועוד הוציאה זמן טוב משל 911.

הוא לחץ בסיבובים והוא על סל"ד ממש גבוה,איך האוטו לא זרק? בטח הכניסו בו הרבה מחשב להתאים למסלולים,

אחלה סרטון :-)

פורסם
אחלה של רכב,איך הוא כזה יציב במסלול אין לי מושג הייתי בטוח שהקאמרו האלה זורקות בסיבובים וזה ממש לא קורה,

ועוד הוציאה זמן טוב משל 911.

הוא לחץ בסיבובים והוא על סל"ד ממש גבוה,איך האוטו לא זרק? בטח הכניסו בו הרבה מחשב להתאים למסלולים,

אחלה סרטון :-)

קודם כל, זה לא "הקאמרו האלה", זו גרסה חדשה ו(מסתבר ש)מאוד משופרת. אין קשר מיידי בין הסל"ד לבין "זריקה" של האוטו, וממילא האוטו לא זורק בעצמו אלא צורת הנהיגה משפיעה על מידת ההחלקה. מדובר מן הסתם בנהג מאוד מוכשר שמכיר את הרינג היטב, וברכב שעבר הרבה מאוד שעות כיול על הרינג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...