רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/439/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%92%D7%95-%E2%80%93-%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94 http://www.auto.cz/skoda-mini-citigo-z-bratislavy-61986 אותו האוטו - באריזה מעט שונה. יהיה נחמד לראות את שתיהן נמכרות כאן, בעיקר אם תג המחיר יהיה אטרקטיבי במיוחד.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 723 צפיות
אולי כבר שמו את זה פה אבל לא מצאתי. אם כבר שמו אז מצטער שפתחתי שרשור חדש. אבל אם לא, אז: מי לדעתכם תהיה מכונית השנה?
הודעה אחרונה מאת jpex, -
- 2 תגובות
- 934 צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש להשכיר רכב בקליפורניה. לאחר ששוטטתי במספר אתר מצאתי שהכי זול להזמין דרך אתר הרץ בריטניה - hertz.co.uk. אבל, בעמוד שצריך להכניס את הכתובת למשלוח לא ניתן לשנות את שם המדינה למדינה אחרת מלבד בריטניה. האם יש למישהו ניסיון בהזמנה דרך אתר זה? האם בכל זאת ניתן להזמין? תודה מראש, ברק
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Mazda 323F 1992 1600 ידנית. מישהו אולי יודע נתונים על צריכת דלק?
הודעה אחרונה מאת eelico, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תהיה קצרה (בעצם טיפה ארוכה) ל'פתרון הסופי' של המדינה לגבי כל העניין שנקרא תחבורה בארץ. כל מה שנרשם פה הוא לא עובדה אלא דעות אישיות שמבוססות על נסיון אישי לרוב. 1. ליסינג. איך תעשיית הרמאות הזו, בהסוואה של עזרה לאנשים שלא יכולים לקנות רכבים "חדשים" (אפשר לחשוב שהמצב שהם מגיעים נקרא חדש), הפכה לדבר הבא בכל מה שקשור לרכישת רכב? עם כל ההוכחות שהוצגו לעם בין אם בתכניות בפריים טיים לבין כתבות בחדשות ערוץ 2 לבין מאמרים במגזיני רכב מנייר או באינטרנט, איך זה יכול להיות שהתעשייה הזו עדיין מתקפדת באותה צורה מביכה שתמיד תיפקדה, והיא עדיין חוקית? איך יכול להיות שהעסק רק פורח? האם הציבור אשם בטיפשותו או שפשוט השילוב שבין הרצון לאוטו לבין זה שדוחפים לצרכן הממוצע חרא לפה בציפוי …
הודעה אחרונה מאת VinnyX, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לגולף 30 כוחות סוס יותר אבל הפולו קלה יותר ולכן שתיהם עושות 6.9 מ 0 ל 100. למרות זאת, נאמר לי שבנהיגה בגולף ישנה תחושת כוח גדולה יותר מבפולו. האם זה נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום השבוע הרכב שלי אמור להגיע לנמל אשדוד. מהו התהליך לשיחרור/קבלת הרכב, כולל מכס ביטוחים למינהם וכד'? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nash_Bridges, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מידי בוקר של שבת בסביבות 6 בבוקר אני עושה את דרכי לעבודה הנסיעה היא על כביש בין עירוני מהיר (מהירות מותרת 90 קמ"ש) שלא לדבר על קבוצת רוכבים שחוסמת נתיב שלם ומאחוריהים מזדחל רכב ליסינג עם צ'אקאלאקה צהובה, זה עוד בסדר עוקפים משמאל ומנסים להיצמד כמה שיותר לשול השמאלי. התופעה שמואד מציקה לי שרוכבי כביש ככל הנראה רואים את עצמם מעל החוק ומרשים לעצמם לעבור צמתים בין עירוניות באדום. היום במרחק של 30 מטר מהצומת כאשר לי יש ירוק מלא אני רואה רוכב אופניים חוצפן מחליט לחצות את הצומת באדום. האטתי מייד ונתתי לו לעבור. רכבתי לא מעט שנים אל אופני שטח ויצא לי לא פעם לחצות צמתים או כביש מהירים אבל תמיד עשיתי את זה בזהירות וכאשר הכביש פנוי. אין לי מה להגיד פשוט כל העניין עם הרוכבי …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
פריסת מצלמות המהירות נמשכת (כתבה מגלובס, לדוגמה) ולאחר שנסעתי היום על כביש החוף ועברתי בדרכי את אחת מהמצלמות, על 120 קמ"ש כמו שאר התנועה, עלו כמה מחשבות בראשי. אני מניח שחלקן לא מקוריות, אבל עדיין - צריך לדבר על זה, לא? ראשית, צריך לפנות לבית המשפט בבקשה להזיז מצלמות ממקומות בעלי סיכון נמוך לתאונה לכבישים או אזורים אדומים. הרי המטרה המוצהרת של המשטרה היא להקטין את כמות התאונות וההרוגים - אם זה אכן כך, שישימו מצלמות איפה שיש הרבה תאונות. צריך לחייב את המשטרה לשים שילוט לפני כל מצלמת מהירות, המדגיש את המהירות המינימלית בה היא מצלמת. למשל אם בכביש מסוים מותר לנסוע 100, המצלמה מצלמת נניח מ-120. זה יכול למנוע מצבים מסוכנים של בלימות פתאומיות לפני מצלמה (כמו שחוויתי ה…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 648 צפיות
אהלן חברה יש לי שאלה. למה אנו לא נוהגים כמו באירופה שם פרמיית הביטוח עולה ברגע שמקבלים קנס על עבירת תנועה? אני יודע למשל שבאיטליה ברגע שאתה נתפס נוהג תחת השפעת אלכוהול מחיר הביטוח שלך עולה. הדבר יכול להוזיל את הביטוח לנהגים הטובים ומנגד להוריד נהגים שמקומם לא בכביש. כמו כן להגביר את המודעות ואכיפה.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבנתי שברוב הרכבים הסטנדרטיים כיום יש 4, וישנם כמה עם 8 (מנועי I-DSI לדוגמא כמו שיש בג'אז), מה זה בעצם נותן לעומת 4 מצתים? הרי חייבת להיות סיבה כלשהי שתגרום להכפיל את מספרם.
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני לא בטוח שאני במקום הנכון לשאלה זו. בערב החג אני נוסע מאיזור מרכז לצפון(עכו) בדרך כלל בכניסה לזכרון/יקנעם אני פונה מכביש 2 בפניה הזאת נוסע שם עד יגור, פונה ימינה עד סומך ונכנס לקריות... יצא לי לאחרונה לנסוע מס פעמים דרך חיפה/ציק פוסט ואז עולה לכביש הקריות(מנהרות הכרמל נסעתי פעם אחת אך לא אשלם על זה שוב כסף..) בנוסף כיום אין צומת סומך אלא זה מחלף, הכביש מהיר ומגיע בסופו לצומת אחיהוד. חשבתי לנסוע ישר בסומך עד לאחיהוד ואז שם שמאלה בכביש 85 עד לעכו. וכאן השאלה, האם יש מי שיכול לענות מה הדרך הכי טובה הכי קלה והכי מהירה? לא רק שאני מוגבל בקילומטרים(רכב מושכר) אני מעוניין בנסיעה הכי חלקה ונוחה בחלק הזה של הכביש.(חיפה והקריות מלאים ברמזורים,וכבישים עמוסים.…
הודעה אחרונה מאת hhorn1, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום קיבלתי מכתב "מדרך ארץ "על הסתרת מספר הרכב על ידי הרצועות של המנשא.הם מזהים רכבים עלידי מספר אחורי .החובה זה להרכיב מספר של משרד הרישוי או אפשרי מקרטון .מה פחות מפריע לעין של משטרת התנועה.
הודעה אחרונה מאת נטלוזי, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יציג את המכונית החדשה שלו ב 10 באוקטובר. זה מפורסם בכל האתרים אבל אף אחד לא יודע על מה מדובר. http://www.vygor.it/
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.autoblog.it/post/35615/peugeot-4008 http://www.autoblog.it/post/35617/citroen-c4-aircross ג'יפונים חדשים של פיג'ו סיטרואן
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעניין אותי מה דעתכם בעניין הזוכה.
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
- 1 תגובות
- 656 צפיות
שלום, רציתי לדעת מהו גודל המנוע המדויק של אימפרזה 1.5L, מהיא כמות הסמ"ק המדויקת שרשומה ברשיון הרכב?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם עוד קיימים מפגשים מאחורי אצטדיון רמת גן? ידוע לי על המפגשים בנוקיה אבל מעניין לדעת האם קורה שקובעים מפגשים ברמת גן
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. במוחי עלתה שאלה תיאורטית, אשמח אם תעזרו לי לענות עליה. האם צריכת הדלק תהיה שווה בנסיעה של ק"מ אחד בעלייה, ק"מ אחד בירידה לבין נסיעה של 2 ק"מ במישור? (בהנחה שהמהירות היא קבועה ולא משתנה בין שתי הנסיעות, וכמובן בהנחה ששתי המדידות נערכות על אותה המכונית). שנה טובה לכולם.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום היום קיבלנו את האוקטביה בשעה טובה, במוסך בנתניה. היא הייתה נקייה ואפילו הגיע איתה בקרת שיוט שלא היה רשום בקטלוג. לגבי החיישני רוורס ראינו את אלה מוצעים על המדף למכירה במוסך והזמנו, למרות שעלו 600 ש"ח אבל היינו בראש שקט כי הם בצבע הרכב ולא פוגעים באחריות. ששאלתי את בעל המוסך של איזה יצרן זה, הוא אמר:"זה משהו בליגה לא זבל טייוואני" הלכתי לראות את האריזה וראיתי שזה באמת לא זבל טייואני אלה "סיני" לא נורא העיקר שיש עליה אחריות וזה לא פוגע באחריות של האוטו. יש נקודה אחד שלילית שאני צריך לציין. הוזמן במקור דיבורית בלוטוס בורי 9056 אכן קיבלנו אותה אבל לא היה שום חוברת הדרכה ולא תעודה אכריות אפילו בעל המוסך לא ידע איך מתפעלים אותה ואמר "לא יודע אתם הזמנתם את זה" והוא ש…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פורש 911 2012 נחשפת עם תיבת הילוכים ידנית עם 7 הילוכים!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7eNAUihkOR0
הודעה אחרונה מאת omer2003, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוא גדול, שחור, עולה 360 אלף ש"ח ואיכשהו הוא קשור לירק המוזר הזה ששמו במיה. אלירן יצא לטיול של סוף שבוע עם ניסאן מוראנו, קרוסאובר יוקרתי עם סמל עממי, עיצוב ייחודי ומנוע בנזין גדול. בשטח הוא לא ממש הרשים, בכביש המהיר הוא כבר הרגיש הרבה יותר טוב. מבחן דרך לניסאן מוראנו
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נסעתי אתמול להיפגש עם חברים בהרצליה, עליתי על כביש 5 , רגע לפני הגשר שמחבר בין מחלף קאסם לכיוון מערב ראיתי מצד ימין ניידת משטרה וניידת אמבולנס (כנראה שהיה במקום תאונה). הרכב שמקדימה, באמת שבלי סיבה החליט לעצור ולהסתכל. עכשיו שתבינו את הסיטואציה, התנועה בכביש זורמת על מהירות של מאה קמ"ש, פתאום קם לו האדון הזה ופשוט עצר. אני קולט את זה פתאום ומבין בשניה שאם אני לא חותך נתיב אני הולך להיכנס בו , המרחק ביני לבינו לא אפשר לי לעצור בבטחה גם. הבאתי ברקס רציני שמעתי את הצמיגים מחליקים קצת , חתכתי את ההגה ועברתי נתיב. במרחק בין זה לבין הסיטואציה שהייתי נכנס בו היה מרחק קטן מאוד, הרבה יותר קטן משניה. וזה לא קשור ללשמור מרחק או לא, זה לא קשור לערנות. קיבינימט! …
הודעה אחרונה מאת Miraz, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 731 צפיות
שלום, מהי הדרך היעילה והטובה ביותר להתגונן מפני גלאי מהירות (כולל המכמונות החדשות)? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
תכירו , זוהי משטרת ישראל כביכול שומרת על החוקים , על הסדר ו..לפעמים לא ממש בא לה להיות בסדר ולפעול לפי חוק. אחרי טיול ספונטני , ביום ראש השנה , פגשה אותנו ניידת. השוטרים , ללא תגי שם , ללא ייצוג תעודת שוטר , לא מדוגמים ובנוסף לכך מתחכמים. צפו בפעילות עויינת של משטרת ישראל. -SX57qdxKYw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי אוודי A6 נפח מנוע 2.4 שנה 2003 רציתי לדעת איזה לחץ אוויר צריך להיות בגלגלים האחורים ואיזה בקדמים תודה רבה גיא
הודעה אחרונה מאת GUY4322, -
למרות שנתקלתי באשכול דומה בעבר התקשיתי למצוא אותו דרך "חיפוש", מחר בע"ה אני הולך למוסך של קמור בפתח תקווה לאסוף את החברה החדשה שלי, ורציתי לקבל אולי טיפ או שניים שיעזרו לי לא ליפול על שטויות קטנות, כבר שמעתי על חברים ששילמו על שירוקו 200 אלף ובחניית ביתם גילו שיש מכה בגאנט, היו פה עוד כמה סיפורים מעצבנים בפורום ואשמח אם אוכל להמנע ממצב דומה, אז מעבר לטיפ הבסיסי של לבדוק את הרכב ב10 עיניים לפני שאני חותם על קבלתו, יש עוד טיפים שתוכלו לתת לי?
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם יש מישהו שהתנסה ברכב זה? אולי אחד מאנשי אלביט, שם לפי השמועה יש הרבה אוריסים היברידים. אני מעוניין לשמוע חוות דעת מבוססת על ניסיון אמיתי כי אני שוקל לקנות כזאת כאשר יתחילו למכור אותה לציבור. מעוניין לשמוע במיוחד על נוחות הנסיעה, רעש מנוע / כביש, צריכת דלק בתנאי נסיעה ישראלים.
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
זיהוי סוג רכב
מאת eli3-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצ הלדעת איזה רכב מופיע בתמונה ואני לא מוצא הוא נראה כלכך מוכר אבל לא עולה לי איזה סוג הוא אפילו.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 90 אורחים (הצג רשימה מלאה)