Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי assaf.y או אולי talraz יוכלו להסביר למה רוכב האופניים אמר שהוא "בנס פה"?

שומעים אותו אומר שאישה שרכבה איתו "בנס היא חיה". שומעים את זה בדיוק ברגע שבו שוטר מגב מעיף את הפלאפון.דקה06:11 והלאה. מה עשיתם שם?

למעט ההתנהגות של שוטר מגב שהעיף את הטלפון, אני לא ראיתי שום בעיה עם השוטרים בסרטון.

מה שכן ההתנהגות שלכם כלפי השוטרים היתה לא מכובדת בכלל.

בנוסף בדקה 02:13 רואים את נהג האיביזה השחורה נועל סוג של כפכפים?!

ככה נוהגים?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטעות היותר גדולה שאני רואה (כמתנדב וכשיעור לעתיד ) מצד השוטר היא שלא הזמין ,מיד כשראה עם מי וכמה מהם יש לו עסק,ואנדורה מלאה יסמניקים בשחור. זה מה שאומרים כל הזמן לנו, המתנדבים הזקנים,לעשות בהתחלת מקרים כאלה.

אלה מדברים יותר אמריקאית. כמו שמתאים כאן.

פורסם

לא מבין אתכם.

כל אחד כאן התנהג כמו גיבור גדול ומתעסק אם לשוטר יש כובע או אין כובע. שמתם זין על השוטרים האלו וזלזלתם חבל על הזמן.

לא מצדיק את המגבניק הזה בשום צורה אבל במקום להתנהג כמו בני אדם פשוט ניסיתם לעשות מהם צחוק. חבל.

פורסם
ערס?

לפני שאני תובע אותך על הוצאת דיבה, כדי שתתחיל לחשוב טוב טוב לפני שאתה מדבר/כותב/מגיב!

גם התגובה שלך הזאת היא סוג של ערסיות\"בריונות וירטואלית"....

אם אתה רוצה לסתור את זה שמישהו כינה אתכם בכלליות כ"ערסים" רצוי שלא תתנהג כמו איזה עבריין מקלדת שאנשים צריכים לפחד מה להגיד לו.

יצאת פה ערס (ואם בא לך לתבוע אותי- לך על זה גבר).

לעניין הסרטון, אני דווקא לא חושב שבעלי המכוניות שם התנהגו כמו ערסים, כן התנהגו בחלק מהמקרים כמו ילדים ("מדים כמו של איקאה" ועוד כל מיני פניני חוכמה) ואני דווקא כן חושב שיש כאן כמה בעיות עם תפקוד המשטרה:

1.שוטר סירב להציג תעודה בטענה ש"אין לי".

2.שוטר אחר העיף למישהו שם פלאפון מהיד.

3.שוטר שהיה עד לאותו אירוע ועמד מטר משם מכחיש שהוא ראה משהו.

יכול להיות שבעלי הרכבים לא היו תמימים ואני נוטה לשער שהיתה שם נהיגה "לא בהכרח חוקית" (וספרו את סיפורי ה"אנחנו בטיול קברי צדיקים" למישהו אחר שלא מכיר את הטיולים האלה) אבל זה עדיין לא הצדקה להתנהגות השוטרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צפיתי בסרטון בעניין רב. פייר, לא הבנתי על מה המהומה.

על הפתגם "יחס גורר יחס" כבר שמעתם? מהרגע הראשון של הסרטון היה ברור שאתם מנסים להיכנס לסיטואציה מעמדה כוחנית, עמדה שאחרים כינו כאן "התנהגות של ערס". אז מה הפלא שגם השוטרים התנהגו כפי שהתנהגו? מה הפלא שלקחו את הרישיונות שלכם ונסעו כשאתם קופצים להם על הניידת ולא מאפשרים להם לבדוק את הרישיונות שלכם כמו שצריך?

בואו לא נהיה תמימים, לא הגעתם לכביש הזה בשיירה גדולה ומכובדת של מכוניות ספורטיביות כדי לנהוג כחוק. תפסו אתכם עוברים על החוק, במקום להתנהג כמו גברים ולקבל את הדין על העברה שעשיתם החלטתם לגרור את העניין לפסים לא נעימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פשוט ערסים מצויים, במקום לשבת ברכב ולתת לשוטר לעשות את העבודה שלו, שאגב לא בטוח שהיה עושה משהוא,

יצאתם, התחלתם להדביק להם את המצלמה לתחת, התגרתם בשוטרים ועוד אתם מצפים שהם יתנהגו כמו רובוטים?

פחח. אני לא הייתי רגוע כמו השוטרים האלה.

פורסם

כל פעם שעוצר אותי שוטר,אני פותח בערב טוב, בוקר טוב, צהריים טובים אדוני השוטר. מגיש רשיונות מנמיך מוזיקה ומחכה בסבלנות. בד"כ מציג עם רשיון הנהיגה חוגר מילואים והטיפול נעשה מהיר ובד"כ לא נשיפון ולא נעליים למרות שמעולם לא שתיתי ונהגתי.

אדיבות וסבלנות יכלה לסיים את הסיפור הזה בצורה אחרת בלי כל הצעקות האלה שהזכירו לי את החבר'ה שחוטפים מכות רצח מהיס"מ בנמל בימי חמישי אחרי שלא הכניסו אותם למועדון והחליטו שהם שוברים פינלנדיה בפתח המועדון ורצים לסגור חשבון עם הסלקטור.

רק אם עשיתם משהו לא בסדר היה את המקום להשתולל ולהתפרע אחרת הכל היה צריך להעשות על מי מנוחות ובצורה מהירה.

התרבות הישראלית של ישר לרוץ ולנגח כל אחד שאומר פיפס משחיתה כל ערך והורסת את הפנים שלנו בארץ ובחו"ל.

כמו ללחוץ עם אגזוז פתוח בשכונת מגורים או לשמוע מוזיקה בפול ווליום ולהתפלא שאח"כ עוצרים אותך. חבר'ה מנמיכים פרופיל וזה הכל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אני כמעט בטוח שהמגאן RS החדשה ממעלה אדומים , אם זה הוא אז זאת לא הפעם הראשונה שהוא נהוג בצורה "זהירה" :roll:

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא מכיר אף מגאן RS במעלה, אחרת הייתי כבר מזיל עליה ריר...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
תכירו , זוהי משטרת ישראל כביכול שומרת על החוקים , על הסדר ו..לפעמים לא ממש בא לה להיות בסדר ולפעול לפי חוק.

אחרי טיול ספונטני , ביום ראש השנה , פגשה אותנו ניידת.

השוטרים , ללא תגי שם , ללא ייצוג תעודת שוטר , לא מדוגמים ובנוסף לכך מתחכמים.

צפו בפעילות עויינת של משטרת ישראל.

-SX57qdxKYw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ת'אמת היו בסדר מלבד לעובדה שלא הזדהו באופן ברור. תכלס הייתה התנהגות ערסית טיפוסית של הציבור והשוטרים עצמם לא היו עוינים בשום צורה...סתם לא התנהגו בלבביות. בהתחשב בציבור שהיה מולם והרכבים..כנראה קפץ להם חשד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...