Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבורת צבועים מגעילים,

בחרתם לשמוע מה שרציתם, כל "אמירות הזלזול" לא נאמרו ליד השוטרים, ולא היו אמורים "לעצבן אותם" אם רצו לצחוק עליהם בינהם לאף אחד לא אמורה להיות בעיה עם זה.

שומעים בתחילת השיחה שהנהג עוצר את חברו שמבקש את תעודת השוטר ובזמן הבקשה אומר לו " עזוב אותו דיי דיי נו, " מה אתה מה קרה"

זה רק אני או שהשוטר מפצח גרעינים ב 1:39 ..... ?????

אפילו הבחור ה"עצבני" אומר לשוטר "שנה טובה.... חג שמח...." וגם זה בבונים בשבילכם?

נראה אותכם לא מתעצבנים שבזמן שתדברו לשוטר והוא יתן בגז ויברח לכם עם הרשיונות בלי לומר לכם מה הסיבה האמיתי שעצר אותם. או שיגידו לכם " אם אני ארצה אני יבוא לך בלי חגורה"

אפשר להבין מאיפה מגיעים העצבים....

האדם שהעיף את המצלמה מהיד של הבחור הוא בעצמו מגבניק. ומה היתה תגובתו? " אני בנס" בנס פה תראה את האישה הזאת, בנס היא חיה" נכנס לאוטו ובורח מהמקום.

אפילו השוטרת אומרת "מה זה, לאיפה הוא נוסע" ואף-אחד-לא-עושה-כלום.

ולאחר מכן השוטר שנראה "אחראי על הפעולה" טוען שלא ראה מה קרה!!!!!!!! ואתם אומרים שהם בבונים ערסים ועבריינים? יא חבורות צבועים

יוסי פרנקוס אתה תותח.

קו---------------------------------------

פורסם

לי ניראה שהוא דיבר בקשר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הייתם נוהגים לפי המשפט "התנהג לאחרים כפי שהיית רוצה שיתנהגו אליך" לא הייתם מקבלים יחס כזה.

נקודה למחשבה: כשהשוטר בתחילת הסרטון ביקש תעודות איך הגיב הבחור שהתפרץ? "מה תעודות, למה אני עבריין?!"

כבר מהתחלה רואים שבאתם בגישה ישראלית ערסית טיפוסית. ביקשו ממך תעודות, לא להתחיל להתפלסף.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
"רגע, נו, שניה!"

"נשמה שלי, רגע!"

"רגע, מותק שלי"

"יש לו רבע שעה להגיע הנה (לבוחן)" (אולטימטום לשוטרים? ברצינות?) :roll:

לצחוק לשוטר בפנים ולהריץ צחוקים על העבודה שלו אלו לא אמירות של כבוד לשוטר, אלא אמירות של זלזול שמראות איך אתם רואים את המשטרה.

עשיתם כל טעות אפשרית ביחס לשוטרים.

הצורה שהתחלתם איתם כבר הייתה דבילית.

"אפשר לראות את התעודת שוטר שלך? ?:shock:

ככה מתחילים שיחה עם שוטר?

ככה אתה רק מראה לו שאתה מחפש לדפוק אותו. ברגע שככה התחלת, הוא כבר עם אנטי כלפיך (ויש לו סיבה!)

ואם הייתם בכל מדינה מתוקנת, ברגע שאתה מתחיל לצעוק על השוטרת ולהעיף את הידיים שלך ככה, היית מקבל שוקר חשמלי לצלעות עד שאתה משתין במכנסיים ואז כמה אלות לפנים.

אני הייתי מכניס אתכם ללילה מעצר על התחצפות כזו לשוטרים.

מה זה המשפט הזה "מי אתם בכלל"?

יש סמכות למדינה שנתנה את המונופול על אלימות למשטרה, וברגע שאתה לא מבין את זה, סביר להניח שאתה עושה מה שבראש שלך, תוך שאתה שם זין על כולם.

תשמעו, אני הייתי בכמה טיולים עם רכבים ספורטיביים, וישנה הסכמה לא מילולית, שברגע ששוטר עוצר אותך, אתה מוריד את הראש, משחק אותה "ילד טוב" ואז אפילו אם הוא דפק לך דו"ח לא לעניין, אתה עדיין אומר להתראות עם "יום טוב, המשך משמרת נעימה" או כל דבר בסגנון.

אחרי זה אתה מערער ומטפל בזה, אבל לא צועקים על שוטרים.

יחס גורר יחס!

אגב, אני מכיר כמה מהרכבים האלו *כחכוך בגרון* הAX *כחכוך בגרון* ויודע מה יש להם מתחת למכסה מנוע, אז אל תיתממו לי ותגידו שאתם לא עבריינים.

הורדתי את הסרטון למחשב שלי, למקרה שתהיה פה פעולה משפטית כלשהי ויבואו בטענות למי שכותב פה בשרשור.

(אני אמחוק אותו באיזשהו רגע, אבל בינתיים זה סתם מצחיק להראות לחברים איך אתם מתפרעים וצועקים על שוטרים)

לסיכום: יצאתם פיתה!

(ולצערי אתם רק תתעצבנו עלי ועל כל מי שסותר אתכם, כי אתם גאים מדי בשביל להבין מה כבר עשיתם. עברתם עבירה? תאכלו את זה כמו ילדים גדולים).

+100

אני משכונע שאין פה אחד שלא שנוטר טינה עמוקה לשוטרי מתנ״ע אבל במקרה הזה פשוט רואים את הישראלי המכוער!

ממש אם אני לא אגי בחזרה אני יוצא אפס ומשחק של אני גבר ועושה רעש.

בנושא של ההשוואות אשכנזים מול ספרדים ממש עצוב כי אפילו ילדים בני 10 כבר מדברים ככה וזה עבר את המצב של ביטוי! ואלה הפנים של המדינה, כל אחד מפחד לצאת פראייר אז הוא מראה ״מה הוא שווה״.

ולא לא כולנו שמצודדים בשוטרים אשכנזים, פשוט יש צורת התנהגות ובזה המדינה שלנו תקועה על הילוך רוורס!

פורסם

לא פעם ולא פעמיים הייתי ענעצרתי בעצמי רק בגלל שנסעתי ברכב ספורטיבי.

בלפחות פעמיים השוטרים זרקו הערות על חומרים אסורים ברכב.

פעם אחת עוכבתי ל3 שעות כי ראיתי שרכב התהפך וניגדתי לסייע לנהג ופתאום הגיע שוטר שקבע שהיתחרתי איתו.

עוצרים אותי, לפחות שיגידו על מה.

ישנה רדיפה מאוד ברורה אחר נהגים עם רכבים ספורטיביים.

אומנם החבר'ה בסרטון לא היו מנומסים אך השוטרים פשוט היו מתחת לכל ביקורת ומהם מצופה לנהוג בממלכתיות.

לא מבין את רב המגיבים- נסו לעמוד חסרי אונים מל "כח החוק" שמורכב מכמה לובדי מדים שלא סיימו כיתה ט'.

או יותר גרוע- מתנדבים שאכלו כפות בבית הספר כל הזמן או שלא מקיימים יחסי מין בצורה סדירה (עם עצמם זה לא נחשב).

בקיצור, ממליץ לכולם להגיב באיפוק ללובשי המדים וכמובן בנימוס אך מבין את התסכול של מצלמי הסרטון.

שנה טובה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כנראה שכל מי שהגיב פה, עדיין לא הבין שהשוטרים לא עצרו אף אחד מהרכבים שהיו איתנו על סמך עבירה שהם ראו שביצענו!!

עצרו אותנו על זה שמישהו אמר, שכביכול ראה שעשינו משהו, (ואדון לאון/טולדו לבנה אני ראיתי אותך נוסע בקלות ראש לא מזמן, אל דאגה תלונה הועברה לתחנת המשטרה הקרובה ואני בטוח שהם יטפלו זאת בקרוב).

ואני רוצה לראות מישהו מכם יפי הנפש פה שהדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות זה לשבת אחרי מסך ומקלדת ולשרבב שטויות. כשהם רואים חבר שלהם מותקף ע״י שוטר, שאמור להגן על האזרח, על זה שהחזיק את הפלאפון שלו,

ובתור הבחור ששאל למה הוא עשה את זה, אז בתור תשובה אני מקבל ; ״לך ת*דיין!״

אני רוצה לראות אותכם (!!) שומרים על איפוק! אני הייתי בשוק טוטאלי מהתגובה הלא הולמת הזאת מאיש ציבור, וזה מה שגרם להתפרצות הזאת ממני.

אתם יכולים לשאול את כל סובבי עלי ותראו מה הם יענו לכם.

ואם כולכם תנקו את האוזניים שלכם ותקשיבו לסירטון, אני איחלתי לשוטר שטען שיש גראס ברכב ,שנה טובה וחג שמח עוד לפני שהוא פנה אלינו.  

פורסם

כל אחד נהיה לי פה סנגור של השני, אתם יכולים להמשיך לשלול, לעשות מה בראש שלכם.

הרי אתם אילו שלא מזדהים עם רכבים ספורטיבים ומשופרים, אלא ראש בקיר, מקימים מועדון, אספתם פיאט אונו, פיאט פונטו 95 בלי הגה כח 1400 במקסימום, או איזה מועדון מאזדה שרוב הרכבים שם מאזדה 3-6 323F בעלת ג'נט 13" ולא יותר מזה וחושבים את עצמכם אנשי עולם ומלואו, המתמצאים בחוק ספורט מוטורי (עלק).

צאו מהבית בחגים, בשבתות לנהוג, להתרענן, להסיק את עצמך בשעות הבוקר המוקדמות שעוד הציפורים לא התעוררו ושעדיין חשוך.

עצם כל הנהיגה כאן היא בשעות המוקדמות שאין נפש חיה על הכביש והנהיגה מסתיימת גג שבגג בשעה 7 בבוקר כאשר אנו יוצאים ב5-6 בבוקר.

אז תפסיקו להיות אתם עלובי נפש, לחזק דיברי שוטר (ואני מנייאק אם אחד כזה היה מתלבש על אחד מכם כשאתם נוסעים ברכב ספורט שעוד הפורק לא הצליח להוציא חלקיק אוויר) ואז ניראה אותכם כיצד אתם מגיבים וכיצד אתם מתחילים להתנהג על השאלה הראשונה כאשר אתה פונה לשוטר ומבקש ממנו תעודת שוטר והוא עונה לך בזילזול.

תחילת הסרטון ניתן ליראות שה"יחס גורר יחס" מאיפה הוא התחיל, שוטר זילזל, הצילומים בהתאם נמשכו בכדי לצלם עוד פדיחות של השוטר שעל הדרך הוא עשה ויעשה.

אנחנו חיים במדינת ישראל אל תשכחו, על כל בורג, על כל מוט מייצב, על כל כיסא שהורד מהרכב על מנת להפחית משקל של הרכב ושהוא יתנהג בהתאם יורידו לך את הרכב, יזמנו אותך לחקירה או כל דבר אחר שיעשו.

כל הלייצנים פה שרושמים את הדעות של עצמם, קודם כל תתחילו להתעניין מה זה רכבים ספורטיבים ולא סובארו DL שבדרך כלל אתם רגילים לדון על כאילו נושאים כאן בפורום.

פורסם
כל אחד נהיה לי פה סנגור של השני, אתם יכולים להמשיך לשלול, לעשות מא בראש שלכם.

הרי אתם אילו שלא מזדהים עם רכבים ספורטיבים ומשופרים, אלא ראש בקיר, מקימים מועדון, אספתם פיאט אונו, פיאט פונטו 95 בלי הגה כח 1400 במקסימום, או איזה מועדון מאזדה שרוב הרכבים שם מאזדה 3-6 323F בעלת ג'נט 13" ולא יותר מזה וחושבים את עצמכם אנשי עולם ומלואו, המתמצאים בחוק ספורט מוטורי (עלק).

צאו מהבית בחגים, בשבתות לנהוג, להתרענן, להסיק את עצמך בשעות הבוקר המוקדמות שעוד הציפורים לא התעוררו ושעדיין חשוך.

עצם כל הנהיגה כאן היא בשעות המוקדמות שאין נפש חיה על הכביש והנהיגה מסתיימת גג שבגג בשעה 7 בבוקר כאשר אנו יוצאים ב5-6 בבוקר.

אז תפסיקו להיות אתם עלובי נפש, לחזק דיברי שוטר (ואני מנייאק אם אחד כזה היה מתלבש על אחד מכם כשאתם נוסעים ברכב ספורט שעוד הפורק לא הצליח להוציא חלקיק אוויר) ואז ניראה אותכם כיצד אתם מגיבים וכיצד אתם מתחילים להתנהג על השאלה הראשונה כאשר אתה פונה לשוטר ומבקש ממנו תעודת שוטר והוא עונה לך בזילזול.

תחילת הסרטון ניתן ליראות שה"יחס גורר יחס" מאיפה הוא התחיל, שוטר זילזל, הצילומים בהתאם נמשכו בכדי לצלם עוד פדיחות של השוטר שעל הדרך הוא עשה ויעשה.

אנחנו חיים במדינת ישראל אל תשכחו, על כל בורג, על כל מוט מייצב, על כל כיסא שהורד מהרכב על מנת להפחית משקל של הרכב ושהוא יתנהג בהתאם יורידו לך את הרכב, יזמנו אותך לחקירה או כל דבר אחר שיעשו.

כל הלייצנים פה שרושמים את הדעות של עצמם, קודם כל תתחילו להתעניין מה זה רכבים ספורטיבים ולא סובארו DL שבדרך כלל אתם רגילים לדון על כאילו נושאים כאן בפורום.

בחייאת ראבק מה אתה רוצה?

ליצן, עלוב נפש, וושאר איחולים קרא לחבר'ה שלך. פה אתה תדבר בכבוד ותכבד את הדעות של האחרים.

ובהודעה שלך אתה רק מחזק את הדעה שלי על הסרטון הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הבעיה שלאל לכולם יש כסף לרכבים ספורטיבים,או לשפר ולתחזק כאלה רכבים.

ממה אני אקבל הנאה בנסיעה מהירה? על הפיאט פנדה שלי? :lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נכנס איתך לוויכוח בכלל, אתם פמלייה שלמה שחיים בבועה של עצמכם, הקמתם לעצמכם השליה שאתם צדיקים והכל וורוד מסביב.

תנחתו ארצה והכל יהיה בסדר

פורסם

הדיבור המתנשא שלך קצת צורם. בן כמה היית ב 1972 כשלי היה מסראטי מקסיקו בלימודים במילנו ? (אמנם לא שלי והחזרתי אותו אחרי חופשת הקיץ, אבל בחצי שנה עשיתי מספיק בכל אירופה במהירויות שכאן ראו רק בסרטי ג'יימס בונד)? ואני בטוח שיש כאן עוד כמה מבוגרים שהיו בחייהם יותר קרובים ממך למכוניות שאתה רק תחלום עליהן. אז לאט לאט.

פורסם
לא בכל ניידת יש מסוף.

אבל לכל ניידת יש מכשיר קשר, שאיתו אפשר לדבר אל היומנאי של התחנה ולבקש בדיקה בסוף.

בנוסף, אם זכור לי נכון, לכל ניידת סיור וניידת מתנ"א יש מחשב מסוף, יכול להיות שלטענה הזו אני טועה (לגבי מכשיר הקשר זה חובה, אפלו למשמר האזרחי).

פורסם

חבוב, אל תנסה לחנך אותי, תדאג לעצמך.

כל חיי היו לי רכבים ספורטיביים וכעת אופנוע. נעצרתי עשרות פעמים וגם בהווה ממשיכים לעכב אותי, גם הורדה מהכביש קיבלתי.

אממה, מעולם לא ניסיתי להתגרות כך בשוטר, לחפש אותו ב''קטנות'' ואז להעלות סרטונים לרשת בניסיון להשפיל אותם.

אני השתתפתי בטיול או שניים בחיים שלי, מעולם לא הגענו למצב כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...