Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט ותאונה על כביש 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סלחו לי אבל אי אפשר לשמור מרחק לעצירה במהירות של 100 קמ״ש ואני יסביר:

כמו שרשמתי מקודם פעמיים עצרתי עצירת חרום בגלל שמפגר עצר באור ירוק. אחרי הפעם הראשונה שזה קרה לי הפקתי לקחים ושמרתי יותר מרחק בפעם השניה המצב היה אותו דבר כי ששמרתי יותר מרחק תמיד הנהג הישראלי נכנס במרחק ששמרתי כך נוצר מצב שקשה עד בלתי אפשרי לשמור מרחק כי כל אחד חושב ששמרתי את המרחק כדי שהוא יוכל להידחף.

עוד שטות.

נהג אמור לשמור מרחק בהתאם לתנאי הדרך והמהירות. רואה מרחוק תאונה ,האט , ועבור נתיב ואל תופתע.

פותח השרשור לא היה ערני מספיק ולא שמר מרחק מספיק לפני שהתחיל האירוע ולכן כאשר הרכב שלפניו בלם הוא היה צריך לעשות פעולות חירום שבנס לא הסתיימו בתאונה , או כניסה ברכב שבלם לפניו או מפגש עם רכב בנתיב אליו הוא סטה באופן פתאומי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איילון ביום העצמאות, אני נוסע לכיוון צפון, התנועה זורמת, יש רכבים אבל אין שום עומס.

קצת לפני מחלף השלום שהייתי צריך לצאת בו, נהג מונית מלפניי מחליט לעצור עצירה כמעט מוחלטת בנתיב השלישי מימין כדי לאותת ולהגיע לשול/הנתיב הכי ימני.

אני לא יכול להבין מה עובר על בן אדם שעושה כזה מעשה ולא משנה מאיזשהי סיבה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא עובר לו הרבה בראש, הוא פשוט לא חושב על הסביבה.

את התקלה שלי ניתן לחלק לשתיים:

האחת זאת הטעות של הנהג ממול שהחליט לעצור סתם, בפתאומיות.

השני, זה אני.

שכנראה לא שמר על מרחק (למרות שבעניי הוא היה מספיק רחוק) או ככל הנראה ההסתכלות שלי באותו רגע על התאונה גרמה לי לא לראות שהוא עצר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
סלחו לי אבל אי אפשר לשמור מרחק לעצירה במהירות של 100 קמ״ש ואני יסביר

השטות של השנה! תמיד, אבל תמיד, צריך לשמור מרחק מלפנים (ומאחור, ומימין, ומשמאל...) באופן שימנע תאונה. בכביש יבש ואוחז וברכב תקין במהירות 100 קמ"ש מדובר על מרחק של שתי שניות (מלאות) שזה מרחק סביר לחלוטין ולא ייכנסו אליו כל כך הרבה נהגים (וגם מי שיכנס מהר יתקדם עם הזרם ויצא לך מהמרחב) וגם אם יכנסו המון נהגים, הרי שכל אחד עולה לך בעיכוב זניח לחלוטין של שניה. זה לא יכול לעלות על עיכוב של מספר דקות לכל היותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
השטות של השנה! תמיד, אבל תמיד, צריך לשמור מרחק מלפנים (ומאחור, ומימין, ומשמאל...) באופן שימנע תאונה. בכביש יבש ואוחז וברכב תקין במהירות 100 קמ"ש מדובר על מרחק של שתי שניות (מלאות) שזה מרחק סביר לחלוטין ולא ייכנסו אליו כל כך הרבה נהגים (וגם מי שיכנס מהר יתקדם עם הזרם ויצא לך מהמרחב) וגם אם יכנסו המון נהגים, הרי שכל אחד עולה לך בעיכוב זניח לחלוטין של שניה. זה לא יכול לעלות על עיכוב של מספר דקות לכל היותר.

אמרת פה דברים מאוד יפים. שאלה שמעניינת אותי,

האם אתה עובד לפי השיטה הזאת ? האם אתה עובד תמיד לפי זה?

עד כמה מבחינתך זה פרקטי להתחיל למדוד שתי שניות מכל רכב שבקרבתי?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

שמירת המרחק הנכון מלפנים (והמרחק ה"נכון" תלוי בתנאים) היא דבר שהופך ל"טבוע בדמך" לאחר מספר פעמים, ובכל זאת אני משתדל לבדוק את עצמי לפחות פעם אחת בכל נסיעה. בנוסף אני שומר מרחק מהרכב מאחור ושומר "נתיב מילוט" לפחות לצד אחד בכל רגע נתון, וכן שומר נתיב מילוט בזמן עצירה. אז כן, זה בר יישום, ואפילו די פשוט כשמתרגלים.

אם זה לא פרקטי, מה כן פרקטי?! אין, פשוט אין עוד פעולה אחת יחידה שמונעת תאונות דרכים כמו שמירת מרחק. בלי זה כל שאר ההיבטים הבטיחותיים הינם חסרי משמעות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נניח והיית נכנס בו מאחורה אף על פי שזאת לא אשמתך .

מי כן היה אשם במשפט או בביטוח ? כי אמנם אתה נכנסת בו מאחור אבל הוא עצר בלי שום סיבה הנראית לעין .

פורסם
נניח והיית נכנס בו מאחורה אף על פי שזאת לא אשמתך .

מי כן היה אשם במשפט או בביטוח ? כי אמנם אתה נכנסת בו מאחור אבל הוא עצר בלי שום סיבה הנראית לעין .

מי שנכנס במישהו מאחור אשם , אלא אם ימצא כי באמת הרכב הראשון עצר בלי שום סיבה נראית לעין, וכאן יש סיבה לעצירה / האטה של הרכב הראשון.

ולפעמים יימצא כי שני הנהגים אשמים (אשם תורם)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עוד שטות.

נהג אמור לשמור מרחק בהתאם לתנאי הדרך והמהירות. רואה מרחוק תאונה ,האט , ועבור נתיב ואל תופתע.

פותח השרשור לא היה ערני מספיק ולא שמר מרחק מספיק לפני שהתחיל האירוע ולכן כאשר הרכב שלפניו בלם הוא היה צריך לעשות פעולות חירום שבנס לא הסתיימו בתאונה , או כניסה ברכב שבלם לפניו או מפגש עם רכב בנתיב אליו הוא סטה באופן פתאומי.

הוכחה לכך שהרבה תאונות הן תוצאה של חוסר הבנת השטח וחוסר מיומנות, זאת מעבר לתרבות הנהיגה שאין. פשוט לא יודעים לנהוג. לא יודעים.

פורסם
מצד אחד אתה צודק שהוא אידיוט.

מצד שני יש חוק המחייב אותך לשמור מרחק מהרכב שלפניך שיאפשר לרכב שלך לעצור ולא להכנס באידיוט מאחורה גם אם הוא בולם בפתאומיות ל0. החוק נועד כדי להגן מפני אידיוטים כאלה.

הפוך. החוק נועד להגן על האידיוטים האלה. (אחרי תאונה)

אבל כמובן שגם מי שלא שמר מרחק/היה עירני אשם בכל אופן.

• תוכן חדש...