Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי בוקר של שבת בסביבות 6 בבוקר אני עושה את דרכי לעבודה הנסיעה היא על כביש בין עירוני מהיר (מהירות מותרת 90 קמ"ש) שלא לדבר על קבוצת רוכבים שחוסמת נתיב שלם ומאחוריהים מזדחל רכב ליסינג עם צ'אקאלאקה צהובה, זה עוד בסדר עוקפים משמאל ומנסים להיצמד כמה שיותר לשול השמאלי.

התופעה שמואד מציקה לי שרוכבי כביש ככל הנראה רואים את עצמם מעל החוק ומרשים לעצמם לעבור צמתים בין עירוניות באדום.

היום במרחק של 30 מטר מהצומת כאשר לי יש ירוק מלא אני רואה רוכב אופניים חוצפן מחליט לחצות את הצומת באדום. האטתי מייד ונתתי לו לעבור.

רכבתי לא מעט שנים אל אופני שטח ויצא לי לא פעם לחצות צמתים או כביש מהירים אבל תמיד עשיתי את זה בזהירות וכאשר הכביש פנוי.

אין לי מה להגיד פשוט כל העניין עם הרוכבי כביש לפעמים מרתיח ומעצבן.

פורסם

היית צריך לתת לו צפירה שיתעורר קצת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוכבי אופניים, קטנועים, טרקטורונים, קלנועיות והולכי רגל, עושים מה שבראש שלהם על הכביש.

כמובן שלא כולם, אבל חלק לא קטן.

זה כולל ציות לתמרורים, רמזורים, נסיעה על מדרכות וכו'.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אם הוא עבר באור אדום,היה קצת נבהל ואולי חושב פעם הבאה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רוכבי אופניים, קטנועים, טרקטורונים, קלנועיות והולכי רגל, עושים מה שבראש שלהם על הכביש.

כמובן שלא כולם, אבל חלק לא קטן.

זה כולל ציות לתמרורים, רמזורים, נסיעה על מדרכות וכו'.

לגבי הקטנועים זה לא כל כך נכון,היה על זה דיון שלא נגמר אז בוא לא נתחיל עם זה,וגם לגבי הטרקטורונים.

העיקר הרוכבי אופניים שנוסעים בכביש מהיר שומעים טיפה רעש של מנוע מבחינתם הרכב השתולל על הכביש,ועוד לי יצא לראות מלא פעמים שעוברים באדום.

ההגה הוא עגול!

פורסם

שלילת רישיון נהיגה בהחלט אופציה טובה.

פורסם
צפירה תעזור?

אם הוא מספיק קרוב אז בחלק מהרכבים זה ממש מחריש בטירוף. בכל מקרה זה רועש ומעצבן מאוד. כל עוד הם לא מפריעים לתנועה אין בעיה, אבל כשהוא "גונב" לך את הרמזור זה כבר חוצפה ענקית (שמצדיקה צפירה ואולי אף הפחדה עם ניוטרל במקרים קיצוניים :roll: )

פורסם

נצל"ש:

כמידי ערב עוברת בשד' רוטשילד בת"א קבוצה של כמה עשרות רולר-בליידרס, תוך כדי התעלמות מוחלטת מרמזורים אדומים ומתנועה החוצה את מסלולם. כבר ראיתי מס' "כמעטים" ופעם אחת החלקה של רולר-בליידר שלא הספיק לעצור.

הכתובת על הקיר - עניין של זמן עד שמישהו ייפצע או ייהרג שם.

פורסם
אפשר לשאול איפה זה קרה?

תישבי הצומת לכיוון מגידו.

מי שלא הבין השאלה הייתה צינית, לאור מה שקורה בכבישים עם רוכבי האפניים רציתי להעלות נושא נוסף בעייתי.

פורסם

מה שיקרה זה שאחד מהם ייפגע, ואז יעשו כתבת תחקיר על הנהג העבריין וכמה ספורטיביים וצודקים הם רוכבי האופניים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אותה בעייה גם בדרך אבא חושי בחיפה - רוכבי אופניים יורדים במהירות גבוהה מהאוניברסיטה לחורב בלי להתחשב בתנאי התנועה, חוצים באדום בלי שום חרטות. טרקטורונים חוצים באדום משינדלר לשבדיה. אופנוענים חוצים על מעברי חציה, באור אדום ונוסעים על מדכות, אחד מהם בלי מספר רישוי (אפילו לא מקופל). הצמתים מנוטרים על ידי מצלמות בקרה, אבל מעולם לא ראיתי באיזור משטרת תנועה שעושה משהו פרט לביקורת רשיונות ותרגילי מחסומים בשינדלר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...