Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק.

תמיד חשבתי ככה אבל לא ידעתי איך להסביר את עצמי ואתה עשית את זה מעולה.

יש דברים במדינה שהיא התנהלות ישראלית אופיינית שיש לי כל כך הרבה כעסים על דברים שנעשים פה.

פורסם
לגבי הליסינג אתה צודק, הגיע הזמן שמשלם המיסים ייקבל את מה שמגיע לו ממשתמשי המתנה הזאת ואז תיגמר הפארסה.

לגבי מהירות אתה לא צודק. מהירות הורגת. את הבריאים ובייחוד את הפצועים.

מי שנמשך למהירות הוא בדרך כלל הצעיר חסר הנסיון שלא היה במספיק מצבי חירום ונכנס בקיר/עץ/תנועה נגדית,הרבה בגלל תגובת בהלה שלא במקומה בהגה/בלמים, כשסבא בעל נסיון היה ממשיך כרגיל.

אין שום סיבה שבמדינה שגדלה כישראל ייסעו יותר מ-80. גם היום המהירות הממוצעת של רוב הנסיעות היא 40-50.אולי פחות. 80 לא יישנה את זמן ההגעה אפילו בשוליים.

מהירות גורמת לתאונות,מהירות מחמירה תאונות ולא מילה גסה להגיד גם שמהירות קל לאכוף. למה למנוע הכנסות מהמדינה ?

לשמחתי אינני צריך להכנס איתך לויכוח.- המחליטים הם אנשים בגילי שחושבים כמוני ולא ילדים חרמני הפגנת גמישות קרסול ימין ע"י "החבר'ה".(וגם הם עושים טעויות, נקווה שפחות עכשיו שד"ר אמיר זיו אב זנח את עסקיו ובא להיות המדען הראשי של משרד התחבורה מתוך תחושת החובה להוריד משוגעים מהכביש).

סבאלה, זוז הצידה! אתה נוסע 80 בנתיב השמאלי, אני יוצא לעקיפה מימין אחרי שנסעתי אחריך במשך כמה דקות 80 בנתיב השמאלי ובדיוק אז אתה נזכר לזוז!! תודה רבה סבאלה עכשיו אני זה ששוכב בתעלה עם הפנים בתוך ההגה ועכשיו אני זה שלא יהיה סבא ויזכה לראות את הילדים והנכדים שלי.

סיפור אמיתי, אבל לא ניכנס לזה עכשיו.

כל זה רק בגללך ובגלל אנשים כמוך! יפי נפש עיוורים.

"כשסבא בעל ניסיון היה ממשיך כרגיל" - ברור כי הסבא הזה כל כך איטי ולא מספיק בכלל לעכל מה קורה לפניו עד שהוא כבר עבר את המכשול, אם זה דרכו או לא יודע מה.

"אין שום סיבה שבמדינה שגדלה כישראל ייסעו יותר מ-80" - נכון! אתה צודק! תן לי רגע ללכת להאכיל את הסוס ולרתום אותו לעגלה... צא מהסרט שלך! היום כל משפחטומתית מאזדה זבל סוגרת 170-180 איפה ההיגיון פה בליסוע 80?? בגלל גודלנו הפיזי??? ואתה עוד קורא לי טיפש ופזיז בגלל שאני צעיר??? :lol: :lol: :lol:

"למה למנוע הכנסות מהמדינה?" - אין בעיה, מחר החראות האלה בממשלה והחברים המושחתים שלהם במשטרה יחליטו שבא להם על הפנסיה של סבאלה פה. מה יקרה אז? רעש ומהומה? איך הם מעיזים לגעת לאנשים זקנים בכסף שלהם? הכסף שלי שווה פחות כי אני בן 21??? לא נראה לי.

אני ייתן לך עוד סיבה למה המשפט המטומטם וחסר ההיגיון הזה יצא לך מהפה, כי כנראה שאף פעם לא שילמת למשטרה המושחתת שלנו סכום לא קטן על משהו באמת טיפשי כמו ליסוע 110 בכביש מהיר, שים לב ל"מהיר" בשם כן? בוא נגדיל לך את זה שתוכל לקרוא את זה...

כביש מהיר

הנה עשיתי את זה גם באדום יפה שיהיה לך כיף להסתכל על זה כשתיסע 80 קמ"ש בנתיב השמאלי ותציק לשאר האנשים שלא מונעים הכנסה מהמדינה.

ביזיון...

*אישית אני מעדיף להתעלם מהחלק האחרון כי פשוט אין שם היגיון, תגובה לפסקה כזו רק תוריד מרמתי כחבר פורום ואדם שמבין באיזו מדינה לא שפויה הוא חי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...