Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגולף 30 כוחות סוס יותר אבל הפולו קלה יותר ולכן שתיהם עושות 6.9 מ 0 ל 100.

למרות זאת, נאמר לי שבנהיגה בגולף ישנה תחושת כוח גדולה יותר מבפולו. האם זה נכון?

תודה

פורסם

היי ,

כאחד שמתעסק עם רכבי ההדגמה בצ'מפיון אני יכול לתת לך את נקודת מבטי (מאות ק"מ בגולף ונהיגה בסיאט קופרה -אוטו מנוע ).

בגולף תחושת הכוח מורגשת יותר בעיקר בגלל שלה יש רק טורבו (לעומת טורבו וסופר בפולו/קופרה),כמו כן היא מגיעה מעט מאובזרת ,

"סאונד" המנוע יותר בשרני בגולף לעומת הפולו .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
היי ,

כאחד שמתעסק עם רכבי ההדגמה בצ'מפיון אני יכול לתת לך את נקודת מבטי (מאות ק"מ בגולף ונהיגה בסיאט קופרה -אוטו מנוע ).

בגולף תחושת הכוח מורגשת יותר בעיקר בגלל שלה יש רק טורבו (לעומת טורבו וסופר בפולו/קופרה),כמו כן היא מגיעה מעט מאובזרת ,

"סאונד" המנוע יותר בשרני בגולף לעומת הפולו .

מה אתה בעצם אומר, שהסופר מאט את האוטו או פשוט פוגע בתחושת הכוח? ד"א, הקופרה עושה 7.2 למאה והפולו 6.9.

אם אתה אחד שמתעסק עם רכבי ההדגמה בצ'מפיון, איך אני יכול לדעת שהרכב שלי לא עבר התעללויות של נהיגות הדגמה בשנה האחרונה? כמו כן, איך אני יכול לדעת שהמנוע שלו לא "נשבר" כבר ובגלל עדכון התוכנה הכוח והמומנט שלו בסל"ד נמוך לא נפגם?

תודה

פורסם
מה אתה בעצם אומר, שהסופר מאט את האוטו או פשוט פוגע בתחושת הכוח? ד"א, הקופרה עושה 7.2 למאה והפולו 6.9.

אם אתה אחד שמתעסק עם רכבי ההדגמה בצ'מפיון, איך אני יכול לדעת שהרכב שלי לא עבר התעללויות של נהיגות הדגמה בשנה האחרונה? כמו כן, איך אני יכול לדעת שהמנוע שלו לא "נשבר" כבר ובגלל עדכון התוכנה הכוח והמומנט שלו בסל"ד נמוך לא נפגם?

תודה

אתה מדבר שטויות בבטחון? לרכב יש הסטוריית טיפולים ואתה יכול לקחת אותו לדיינו ולבדוק הספק ומומנט בעצמך.

יש כאן הגזמה פראית ביותר לגבי מנוע שיוצר במאות אלפים ורק מתווסף לעוד דגמים במשפחת פולקסוואגן.

הייתה בעיה ב 2010 אנחנו עוד מעט ב 2012 המנוע קיים כבר יותר משש שנים. זה הזמן לנוח.

כשאנשים מפיצים שטויות בביטחון הם גורמים לנזק. זה מכוון לכל מי שעוסק בלהמליץ לחבריו לא לקנות את המנוע הזה, הרבה יותר משעוסק בלחקור את מה שבאמת קרה ומה שקורה היום.  

פורסם

הבעיה היתה קיימת במנוע ה1.4 המוגדש, הבעיות נפוצו במנועים שנת יצור 2009 מיד כאשר המנוע יצא לשוק, אכן מדובר במנוע שמיוצר במליוני עותקים והבעיה תוקנה, גם לגבי הDSG 7 הילוכים היו מס' בעיות אבל מס' עדכוני תוכנה שיפרו את המצב.

צריך להבין שכמה שיותר טכנולוגיה=אפשרות גדולה יותר לתקלות.

ובכל זאת מדובר בטכנולוגיה של המחר והמנועים האלה מוכיחים ביצועים מעולים! גם האמינות תגיע

זה מזכיר לי קצת את נושא החלונות הנופלים בפולו\גולף של שנים 95-96, הרבה שנים אחר כך עוד דובר רבות על כך שיש סיכוי שהחלונות ברכב יפלו.

פורסם

לגמרי

המנוע הוכרז אגב ב 2005, לא ב 2009. הבעיות היו כשהוא הגיע למדינות עם אקלים בעייתי + באג בניהול מנוע (חיישן נקישות).

בכל מקרה כל זה הסטוריה.

פורסם

spirit69 ו daniel.benzvi, על מה שניכם מדברים? אתם תוקפים אותי פה כאילו שאמרתי משהו כדי לפגוע במישהו או במשהו.

אני בסה"כ שואל מתוך סקרנות. אני לא מאשים ולא פוגע באף אחת. להיפך, אני אשמח לדעת שאני טועה.

צריך להבין שבעוד 12 יום אני מקבל את הפולו GTI שלי ואין לי שום סיבה בעולם ללכלך עליה. היא כבר שלי.

מקווה שהפעם זה היה ברור

תודה

פורסם
spirit69 ו daniel.benzvi, על מה שניכם מדברים? אתם תוקפים אותי פה כאילו שאמרתי משהו כדי לפגוע במישהו או במשהו.

אני בסה"כ שואל מתוך סקרנות. אני לא מאשים ולא פוגע באף אחת. להיפך, אני אשמח לדעת שאני טועה.

צריך להבין שבעוד 12 יום אני מקבל את הפולו GTI שלי ואין לי שום סיבה בעולם ללכלך עליה. היא כבר שלי.

מקווה שהפעם זה היה ברור

תודה

מוזרף לא האשמתי ולא פגעתי! רק הרגעתי, מכרתי עכשיו גולף TSI וגם אני אמור לקבל פולו GTI בעוד כשבועיים.

עשית קנייה נכונה, תהיה רגוע!

אני בדיוק חוזר מנהיגה על S63 AMG ופתאום הפולו GTI נראת לי כזאת עגלה אוףףף

פורסם
מוזרף לא האשמתי ולא פגעתי! רק הרגעתי, מכרתי עכשיו גולף TSI וגם אני אמור לקבל פולו GTI בעוד כשבועיים.

עשית קנייה נכונה, תהיה רגוע!

אני בדיוק חוזר מנהיגה על S63 AMG ופתאום הפולו GTI נראת לי כזאת עגלה אוףףף

אוקיי. לי זה היה נראה כאילו אמרתי משהו כדי להשמיץ ואתם מפריחים את מה שאמרתי. בסה"כ שאלתי שאלה. בייחוד הרגיזה אותי השאלה: "אתה מדבר שטויות בבטחון?" אבל לא אתה שאלת את זה אז אני מתנצל.

מאז שהחלטתי לקחת את הפולו אני כל יום מחפש ברשת כתבות וסרטונים עליה. בין היתר יוצא לי לפעמים להתפתות ולצפות בסרטונים של פרארי, בוגאטי ויירון וטיוטה סופרה. אין ספק שזה מוציא את העוקץ מהפולו. זה כמו בכל תחום, תמיד שתסתכל על מוצר שהוא טוב משלך זה יבאס. צריך להסתפק במה שיש ולי ברור שאני הולך לכייף בשלוש שנים הקרובות :-)

תודה וסליחה

פורסם

קבל את התנצלותי.

הבנתי אותך לא נכון.

ההודעה הזו יותר מכוונת לאנשים שממשיכים להפיץ את הנושא הזה והם אלו שגרמו לך לשאול אותנו כאן "איך אני יודע שלא נשבר המנוע?" וזה חבל מאוד.

פורסם

לפותח השרשור,

אתחיל בזה שלצערם של נציגי נסיעות המבחן אז אין לנו פולו GTI,שירוקו R או גולף R כך שאין סיכוי שהרכב שלך נבדק כרכב הדגמה ,

הדבר הכי קרוב לפולו היה האיביזה בוקהנגרה שכבר נמכרה מזמן והקופרה R ש...:twisted:

קנית רכב מאובזר,איכותי וכיפי ברמות (תלמד להכיר ואתה תהנה הרבה !!!.

נ.ב

באם קנית מבני ברק אז כשאתה מגיע לקבל את הרכב חפש אותי במשרד ליד המסירות ואני אבוא למסור לך :wink:.

ולעניין המנוע אז הוא עדיין ימכר וימשיך להימכר (כל הכתבות כאילו והוא יורד מקו הייצור -לא נכונים).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תודה רבה על התגובה.

מה שאתה אומר מוזר. אני התחלתי לברר את העיניין כי חבר פורום בפורום אחר אמר לי שהוא עבד 7 שנים בצ'מפיון ויצא לו לנהוג על הפולו GTI. הוא גם טען שאם אני אלך מחר (מחר זה חג כמובן אבל יום ראשון) לצ'מפיון בני ברק, יתנו לי לעשות נסיעת מבחן על הפולו GTI. אני מקווה שמבין שניכם אתה צודק :-)

אני לא קניתי את האוטו. באדג'ט קנו אותו ואני חוכר אותו לשלוש שנים מהם.

תודה רבה

• תוכן חדש...