Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על התגובה.

מה שאתה אומר מוזר. אני התחלתי לברר את העיניין כי חבר פורום בפורום אחר אמר לי שהוא עבד 7 שנים בצ'מפיון ויצא לו לנהוג על הפולו GTI. הוא גם טען שאם אני אלך מחר (מחר זה חג כמובן אבל יום ראשון) לצ'מפיון בני ברק, יתנו לי לעשות נסיעת מבחן על הפולו GTI. אני מקווה שמבין שניכם אתה צודק :-)

אני לא קניתי את האוטו. באדג'ט קנו אותו ואני חוכר אותו לשלוש שנים מהם.

תודה רבה

באם חבר שלך נהג בפולו אז כנראה שהוא מאלה שעובדים בבונדד ולכן הוא הזיז את הרכב כי אחרת אין סיכוי אחר כי אין לנו רכב הדגמה כזה !!!.

ואני מקווה שאנחנו הם אלה שמוסרים לך ולא חברת הליסינג !!!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני מקבל את הרכב מחברת הליסינג. בטח כמה חברה שם יעשו עליו סיבוב. אין לי דרך להתגבר על זה.

תודה

בהחלט יש (תזכיר לי מי משלם למי???)!!!,

תדרוש שהרכב יגיע מהבודד לבני ברק וששם ימסרו לך ואז תחסוך את החגיגה וגם תקבל מסירה עם הסבר כמו שצריך ולא רק לתת את המפתח ויאללה....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

פותח השרשור,

בהמשך לשאלתך הראשונה.

נכון שהפולו והגולף עושות מ0-100 ב6.9 שניות.

אך אני יכול להגיד לך ממקרה שקרה לי עם חבר הפולו לא מתקרבת לביצועים של המנוע ה2.0

נסענו בכביש מהיר נסיעה מנהלתית עד שפולו gti חדשה נדבקה לנו לתחת.

אני יכול להגיע שנתנו לה פור רציני לטובתה. ומהרגע שלחצנו בשירוקו פשוט לקחנו את הפולו ב3 מכוניות.

שלא נדבר שמעל 200 ההפרש רק הלך וגדל.

אבל יש לך אחלה אוטו:wink:

תתחדש:-)

תמיר.

פורסם
הבעיה היתה קיימת במנוע ה1.4 המוגדש, הבעיות נפוצו במנועים שנת יצור 2009 מיד כאשר המנוע יצא לשוק, אכן מדובר במנוע שמיוצר במליוני עותקים והבעיה תוקנה, גם לגבי הDSG 7 הילוכים היו מס' בעיות אבל מס' עדכוני תוכנה שיפרו את המצב.

צריך להבין שכמה שיותר טכנולוגיה=אפשרות גדולה יותר לתקלות.

ובכל זאת מדובר בטכנולוגיה של המחר והמנועים האלה מוכיחים ביצועים מעולים! גם האמינות תגיע

זה מזכיר לי קצת את נושא החלונות הנופלים בפולו\גולף של שנים 95-96, הרבה שנים אחר כך עוד דובר רבות על כך שיש סיכוי שהחלונות ברכב יפלו.

כי הם באמת היו נופלים.

אני עם גולף 2002 שנפלו לי שני חלונות אחוריים.

וחבר עם אוקטביה 2004 שאני עוד היתי באוטו איתו, במעבר של פס האטה נפל החלון האחורי.

כנירא שאנשים לא מדברים סתם

פורסם
כי הם באמת היו נופלים.

אני עם גולף 2002 שנפלו לי שני חלונות אחוריים.

וחבר עם אוקטביה 2004 שאני עוד היתי באוטו איתו, במעבר של פס האטה נפל החלון האחורי.

כנירא שאנשים לא מדברים סתם

בשש השנים האחרונות היו לי שלושה רכבים של הקונצרן, תתפלא, אבל החלונות עדיין במקומם

פורסם

לא אמרתי שהבעיה עדיין קימת.

בכל זאת, שש שנים אחרונות זה מינימום שנת 2005.

אבל בטח ובטח שזאת לא בעיה של אמצע שנות ה 90.

בכל זאת, מהנסיון שלי.

לא מתקרב לקונצרן הזה.

בהצלחה.

פלג_

פורסם
פותח השרשור,

בהמשך לשאלתך הראשונה.

נכון שהפולו והגולף עושות מ0-100 ב6.9 שניות.

אך אני יכול להגיד לך ממקרה שקרה לי עם חבר הפולו לא מתקרבת לביצועים של המנוע ה2.0

נסענו בכביש מהיר נסיעה מנהלתית עד שפולו gti חדשה נדבקה לנו לתחת.

אני יכול להגיע שנתנו לה פור רציני לטובתה. ומהרגע שלחצנו בשירוקו פשוט לקחנו את הפולו ב3 מכוניות.

שלא נדבר שמעל 200 ההפרש רק הלך וגדל.

אבל יש לך אחלה אוטו:wink:

תתחדש:-)

אין לי ספק שככל שעוברים את ה 100 ביותר קמ"ש היתרון לטובת הגולף\שירוקו גודל. מה ששאלתי זה האים במהירויות סבירות בהתאם לחוקים בארץ, כלומר בהאצות שונות עד ל 120, האם תחושת הכוח (הידבקות לכסא) שונה בין הפולו לגולף\שירוקו.

תודה

• תוכן חדש...