Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] יצרן רכב איטלקי חדש vygor

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמעניין זה שלפי הטיזר זה לא נראה כמו מכונית על, יותר כמו sport saloon כזה.

הייתי מנחש גרמני ולא איטלקי.

Auto Emoción

פורסם

האימייל באתר הוא איטלקי, סה"כ זה נראה מעניין.

מחכה לחשיפה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נשאר לקוות שזה לא עוד איזה חברה שמייצרת רכבי על ביחידות בודדות למיוחסים בלבד, ושזה יהיה משהו שבני אדם יכולים לקנות .

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר במכונית ספורט-על כלשהי, ולצערי מניסיון העבר רוב הסיכויים שהיא מבוססת על שלדה של קורבט או משהו בסגנון. למעט מאוד יצרנים קטנים יש היכולת ליצור משהו מאפס בעצמם. אבל אני אשמח מאוד אם זה לא המקרה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה לא טוב ברכבים שמבוססים על קורבט?

כי קורבט היא די מחורבנת בתור מכונית על. אם הם היו עולים כמו קורבט - מילא. אבל זה כמובן בלתי אפשרי, אז במחיר של פי 2, פי 3 או פי 4 (ונהגתי על מכונית כזו) - זה הופך לדי מיותר. אנשים אמנם רוצים לקנות משהו ייחודי במחיר של פרארי "המונית", אבל לא אם הוא מבוסס על מכונית ספורט אמריקקית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואולי זה סה"כ קידום מכירות של זה...:lol:

Vigorsol%20Original%20Perfetti.gif

וברצינות, יש מצב שמדובר ביצרן קטן שתכנן את הבסיס באופן עצמאי אבל את המכאניקה קנה מאחד היצרנים הגדולים ( ממזרח ? )

המפעל, הלא גדול יש לומר, הוקם בעיר LUCCA , עיר תעשייתית ידועה , ועוד כמה ימים נדע האם מדובר בשוס או בעוד ברווז פרסומי

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

• תוכן חדש...