Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עוד קיימים מפגשים מאחורי אצטדיון רמת גן?

ידוע לי על המפגשים בנוקיה אבל מעניין לדעת האם קורה שקובעים מפגשים ברמת גן

פורסם

מפגשי אודיו נערכים בר"ג.

ואאל"ט גם המפגשים של אנשי החיפושיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בראש העמוד של תת הפורום "אודיו" נמצא שרשור על מפגשי אודיו

יש אחד מחר מאחורי אצטדיון רמת גן בשעה 12.

עידן

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם

ולמען ההבהרה, המפגש שמתקיים מחר בר"ג הוא מפגש אודיו. בדרך כלל אין רכבים מעניינים (לפחות לא מהפן המוטורי ובטח לא מהפן של חובבי המפגשים מהסוג ההוא) ואין "פתיחות" ושאר מריעין. כן יש חבר'ה טובים עם מערכות שמע מאוד איכותיות שחלקן משאירות את המאזינים עם לסת שמוטה.

כולם מוזמנים :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיכתי לאחד שיהיה באזור המרכז,כנארה שאני יגיע מחר

פעם ראשונה שלי תיהיו נחמדים:-D

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

רציתי גם כן לשאול שאלה על מפגש, קצת שונה אבל חבל לפתוח אשכול חדש בשביל זה אז ברשותך אתעלק לך על השרשור...

ראיתי ביוטוב סרטונים של פזולי ממפגש בצהלה, הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי יותר מדי, אולי איזה נושא מFXP שהתגובה האחרונה בו היתה מ2003...

בכ"מ הסרטונים הועלו ממש לא מזמן, ונראו בהם גראן טוריסמו, 360, 308, C63, לוטוס 7, מכוניות באמת מעניינות, רציתי לדעת איזה סוג מפגש זה, הריי זה לא נראה כמו מכוניות ממועדון החמש... ומה התדירות של מפגש זה, האם הם נערכים כל שישי?

פורסם

יש כל שישי משעה 4 אחה"צ מאחורי האיצטדיון מפגשים של מכוניות "מעניינות"..בדר"כ במקום גם נוכחת משטרה וניידות סמויות..כך שאל תצפה ל"לחיצות,רייסרים וכו'"..הרבה הונדות טורבו,הרבה אימפרזות ורכבי טורבו אחרים,שבוע שעבר גם נכחה קורבט Z01..בהחלט מכוניות מעניינות אבל אין תחרויות וכו'.מדי פעם מגיעים "נהגים" (בכוונה הגרשיים) ומשביתים את הרכבים שלהם (אתמול למשל הגיע מישהו עם חיפושית שהשבית אותה על העמוד..לפני כחודש וחצי מישהו השתולל עם אימפרזה STI וגם אותה השבית על עמוד) חבל.

פורסם

הייתי כרגע מאחורי האצטדיון[הקפתי את כולו במיוחד את הבאולינג] ולא מצאתי שום התקהלות של מכוניות? האם ביטלו את זה? או שמאחרים פשוט וזה לא ב12?

פורסם

12+-

השעה לא מדוייקת.

המפגש הוא באיזור הבאולינג, מול הבאולינג, בשטח המוצל בסמוך לירקון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...