Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניווט - שאלה על כבישי הצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

sperial

אני לוקח אותך כ"בר סמכתא"(ארמית = מישהו שאני סומך עליו) ואני אסע דרך אחיהוד אני אשתדל לעדכן יום ראשון איך יצא.

תראו מה זה כל כך הרבה דרכים להגיע למקום אחד ולכל דרך היתרון והחסרון שלו.

שנה טובה לכל חברי הפורום

פורסם
טוב אחרי כל ההודעות כאן אני מאוד מסופק.

לגבי אפק וקריון תמיד כשנסעתי שם תמיד יש מאפק עד הצומת איזה שהוא משאית להזדנב אחריה וכיון שהכביש מלא גם לכיון הנגדי אין לי כל כך איך אפילו לעקוף אותה(בצורה חוקית) כרגע עם השיפוצים בכביש זה עוד יותר בלגן. לכן חשבתי שעד אחיהוד יפתור לי את הבעיה, אבל אני מבין כאן שלא ממש פותר את זה.

אין לי כוח להתחיל טיולים בכבישים שאני לא מכיר, ברגע שאפספס משהו הכי קטן ולא חסכתי מהומה, ללמוד דרך חדשה אני לא עושה עם משפחה וילדים באוטו.

כנראה שאסע שוב דרך חיפה ואכנס למנהרות. אין ספק שזה חוסך זמן וכנראה קילומטראז אבל אני מסופק לגבי המחיר האם הוא שווה עד כדי כך.

רק שאלה אחת כביש 22 שכתבו כאן זה כביש הקריות החדש? או שזאת הדרך הרגילה על הקריון חצי חינם וכל אלה?

אם זה החדש,מאיפה בדיוק אני עולה עליו?

תודה על התשובות הרבות

סע הכי פשוט שיש

על כביש החוף דרך העיר התחתית

כביש 22

דרך קרית ים אתה יוצרא אחרי אפק ולעכו

הפקק היחיד שאתה עלול להתקל בו וגם זה בספק זה מדגון ועד קרית הממשלה וגם זה דקות ספורות ובשעות מאוד מסויימות.

ולפעמים הרמזור שלפני המזרקה

בכל מקרה גם אם כשיש פקקים מדובר בדקות ספורות של תנועה איטית במונחים תל אביביים הפקקים החיפאים נחשבים תנועה זורמת

פורסם

ניסיתי את הדרך מספר פעמים, בעיקר בכיוון ההפוך. לדעתי נסיעה דרך כביש "58" (יוליוס סימון), אצטדיון קרית חיים ואז יציאה מזרחה דרך קרית חיים או קרית ים לא שווה את המאמץ כיון שיש הרבה מאוד רמזורים ואם הוא לא מהאיזור יש לו סיכוי טוב להתברבר ולבזבז זמן בניווט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כביש 22 בהמשך דרך קרית חיים נסגר בערבי חג וששי בקרית שמואל , לכן ללא מקומי הסיפור מסתבך. לכן ממומלץ לצאת דרך צומת וולקן, או להתפעל בשנית ממנהרות הכרמל.

וכדי שתהיה רגוע כל הכבישים יהיו פקוקים כי עם ישראל בתנועת חג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגלל שיש שלי מצלמה ברכב שמצלמת הכל, ניסיתי להעלות סרטון ליוטיוב שמראה את הפקק הנוראי שהיה בכביש 6 לכיוון צפון בסביבות 14:00.

אני נסעתי לכיוון המרכז אז לא היו פקקים.

בסוף שמתי לב שהאינטרנט במקום שהייתי בו פשוט נדפק אז ויתרתי.

פורסם

מקווה בשביל הבחור שלא נסע דרך אחיהוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סורי על הקפצה אך הייתי חייב לעדכן.

לבסוף נסעתי דרך חיפה ודרך מנהרות הכרמל. עליתי משם לכביש הקריות, דווקא הדרך לחיפה הייתה משוחררת וגם לאחר מכן לכיוון קריות הדרך עברה חלק.

שמעתי מאחרים שכביש 6 היה פקוק וגם מסומך לכיון חסידים ויגור היה פקוק גם.

תודה רבה לכולם ושנה טובה.

• תוכן חדש...