Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם אתם ערסים שנוסעים על החוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תומר, אני מתרה בך פעם אחרונה, אתה לא תדבר אלי בצורה הזו !

tumblr_l6gllpbyn41qzzw5do1_400.jpg

עוד דבר לגבי האמירה של יוסי "רוב בעלי הגיפים הם ערסים", הנה אתה עוד אחד מכליל שכל נהגי הגיפים הם עבריינים. אני יכול להגיד באותה הנשימה "שכל בעלי רכבי האספנות הם אשכנזים חנונים"(כמובן שאני לא חושב כך, רק כדי להבהיר את הנקודה).

שלא תבינו לא נכון, אני לא פורע חוק, אני נוסע רק בשבילים מסומני קק"ל ולא יורד לחוף מסיבה אחת פשוטה-לא אוהב ים.

רואים שאתה לא קורא כמו שצריך.

יש הבדל בין "רוב נהגי הג'יפים הם ערסים" ובין "כל בעלי רכבי האספנות הם אשכנזים חנונים".

אני טוען שחלק נכבד מאלו שקונים ג'יפים הם ערסים. סטטיסטית זה נכון. אם אתה לא יורד לשטח, למה לך לקנות כזה דבר?

רק כדי להראות לכולם שיש לך קטן (איבר מין, לא רכב).

אתה משווה את זה עם טענה ש"כל אוכלוסייה כך וכך..."

רק תעמוד בפינה כמה דקות ותראה מי נוהגים על הג'יפים בעיר. נכון! ערסים ופרחות!

מצד שני, להגיד ש"רוב בעלי רכבי האספנות הם אשכנזים", זה גם לא רחוק מהמציאות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?Cat=~~~731132622~Card7~&ru=&SiteName=parks&Clt=&Bur=648289534

קליפת מוח אז צדקתי בקשר להערכה שלי לגביך ? תקרא קצת על עונת ההטלה ותפסיק להטפל למילים ,כל עוד הייצור לא בסכנת הכחדה מצידי לעלות עליו עם דחפור או D9 :twisted:

אתה אוכל תרנגולות וזה לא מפריע לך ?? אז לי לא מפריעים הצבים .

רק ישראלי "מחונך" היה יכול לענות ככה. דרך אגב, אתה יודע מה הכי עצוב בתגובה שלך? אתה זורק סתם עובדות בשטח. אני מכיר אותך אבל אתה לא מכיר אותי. אני יודע שאתה לא מתחשב בטבע לפי התגובות שלך ואתה מניח הנחות שקריות או הנחות שווא ללא כל בסיס.

השנה אני מציין 20 שנים שבהן אני צמחוני. כן, כמה שאני בחור בריא ומפותח לא נגעתי מזה 20 שנים בבשר. יודע למה? אחת הסיבות שהיא גם במקרה הסיבה הראשונה להיותי צמחוני היא שאני חש חמלה על החייה שנשחטת בשביל לספק את התאווה של בלוטות הטעם שלנו. אם היית אומר שחייבים לאכול בשר בשביל לשרוד הייתי אומר לך מילא ומסכים איתך. אבל באותה מידה שאפשר להיות צמחוני ולא לסבול מחוסר בחלבון אותו דבר אפשר להיות בעל גיפ ולעולם לא לנסוע על שפת הים ולפגוע בטבע.

סלח לי, אבל בתור ישראלי אני מתבייש בכלל שכתבת את התגובה שלך והבאת את הלינק הנ"ל בשביל לצודד את חוסר ההתחשבות שלך בטבע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזבו עכשיו את החיות, לרדת עם הג'יפ ממש עד לחוף שמתרחצים בו זה גועל נפש וחוסר התחשבות. זה כמו שמישהו יסע בתוך קניון עם אופנוע כי אין לו כח ללכת ברגל לחנויות (בלי שום קשר למה שאמר אור).

אם כל אחד ירד לחוף (גם לא חוף רחצה מוכרז) עם כלי רכב זה יהיה מגעיל ומסריח. אתם רוצים לרדת לים ולראות חנייה ציבורית? ג'יפ אחד אולי לא הורס, אבל אם כולם יעשו את זה אני בטוח שבסוף יגרם נזק לסביבה. ולפארק הציבורי שליד הבית שלכם אתם נכנסים עם הגי'פ עד לספסל כדי לעשות פיקניק?

לא צריך להכנס עם הרכב לכל מקום!

אתם תמותו אם תלכו קצת ברגל ולא תפריעו לאחרים להנות מהטבע?!

אנשים התרגלו שהכל מגיע להם והכל שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק תעמוד בפינה כמה דקות ותראה מי נוהגים על הג'יפים בעיר. נכון! ערסים ופרחות!

חוכמה גדולה. רוב עם ישראל הם ערסים ופרחות.

ובאשר לג'יפים על החוף - לי הספיק פעם אחת לעשות פיקניק עם חברים איזה לילה בפלמחים, כמעט להידרס והרבה להסתנוור על ידי כמה ג'יפים וטנדרים שנסעו הלוך ושוב על החוף סתם כי יש להם בולבול קטן ואבא נתן להם את המפתחות, כדי לברוח מהחופים מוכי הבבונים האלו. אולי עכשיו אחרי עשרים שנה אני אחזור לראות אם אפשר לשבת כמו בן אדם עם חברים וליהנות מקצת שקט בחוף לא מוכרז.

בנוסף, יצא לי להכיר בחורה מקסימה שמרותקת לכסא גלגלים בגלל שנדרסה על ידי חתיכת זבל בשפת הים כנערה. הזבל מעולם לא נתפס והיא כבר לא נערה צעירה ורוב חייה עברו עליה כנכה בגלל הדבילים שבא להם לצפצף על החוק.

אז עם כל הכבוד למערכות אקולוגיות עדינות, חיי אדם יותר חשובים מאיזה מקק נדיר אז תעזבו את הויכוח על זכויות המקק מול זכויות הבורי.

נ.ב. מקווה שבהודעה זו לא פגעתי ברגשותיו של חבר הפורום אור ס. כי הוא נשמע די מפחיד.

פורסם

אם אתה מכיר אותי ואני אותך לא :) אז כנראה אתה לא מכיר אותי מספיק טוב ,אכן אני לא איש טבע ,כי האמונה שלי שהאדם בא לפני הטבע ויש דברים יותר חשובים מבריאות הצבים ,שזה גם חשוב ,לא טענתי בשום מקום שלא .

אבל שוב אצלי טובת האדם לפני הטבע בגלל זה התגובה שלי היא כזאת ,אל תקח את זה קשה .

פורסם

ל"טובת האדם" חשובה ויקרה ככל שתהיה, אין זכות קיום במנותק מ"טובת הטבע" כדבריך. טבע הרוס יביא בסופו של ענין להרס המין האנושי ולמרות שזה נשמע פומפוזי ונפוח, עדיין זה מאוד נכון. נסיעה של כלי רכב על חופים היא מסוכנת ומזהמת וצריכה להפסק. השאלה אם חוף מסוים הוא שטח צבאי היא שולית אינה ממין הענין ורק מגמדת את חשיבותו. אם ישנה בעיה היא קשורה באי אכיפה מספקת ולא להפך.

פורסם
אם אתה מכיר אותי ואני אותך לא :) אז כנראה אתה לא מכיר אותי מספיק טוב ,אכן אני לא איש טבע ,כי האמונה שלי שהאדם בא לפני הטבע ויש דברים יותר חשובים מבריאות הצבים ,שזה גם חשוב ,לא טענתי בשום מקום שלא .

אבל שוב אצלי טובת האדם לפני הטבע בגלל זה התגובה שלי היא כזאת ,אל תקח את זה קשה .

הזכות לדרוס את העולם בגלגלי הג'יפ / טנדר / טרקטורון לא קודמת לזכות של אף יצור לחיות. כולל הצבים.

דיעות כמו שלך רק מגבירות את הרצון שלי ביותר פקחים שיתנו לכל המטנפים והמזהמים דו"חות בכל מקום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תומר, אני לא ממש מעוניין לעשות לך טובה, מקווה שתבין.

תראו, אם כל הבבונים שגרמו למתן הדוחות האלו, היו באמת חוטפים דוחות, איכשהו הייתי בולע את זה, אבל זה תמיד הולך הפוך, מי שלא מגיע לו חוטף, בדיוק כמו עם שוטרי מתנ"א "האא יש לך ג'יפ בוא נחפש מה לא בסדר אצלך", עכשיו מה יוצא ? שוב אותו סיפור, אני אזרח שומר חוק, בשניה שרכשתי את הג'יפ תיקנתי את כל הליקויים כולל החלפת צמיגים למידה הרשומה ברשיון, ועדיין אני אהיה שעיר לעזאזל של השוטרים רק כי יש לי ג'יפ.

זה בעצם כל המרמור שלי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זכותך לחשוב כך אבל עדיין אפילו אם תצא מנקודת ההנחה שהאדם קודם לטבע אתה עדיין תלוי בטבע לקיומך. אם תשמיד מין אחד שולי לדעתך אתה עלול להפר איזון אקולוגי ולגרום למצב שתאבד את הים שאתה כל כך אוהב בגלל צמחיית פרא שלא יהיה מי שיאכל אותה ובגלל מינים אחרים שיתרבו בגלל שחיסלת את מי שאיזן את הריבוי הטבעי שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו באמת :) נפחתם את זה יותר מדי ,לא בררתי במילים ,סתם כדי להגדיל את התמונה, אל תקחו את זה כל כך קשה .

אני מוכן להראות לכם מה עושים המפעלים במפרץ חיפה ולאף אחד לא אכפת ,להראות לכם את השפכים שנשפכים לים ולאף אחד לא אכפת ,להראות לכם את החופים המזוהמים וכנ"ל ,להראות לכם מתעללים בבעלי חיים שעובדים ממשרד ההגנת הסביבה או מגדלי חיות למיניהם וכנ"ל לאף אחד לא אכפת ,מפטמי אווזים וכם כאן לאף אחד לא אכפת ,וכל המטורפים שעולים על חופים הומי אדם וגם כאן לאף אחד לא אכפת !!!

אבל תיהיו בטוחים שברגע שאור ס. יגיע לחוף שומם הוא יחטוף את הקנס !!! אז תסלחו לי על המילים אבל אלה עובדות אמיתיות וכשיעלו לאויר מטוס שכל טיסה מוערכת ב 5000 שקל כדי לחלק 4 דוחות ,אני ואתם נשלם על הבזבוז של כספי הציבור !!! אבל זה נשמע טוב ,לעלות מטוס לאויר כדי לטפוס פורעי חוק כמו אור ס. !!אל תשכחו איפה אתם חיים ,זה ישראל ,עושים מה שנשמע טוב וקל לאכוף ,לא מה שצריך באמת !!!

אז יאללה הצלתם שתי צבים בזה שמנעתם מאור ס. כניסה לחוף שומם אבל על הדרך בזבזתם יותר כסף ממה שצריך ועל הדרך הרגתם עוד 20 צבים ,בגלל שהפקחים עסוקים בלעשות דברים משניים .

אז יאללה עם כל הכבוד שלכם לאהבת בעלי חיים ,אני נשאר עם הדעות שלי .

פורסם

אז בגלל שיש מפעלים מזהמים וכו' - זה בסדר שגם "ג'יפאים" יהרסו?

מה הקשר בין מחט לתחת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...