Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם אתם ערסים שנוסעים על החוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1000 ש"ח זה לא סכום רציני לעבירה שכזו וזה ממש לא סכום שיפחיד אף אחד מאותם אנשים מלעשות את זה שוב .

לסוע עם גיפ גבוה באזור שבו אנשים שוכבים על חול ובקושי רואים אותם זו לא עבירת תנועה זו

עבירה פלילית לדעתי זה פשוט זלזול והימור בחיים של אנשים כדי שמר "יש לי גיפ ואני יכול להגיע איתו לכל מקום" יוכל להיכנס עד

שפת המים עם הרכב .

על נסיעה במהירות מופרזת אפשר לשלול רשיון (כי זה מסכן חיי אדם ) ? אז למה על זה לא שוללים ? עבירה כזו לא מסכנת חיי אדם ?

פורסם

נו ,לא חכמים במיוחד :) אם זה חוף ציבורי אז כנראה זה נמוך מדי ,אם זה חוף שומם אז מה אכפת לפקחים ?

המוטו של מדינת ישראל "לא אכפת לנו באמת, העיקר שזה מכניס כסף" .

פורסם

בשילוב עם החרמת כלי הרכב - יכול להיות שמדובר בכלי יעיל מאוד במלחמה באלה שנוסעים על החוף.

אם לאדם שנעצר עם סכין - הסכין מוחרמת, אין סיבה שג'יפ יקבל דין שונה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

עד שחס וחלילה לא ישפך דם בעקבות אירוע שכזה לא יזוזו פה דברים, לצערי רק כך מבינים בממשלה.

1000 שח זה לא מה שירתיע בעלי ג'יפים מלהכנס לחוף.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מקווה שיקבלו כמה שיותר דוחות כאלה.

הבעיה לדעתי היא עם הטרקטורונים שכמובן נוסעים בלי מספר בכלל, משתוללים ומתפרעים

ומסכנים את הציבור.

לא מבין מה הקטע של אנשים להביא את הג׳יפ עד המקום שהם יושבים בו, או לעשות סיבובים הלוך ושוב

כמו מפגרים. בא לכם שטח? יש מספיק איזורי דיונות, לכו תשתוללו שם. למה ליד אנשים? כי אין שופוני?

פורסם

במקרה אתמול נסעתי בפלמחים לכיוון אשדוד דרך השטח [לא הייתי בחוף הים אלא 300 מטר ממנו פנימה לכיוון הדיונות].

אני חייב לציין שלאורך כל הנתיב הסתכלנו שמאלה וראינו רק ג'יפ 1 שחנה על שפת הים כל השאר היו במרחק של לפחות 100 מטר ממנו.

אני ממש נהנתי לראות את זה וחשבתי לתומי שבאו ימים טובים למדינתנו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
עד שחס וחלילה לא ישפך דם בעקבות אירוע שכזה לא יזוזו פה דברים, לצערי רק כך מבינים בממשלה.

1000 שח זה לא מה שירתיע בעלי ג'יפים מלהכנס לחוף.

כבר נשפך. לפני שנתיים תיירת משבדיה נפגעה מג'יפ של איזה אפס בחוף בחיפה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עם כבר לטפל, מזכיר לי את הפרסומת של מפעל הפיס, שהבחור והבחורה יושבים בים ואז מגיע אוטו עם ארסים ומפריעים להם, ובסוף הם מוצאים את עצמם קבורים באדמה, גם רעיון טוב , ישמש בהחלט שימוש יעיל לדוגמא לכולם :)

פורסם
נו ,לא חכמים במיוחד :) אם זה חוף ציבורי אז כנראה זה נמוך מדי ,אם זה חוף שומם אז מה אכפת לפקחים ?

המוטו של מדינת ישראל "לא אכפת לנו באמת, העיקר שזה מכניס כסף" .

לא הבנתי את הנימה שבה התפרסמה הודעתך. אתה תומך? אתה מתנגד? אתה חושב שעושים את כל זה בשביל לקבל כסף לקופת המדינה? אז אתה טועה ומטעה בגדול. נסיעה על החוץ מזיקה בראש ובראשונה לכל בעליי החיים כגון צבים ובעלי חיים אחרים. כמו כן היא הורסת ופוגעת בחוף עקב "חרישת" החול. באותה צורה שבשטח לא יורדים משבילים מסומנים כי הורסים את הטבע זה נכון לגבי חופים ודיונות. לכל אוכפים את זה ולא רק בגלל כסף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני בעל רכב שטח לשעבר, לא רואה סיבה לתת קנסות, לא מבין למי זה מפריע, אם יורדים לשטח בשכל לא יקרה כלום, למה צריך לדרוס מישהוא אני לא יודע, בכביש יהיה אותו הדבר. למזלי כשהיה לי רכב שטח לא היה חוק כזה.

לזהם? מה מזהם פה הגזים? כשנוסעים במהירות לא גבוהה מידי ולא נמוכה מידי (כזאת שחותכת את החול אבל לא מהר מידי) אין יותר גזים מבכביש עם רכב שטח מודרני.

כל עוד זה לא בחוף מוכרז עם מציל באמת שאני לא מבין מה הבעיה, לסוע מפלמחים לאשדוד בצמוד למים כמו שהייתי עושה המון במיוחד אם צריך להורים אופנוע ים.

אם מישהוא לא מסכים איתי בבקשה תגיבו, אבל לא להיות כמו עדר אחד אמר זה לא טוב אז כל השאר אחריו.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

התגובה שלך נובעת מחוסר הבנה בתחום האקולוגי, זו בערך הסיבה היחידה שבגללה אסור לנסוע איפה שרוצים.

ג'יפ אחד במקום הלא נכון יכול ליצור נזקים עצומים בלי לדעת או להרגיש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חוף הים הוא איזור גידול טבעי להמון יצורים (צבים- שחלקם כמעט ונכחדו מחופי ארצנו, סרטנים, דגים ועוד'), נסיעה על החוף פוגעת בבתי הגידול שלהם ופוגעת בבעה"ח הללו.

יש רכבים שנוזל מהם שמנים לסוגיהם, דלק (מדובר בעיקר ברכבים ישנים אבל גם על החדשים) והדבר נספג בחול ומשם הדרך למים קצרה.

• תוכן חדש...