Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלתי היא כזאת, אם אני הולך ומזמין רכב חדש מסוכנות ומתכנן לשלם עליו 50% במכה אחת, ו 50% מימון.

כאשר אני אני רושם את הרכב על שמי, האם לדוגמא אבא שלי יכול לקחת את המימון עליו ( כך שכל חודש הסכום של המימון ירד מהחשבון שלו) , אם שמימון יכול לקחת רק מי שהרכב רשום על שמו (כך שכל חודש המימון ירד ממני)?..

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לא יודע לגבי עניין הרישום והמימון , אבל אם זה עושה לך בעיות ואתה צריך שההלוואה תרד מהחשבון של אבא שלך תרשום אותו כבעלים ואותך כבעלים נוספים.

זה לא גורר "יד" נוספת ברישיון, ברכב שאני נוסע עליו עכשיו אשתי רשומה כבעלים ואני בעלים נוספים, אין לזה שום משמעות.

ברישיון הרכב תחת "בעלים קודמים" רשום 00.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נתחיל בכך שאת התשובה הנכונה והמוסמכת ביותר תוכל לקבל מהגורם שנותן את המימון.

מעבר לכך, למיטב הבנתי, המצב שאותו אתה מתאר הוא בעייתי מבחינת נותן המימון. תבין, כאשר בנק לדוגמה נותן מימון לרכישת רכב, הוא משעבד את הרכב כנגד המימון. אם הרכב אינו רשום על שמו של מקבל המימון ונוצר מצב שבו יש צורך לממש את השעבוד, הרי שהבנק נאלץ לעקל רכוש ששייך מבחינה חוקית לגורם שאין לו שום מידע עליו. הבנק לא יודע היכן בעל הרכב מתגורר, הוא לא חתם עם בעל הרכב על שום הסכם ובאופן מעשי לא קיים קשר כלשהו בין בעל הרכב לבין הבנק. בנוסף, תחשוב על סיטואציה שבה א' קונה רכב ו-ב' רוצה לעזור לו. ב' פונה לבנק שלו ומבקש מימון לרכב. הבנק נותן ל-ב' את המימון, שבתורו מעביר אותו ל-א' מבלי ליידע אותו שהרכב שועבד או שהוא לקח מימון מהבנק כדי לעזור לו ברכישה. בינתיים ב' אינו עומד בתשלומי ההלוואה והבנק נאלץ לפנות ל-א' המסכן, שכלל לא היה מודע לכך שרכבו שועבד כנגד מימון כלשהו, ואז מתחילה החגיגה.

קשה לי מאוד לראות מצב שבו גוף מוסדי כלשהו יסכים לתת מימון בתנאים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כבר עשיתי זאת יותר מפעם אחת.

בד"כ "מימון מהיבואן" פירושו שאתה מקבל הפניה לבנק ומבצע הלוואה בבנק כאשר הבטוחה היא הרכב.

לבנק לא אכפת מאיזה חשבון ההלוואה יורדת ועל שם מי הוא רשום כל עוד הכסף מגיע בזמן.

קח בחשבון שאם אביך יפסיק לשלם - הלך האוטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לבנק לא אכפת מאיזה חשבון ההלוואה יורדת ועל שם מי הוא רשום כל עוד הכסף מגיע בזמן.

והיה והכסף לא הגיע בזמן? שים לב שאין שום קשר ישיר בין הבנק לבין בעל הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

ברגע שבעל הרכב חתם שהוא משעבד את רכבו לטובת הלוואה של מישהו אחר - זה בדיוק כאילו הוא ערב להחזר ההלוואה.

ולכן יש קשר בין הבנק להלוואה ולבעל הרכב

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נתקלתי בכמה מקרים כאלו.

לוקח ההלוואה צריך להיות רשום ברישיון הרכב והבנקים המחמירים ידרשו גם שהוא יהיה רשום כבעלים ראשיים ולא למטה כבעלים נוספים. יש גם בנקים שידרשו שאם שני אנשים רשומים ברישיון הרכב אז שניהם יהיו חתומים על ההלוואה...אבל זה נדיר יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לוקח ההלוואה צריך להיות רשום ברישיון הרכב והבנקים המחמירים ידרשו גם שהוא יהיה רשום כבעלים ראשיים ולא למטה כבעלים נוספים.

על זה בדיוק אני מדבר!

פורסם

אני יכול לספר לך ממקור ראשון שממש לאחרונה לקחנו מימון לאימי על יונדאי i20.

הרכב אמנם רשום על שמי וההלוואה רשומה על שמי אבל החזר ההלוואה יורד מהחשבון של אימי.

לבנק זה לא משנה מי מחזיר את ההלוואה, העיקר שהיא תוחזר.

פורסם

אפשר לשעבד גם רכוש אחר - למשל השקעות מסוגים מסויימים בבנק. אז בכלל אין יותר בעיה של רישום משכון על הרכב.

כמוכן אפשר להחליף את החשבון שממנו משולמת ההלואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יכול לספר לך ממקור ראשון שממש לאחרונה לקחנו מימון לאימי על יונדאי i20.

הרכב אמנם רשום על שמי וההלוואה רשומה על שמי אבל החזר ההלוואה יורד מהחשבון של אימי.

לבנק זה לא משנה מי מחזיר את ההלוואה, העיקר שהיא תוחזר.

התאכזבתי קשות... אני יושב ומחכה לך ואתה רועה בשדות זרים :wink:

Confidence In Motion

• תוכן חדש...