Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בעלי תו נכה שהם מעל לחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שמרגיזים על הכביש, הוא נהג בעל תו נכה, שחושב שהתו מאפשר לו לצפצף על החוק.

יש כאן דוגמה לשני נהגים:

הרכב הלבן חוסם את כל המדרכה ברחוב הכי סואן בנתניה.שגם להולכי רגל יהיה סיכוי להפוך לנכים.

הסוואנה חונה כך באופן קבוע.בכניסה לרחוב, בניגוד לכיוון התנועה ועל מעבר חצייה.התמונות צולמן בימים שונים.ראיתי את הנהג והוא לא נעזר בכיסא גלגלים.

אז תגידו לי אתם אם זו לא חוצפה.

1.JPG

תמונה 270.jpg

תמונה 397.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לא יותר מהממוצע לאוכלוסיה... :roll:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

תשמע, בתור בעל תעודת נכה, אישית, אם הייתי רואה דבר כזה הייתי מתעצבן על הנהג גם אם הוא היה חצי אוטיסט חצי נכה זה לא משנה הוא עדיין בן אדם ותאמין לי הוא לא היה רוצה שייתחסו אליו שונה.

ואם אתה רוצה אני אתן לך את הפייסבוק שלי ותגיד לי אם אני נראה נכה ויש לי כמעט 100% נכות...

יש סטיגמת נכים שהם אמורים להיראות מפגרים או_משהו, אבל לי היה סרטן ומקבלים על זה תו, כי יש לזה תוצאות כאלה ואחרות.

בקיצור פעם הבאה שאתה רואה כזה פשוט תנזוף, זה לא הגיוני מה שהוא עושה, למרות שטכנית מותר לו, זה פשוט לא לעיניין...

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

בעלי תו נכה אינם מעל לחוק.

בשני המקרים שהוצגו יש לחייג 100 ולהודיע למשטרה שתבוא ותתן דו"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בעד לייצר מדבקות גדולות 30 על 30 ס"מ שכתוב עליהן "אני חונה כמו אדיוט" ולהדביק על השמשה הקדמית מול הנהג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו באמת את מי זה מעניין ??? יותר מעניין לעצור עבריינים שמנסים לפרוץ לפרקליטות ראשית .

אותי זה בטוח לא מעניין ,מעניין אותך ? תגיש לפרקליטות מכתב ותסביר מה לא נראה לך :lol:

אם תרצה בפרטי אני ישאיר לך מס' חשבון בנק ,תעביר כמה שאתה יכול ואל תעליב אותי ,אני לא זול .

פורסם

אין לי משהו נגד אנשים עם התו המדובר, אך מבחינת חניה הם באמת מעל החוק. (כל עוד לא עושים משהו מפגר כמו לחסום באלכסון את כל אבן גבירול, לדוגמא)

איפה שאני עובד יש חניה מסודרת ללקוחות, אמנם קטנה אבל עדיין יש - לפחות פעמיים ביום מגיעים לקוחות נכים ופשוט זוריק את הרכב על המדרכה בכביש.

כשאני שואל מדוע לא להיכנס לחניה במקום לקבל דוח, בד"כ מתקבלת אותה תשובה סטנדרטית מכולם "אני נכה מה יעשו לי שאלוהים עוד לא עשה"

ובתאכלס - איזה פקח ירשום דוח לרכב של נכה?

אפילו אם ירשום העירייה תבטל בלי לחשוב פעמיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני בעד לייצר מדבקות גדולות 30 על 30 ס"מ שכתוב עליהן "אני חונה כמו אדיוט" ולהדביק על השמשה הקדמית מול הנהג.

זה בדיוק מה שעשו ברוסיה.

פורסם
תשמע, בתור בעל תעודת נכה, אישית, אם הייתי רואה דבר כזה הייתי מתעצבן על הנהג גם אם הוא היה חצי אוטיסט חצי נכה זה לא משנה הוא עדיין בן אדם ותאמין לי הוא לא היה רוצה שייתחסו אליו שונה.

ואם אתה רוצה אני אתן לך את הפייסבוק שלי ותגיד לי אם אני נראה נכה ויש לי כמעט 100% נכות...

יש סטיגמת נכים שהם אמורים להיראות מפגרים או_משהו, אבל לי היה סרטן ומקבלים על זה תו, כי יש לזה תוצאות כאלה ואחרות.

בקיצור פעם הבאה שאתה רואה כזה פשוט תנזוף, זה לא הגיוני מה שהוא עושה, למרות שטכנית מותר לו, זה פשוט לא לעיניין...

הייתי רוצה להסב את תשומת הלב של אנשים, ובמיוחד נכים, בהחלט הנכים אינם מעל החוק והם אינם יכולם להחנות היכן שהם רוצים!!!

גם להם יש איסור מוחלט על חניה בתחנת אוטובוס, חניה 12 מטר לפני צומת, חסימת מדרכה וכו.

להלן החוק בעניין 2. חניה במקום שאין החניה מותרת בו (תיקון: תשס"א)

(א) נכה רשאי להחנות את רכבו הנושא תג נכה (להלן - הרכב), במקום שאין החניה מותרת בו אם התקיימו כל אלה:

(1) בסמוך למקום האמור, אין מקום חניה מוסדר לנכים או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(2) בסמוך למקום האמור לא מצוי מקום אחר שהחניה בו מותרת או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(3) החניה נעשית באופן שאין בה סיכון לעוברי דרך ואין היא מונעת מעבר חופשי להולכי רגל, לעגלות ילדים או לעגלות נכים;

(4) החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה.

(ב) הוראות סעיף קטן (א) יחולו גם על אדם המתלווה אל הנכה והנוהג עבורו ברכב, אלא אם כן תג הנכה ניתן לנכה בהתאם להוראות סעיף 1ב.

הבעיה היא שפקח של עריית נתניה מוסמך לתת דו"ח על חניה לא חוקית שכן הם מצלמים את הרכבים אבל הם לא מתעסקים עם זה ואין בית משפט שיתן אישור לכנה ( קשה ככל שהיה ) להחנות את רכבו היכן שירצה!

אז הבעיה היא חוסר אכיפה ולא הנכה עצמו, אולי עם הנכה היה מקבל קנס של 500 שקל , אולי זה היה מרענן לנכה את הזכרון.

פורסם

לפי מה שאני רואה על החלון יש מדבקה עם סמלון של איש על כסא גלגלים. זה לא תו נכה. זו סך הכל מדבקה שלפעמים מדביקים אותה על רכבי הסעות שיש להם מתקן מיוחד להעלאת נכים.

לפי מה שאני יודע תו נכה הוא נראה כמו כרטיס מגנטי ולא סטיקר.

האם ראית על הרכב תו נכה?

פורסם

רוב הפולקסוואגן קאדי, הנהג לא נכה אלא אחד מבני המשפחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...